Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 emdziolek napisał(a):Buuuuuuuuuuuuuu łka z masłem:diabloti: spoko, to tylko ja:evil_lol: Ale żeś mnie wystrachała:-o:-o:-o:p Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Nie koniecznie:roll::roll::roll: Ja widze, to co chcę:B-fly: koniecznie:roll: a ja pisze to co ty chcesz widzieć :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):przeciez wiem co widzisz skoro ja to pisze:roll: Nie koniecznie:roll::roll::roll: Ja widze, to co chcę:B-fly: Quote
Medorowa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 evaxon napisał(a):koniecznie:roll: a ja pisze to co ty chcesz widzieć :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Doberek, nic mi się nie chce, ide z Rudym na spacer:roll: Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ;) Fajnie ...Rudy się pewnie ucieszy :multi: Quote
Medorowa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Alicja napisał(a):;) Fajnie ...Rudy się pewnie ucieszy :multi: No, Rude Bygle ma ostatnio codziennie długie spacerki - dziś pospacerowaliśmy dwie godz., wczoraj z Fidelowymi podobnie:p Witaj Alu:loveu::loveu::loveu: Pierwszy weekend od... nie pamiętnych czasów, kiedy postanowiłam siedzieć w domu:B-fly: Jestem z siebie cholernie dumna:B-fly::B-fly::p Ino nudzi mi się strasznie:roll: Quote
e.v.a Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Medorowa napisał(a): Pierwszy weekend od... nie pamiętnych czasów, kiedy postanowiłam siedzieć w domu:B-fly: Jestem z siebie cholernie dumna:B-fly::B-fly::p Ino nudzi mi się strasznie:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego ja chodze do szkoły .... :grin: Quote
basia2202 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cześć Medorki - fajne stworki :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Medorowa napisał(a): Pierwszy weekend od... nie pamiętnych czasów, kiedy postanowiłam siedzieć w domu:B-fly: Jestem z siebie cholernie dumna:B-fly::B-fly::p Ino nudzi mi się strasznie:roll:Trza było w nosie podłubać to by ci się nie nudziło:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :loveu::loveu:cze Madź bywająca w weekenda w domecku :p Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 No Ewciu, zazdroszczę weekendowego zajęcia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Zuźki:multi: Dżapuszkowa, wezmę to pod uwagę;):loveu: Witaj Alu:multi::multi::multi: Podejrzewam, że następny weekend i następny, i następny i....:siara: będą poza domem;) Barówna, nie umarłam, całe szczęście, bo co byści żuczki beze mnie zrobili:B-fly::diabloti: Witajcie wszyscy:multi::multi::multi::loveu: Wzięłam się ostro za odchudzanie:B-fly: Zapisałam się na siłownię i jestem na diecie:cool1: Hmm, gorzej bedzie w weekend, no ale przeciez nie będę się katować:B-fly::diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Medorowa'] Witajcie wszyscy:multi::multi::multi::loveu: Wzięłam się ostro za odchudzanie:B-fly: Zapisałam się na siłownię i jestem na diecie:cool1: Hmm, gorzej bedzie w weekend, no ale przeciez nie będę się katować:B-fly::diabloti:hahahaha na takiej diecie to ja jestem caaały czas:evil_lol: Quote
rwpb Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Witam Tak tylko wpadłem zobaczyć, to mnie wita diabełkiem na wątku Ali. Patrzę, patrzę i mam takie pytanko: Dlaczemu na stronie 2 i 1022 są takie same fotki :roll:? Pozdrowionka Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple']hahahaha na takiej diecie to ja jestem caaały czas:evil_lol: Dieta cud:diabloti: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 rwpb napisał(a):Witam Tak tylko wpadłem zobaczyć, to mnie wita diabełkiem na wątku Ali. Patrzę, patrzę i mam takie pytanko: Dlaczemu na stronie 2 i 1022 są takie same fotki :roll:? Pozdrowionka Nie żartuj, że przejrzałaś całą galerię:mdleje::-o:-o Takie same powiadasz:siara: Ha ha, bo jak się nie ma nowych, to się wstawia troszkę starsze;) Byłam na sankach:multi: Niestety, spsuły się i już nie mamy na czym jeździć:placz: Medorek sobie dzisiaj coś zrobił w łapkę, jak biegał i teraz bida lekko kuleje. Jak do jutra nie przejdzie, to trzeba bedzie się udać do pana doktora:roll: Quote
rwpb Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Medorowa napisał(a):Nie żartuj, że przejrzałaś całą galerię:mdleje::-o:-o Nie przejrzałam, bo jestem trochę odmiennej płci :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 rwpb napisał(a):Nie przejrzałam, bo jestem trochę odmiennej płci :diabloti: Aż oplułam monitor ze śmiechu:evil_lol: Aaaaa mężczyzna w mojej galeriii aaaa:multi:;):evil_lol: Quote
rwpb Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja nie wiedziałem, że tu nie wolno... przepraszam... więcej nie będę.... Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Medorowa napisał(a): Byłam na sankach:multi: Niestety, spsuły się i już nie mamy na czym jeździć:placz: Medorek sobie dzisiaj coś zrobił w łapkę, jak biegał i teraz bida lekko kuleje. Jak do jutra nie przejdzie, to trzeba bedzie się udać do pana doktora:roll: Tigra cos z łapka ma od ponad miesiaca :roll: jak wstaje kuleje, jak dlugo biega kuleje.. jak udaje ofiare losu kuleje:evil_lol: czesc Madziusiu srusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 rwpb napisał(a):Ja nie wiedziałem, że tu nie wolno... przepraszam... więcej nie będę.... Ależ zapraszamy serdecznie:grins::grins: Quote
Medorowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 evaxon napisał(a):Tigra cos z łapka ma od ponad miesiaca :roll: jak wstaje kuleje, jak dlugo biega kuleje.. jak udaje ofiare losu kuleje:evil_lol: czesc Madziusiu srusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:Bidna Tigrusia:roll: Cze Eusiu yyyy Ewusiu;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 niki_ill napisał(a):Dziendoberek :) :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Właśnie wróciłam z siłowni i... byłam tam dzisiaj drugi raz:-o Najpierw rano, no i teraz:-o:-o:loveu: Mogłabym tam spędzac pół dnia:loveu: Tak zajebiscie się później czuję:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu: W ogóle mam ostatnio świetny humor, aż chce się żyć - a bałam się, że moj optymizm tak szybko nie powróci :lol::lol: Quote
Recommended Posts