Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
;) Fajnie ...Rudy się pewnie ucieszy :multi:

No, Rude Bygle ma ostatnio codziennie długie spacerki - dziś pospacerowaliśmy dwie godz., wczoraj z Fidelowymi podobnie:p
Witaj Alu:loveu::loveu::loveu:

Pierwszy weekend od... nie pamiętnych czasów, kiedy postanowiłam siedzieć w domu:B-fly: Jestem z siebie cholernie dumna:B-fly::B-fly::p
Ino nudzi mi się strasznie:roll:

Posted

Medorowa napisał(a):

Pierwszy weekend od... nie pamiętnych czasów, kiedy postanowiłam siedzieć w domu:B-fly: Jestem z siebie cholernie dumna:B-fly::B-fly::p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dlatego ja chodze do szkoły ....

:grin:

Posted

Medorowa napisał(a):

Trza było w nosie podłubać to by ci się nie nudziło:evil_lol:

Posted

No Ewciu, zazdroszczę weekendowego zajęcia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Cześć Zuźki:multi:

Dżapuszkowa, wezmę to pod uwagę;):loveu:

Witaj Alu:multi::multi::multi: Podejrzewam, że następny weekend i następny, i następny i....:siara: będą poza domem;)

Barówna, nie umarłam, całe szczęście, bo co byści żuczki beze mnie zrobili:B-fly::diabloti:

Witajcie wszyscy:multi::multi::multi::loveu:
Wzięłam się ostro za odchudzanie:B-fly: Zapisałam się na siłownię i jestem na diecie:cool1: Hmm, gorzej bedzie w weekend, no ale przeciez nie będę się katować:B-fly::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']

Witajcie wszyscy:multi::multi::multi::loveu:
Wzięłam się ostro za odchudzanie:B-fly: Zapisałam się na siłownię i jestem na diecie:cool1: Hmm, gorzej bedzie w weekend, no ale przeciez nie będę się katować:B-fly::diabloti:hahahaha na takiej diecie to ja jestem caaały czas:evil_lol:

Posted

Witam
Tak tylko wpadłem zobaczyć, to mnie wita diabełkiem na wątku Ali.
Patrzę, patrzę i mam takie pytanko: Dlaczemu na stronie 2 i 1022 są takie same fotki :roll:?
Pozdrowionka

Posted

rwpb napisał(a):
Witam
Tak tylko wpadłem zobaczyć, to mnie wita diabełkiem na wątku Ali.
Patrzę, patrzę i mam takie pytanko: Dlaczemu na stronie 2 i 1022 są takie same fotki :roll:?
Pozdrowionka

Nie żartuj, że przejrzałaś całą galerię:mdleje::-o:-o
Takie same powiadasz:siara: Ha ha, bo jak się nie ma nowych, to się wstawia troszkę starsze;)

Byłam na sankach:multi: Niestety, spsuły się i już nie mamy na czym jeździć:placz:
Medorek sobie dzisiaj coś zrobił w łapkę, jak biegał i teraz bida lekko kuleje. Jak do jutra nie przejdzie, to trzeba bedzie się udać do pana doktora:roll:

Posted

rwpb napisał(a):
Nie przejrzałam, bo jestem trochę odmiennej płci :diabloti:

Aż oplułam monitor ze śmiechu:evil_lol:
Aaaaa mężczyzna w mojej galeriii aaaa:multi:;):evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):

Byłam na sankach:multi: Niestety, spsuły się i już nie mamy na czym jeździć:placz:
Medorek sobie dzisiaj coś zrobił w łapkę, jak biegał i teraz bida lekko kuleje. Jak do jutra nie przejdzie, to trzeba bedzie się udać do pana doktora:roll:

Tigra cos z łapka ma od ponad miesiaca :roll: jak wstaje kuleje, jak dlugo biega kuleje.. jak udaje ofiare losu kuleje:evil_lol:

czesc Madziusiu srusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
Tigra cos z łapka ma od ponad miesiaca :roll: jak wstaje kuleje, jak dlugo biega kuleje.. jak udaje ofiare losu kuleje:evil_lol:

czesc Madziusiu srusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol:Bidna Tigrusia:roll:

Cze Eusiu yyyy Ewusiu;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie wróciłam z siłowni i... byłam tam dzisiaj drugi raz:-o
Najpierw rano, no i teraz:-o:-o:loveu: Mogłabym tam spędzac pół dnia:loveu: Tak zajebiscie się później czuję:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu:
W ogóle mam ostatnio świetny humor, aż chce się żyć - a bałam się, że moj optymizm tak szybko nie powróci :lol::lol: