e.v.a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 dlugo mamy jeszcze trzymac??????????:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Arial]:roll:......[/FONT][FONT=Arial]no to ........:kciuki: szczymam ;-)nadal[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Witanko:multi::loveu::loveu::loveu: Dziękuję za trzymanie kciuków bardzo, ale to bardzo się przydały:p:p:p:p To był bardzo trudny okres w moim życiu, psychicznie wysiadałam, nie mogłam spać, było naprawdę cholernie ciężko, ale jakoś udało się i teraz wszystko zmierza już w dobrym kierunku. Zrozumiałam przez ten czas parę ważnych kwestii :roll: Dlatego jeszcze raz serdecznie Wam dziekuję ... Zaniedbałam trochę kundle:oops: ale to się zmieni, w każdym razie żyją:oops:;) Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Medorowa napisał(a):Witanko:multi::loveu::loveu::loveu: Dziękuję za trzymanie kciuków bardzo, ale to bardzo się przydały:p:p:p:p To był bardzo trudny okres w moim życiu, psychicznie wysiadałam, nie mogłam spać, było naprawdę cholernie ciężko, ale jakoś udało się i teraz wszystko zmierza już w dobrym kierunku. Zrozumiałam przez ten czas parę ważnych kwestii :roll: Dlatego jeszcze raz serdecznie Wam dziekuję ... Zaniedbałam trochę kundle:oops: ale to się zmieni, w każdym razie żyją:oops:;)[FONT=Century Gothic]To cieszę sie że zła passa mija i wychodzisz na prostą......wracaj do nas na stałe a nie tak od czasu do czasu;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]To cieszę sie że zła passa mija i wychodzisz na prostą......wracaj do nas na stałe a nie tak od czasu do czasu;)[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Myślę, że da się zrobić;) Quote
teqquila Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Siemanko Moderowa to dobrze ze u Cie juz dobrze my tez juz po trochu wychodzimy na prosta Quote
BeaC Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie wiem co ci złego się działo nieważne ważne że już wsio Oki:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Medorowa napisał(a):Witanko:multi::loveu::loveu::loveu: Dziękuję za trzymanie kciuków bardzo, ale to bardzo się przydały:p:p:p:p To był bardzo trudny okres w moim życiu, psychicznie wysiadałam, nie mogłam spać, było naprawdę cholernie ciężko, ale jakoś udało się i teraz wszystko zmierza już w dobrym kierunku. Zrozumiałam przez ten czas parę ważnych kwestii :roll: Dlatego jeszcze raz serdecznie Wam dziekuję ... Zaniedbałam trochę kundle:oops: ale to się zmieni, w każdym razie żyją:oops:;) [FONT=Arial]cieszkam że idzie ku dobremu :calus:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hejos Fajnie, że do nas wróciłaś:multi: Quote
e.v.a Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hej Madziula :loveu: fajnie ze u ciebie juz wszystko oka:multi: mam nadzieje ze i u mnie wszystko się ułoży .... pozdrowionka:loveu: Quote
Izabela124. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Znowu gdzies wywialo Medorowa:shake: Quote
Jagoda1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Madziu, pozdrawiam, wszystko będzie dobrze...:calus: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Medorowa ty to chyba chcesz mnie zdenerwować.......pojawiasz sie i znikasz......co jest.....wracaj no tu bo cie odpowiednio potraktuję:mad:;):loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cześć piękna :loveu: kaj polazłaś?:cool3: Quote
BeaC Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 rzadko już na dogo bywam w pracy mnie nie wpuszcza a w domu nie mam czasu czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pięęęęęęęęęęęęęękna:diabloti: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gupia nie mozesz sie tak nie pojawiac:shake:nie mam kogo przesladowac:diabloti: Quote
Medorowa Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Jezdem:B-fly::B-fly: Ja jestem codziennie, tylko mi się pisać nie chce:modla::oops: Chyba się z Medorkiem na jakiś czas wyprowadzamy:eviltong: Nie wiem na ile, to się zobaczy, na pewno nie na stałe, może na miesiąc, może na więcej, sama nie wiem, ale w każdym razie nie będę miała kompa:placz: Także w przyszłym tygodniu planuję wyjechać, szkoda mi tylko szkoły i to mnie tu tyle czasu trzymało, ale inaczej tego nie widzę:shake: Buziaki ślimaki czał:hand:;) Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nic nie wiem.... jak sie wyprowadzacie ... dlaczemu... co jak??? to pytałam JA- ciekawska....:roll::oops: a tera buziaczkuje Cie i trzymam kciuki żeby wsjo było ok.... Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 to ja nadal :kciuki: ....aczkolwiek nadal owiane tajemnicą :razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Alicja']to ja nadal :kciuki: ....aczkolwiek nadal owiane tajemnicą :razz::razz: ...i tym bardziej inrtygujące...;) Quote
e.v.a Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork']nic nie wiem.... jak sie wyprowadzacie ... dlaczemu... co jak??? to pytałam JA- ciekawska....:roll::oops: a tera buziaczkuje Cie i trzymam kciuki żeby wsjo było ok.... cos tak jak ja :roll::roll::roll: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Medorowa...kaj ty się wyprowadzasz..........:hmmmm: Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Witaj Medorkowa! I jam ciekawa gdzież wybywasz.... Quote
Iza i Fidel Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 COOOO????? Wyprowadzasz sie??? A gdzie ?????? Chyba musimy sie wybrac na ten spacer :) Quote
Recommended Posts