Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']ja ci przetłumacze... wczoraj klikałam z tyśkową a externistycznie robiłam szybki kurs .... ;)

NO TO NIC IDE SE ;)
Klockowa sie szybko naumiala :evil_lol::loveu:
[quote name='Alicja']
Cezary Ci wygraweruje tabliczkę :grins:

Tłumacz Przysięgły

Języka Tyśkowej :grins:

Ala no co jak ju Klockowa po kursie tom czemy nie :evil_lol:
firme zalozymy

Moderowa no coz ale boksio fajniejszy :evil_lol:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga K']hahaha,. no ja nie pilam juz daaawno
w sobote :D
ale predko pic nie bede ;>
w sobote
niee, no nie wiem kiedy, zeby nie bylo ze ja taka pijaczka jezdem ;>
no to teraz trza sie napic za moje urodziny ale w realu :evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Mały jest już u mnie:mdleje::mdleje::mdleje: To zywe srebro:loveu:
Później napiszę więcej, bo teraz idę się nacieszyć;););):loveu:

Witaj Madziu, to jednak...? Gratuluję... :lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Mały jest już u mnie:mdleje::mdleje::mdleje: To zywe srebro:loveu:
Później napiszę więcej, bo teraz idę się nacieszyć;););):loveu:

:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Medorowa']Mały jest już u mnie:mdleje::mdleje::mdleje: To zywe srebro:loveu:
Później napiszę więcej, bo teraz idę się nacieszyć;););):loveu:Qurde Medorowa już się nacieszyłaś oć tu opowiadaj :mad:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: W wielkim skrócie - JUŻ GO KOCHAM:loveu:
Medor zareagował tak jak myślałam, czylu pełen luz i szaleństwo, kótre twa cały czas;) Muszę jednak uważać na ich zabawy, bo różnica w wielkości między nimi jest, hmmmm spora:evil_lol: Dinek olewa malucha trochęgo powąchał i poszedł na łóżko:errrr::errrr::errrr: Mały jest strasznie nachalny i wtedy Dinek pokazuje zęby:roll: No, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Acha , powiedzcie mi, czy takiemu szczylowi można podawać arthroflex? Tzn na pewno można, ale nie wiem w jakich ilościach??:roll::roll:

Posted

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: W wielkim skrócie - JUŻ GO KOCHAM:loveu:
Medor zareagował tak jak myślałam, czylu pełen luz i szaleństwo, kótre twa do teraz;) Muszę jednak uważać na ich zabawy, bo różnica w wielkości między nimi jest, hmmmm spora:evil_lol: Dinek olewa malucha trochęgo powąchał i poszedł na łóżko:errrr::errrr::errrr: Mały jest strasznie nachalny i wtedy Dinek pokazuje zęby:roll: No, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Acha , powiedzcie mi, czy takiemu szczylowi można podawać arthroflex? Tzn na pewno można, ale nie wiem w jakich ilościach??:roll::roll:No to super że się w sumie piesy dogadały.....poukładają sobie relacje tylko Dinek pewno się zastanawia co to za upierdliwe małe cóś:evil_lol:.

A po co chcesz podawać arthroflex? Co z nim nie tak?:roll:

Posted

[quote name='apple']No to super że się w sumie piesy dogadały.....poukładają sobie relacje tylko Dinek pewno się zastanawia co to za upierdliwe małe cóś:evil_lol:.

A po co chcesz podawać arthroflex? Co z nim nie tak?:roll:

Bo to dobrze wpływa na rozwój chrząstki stawowej, więc już sama nie wiem:niewiem::niewiem::niewiem:
Ale sie cieszę, że on do mnie trafił ;)

Posted

[quote name='Medorowa']Bo to dobrze wpływa na rozwój chrząstki stawowej, więc już sama nie wiem:niewiem::niewiem::niewiem:
Ale sie cieszę, że on do mnie trafił ;)Aha no sory że pytałam niedouczona w tych sprawach jestem :roll:

Ja też się ciesze że trafił własnie do ciebie:loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Bo to dobrze wpływa na rozwój chrząstki stawowej, więc już sama nie wiem:niewiem::niewiem::niewiem:
Ale sie cieszę, że on do mnie trafił ;)

Rozrusza Medorka, a Dinuś będzie go ignorował, starsze psy chcą mieć święty spokój.

Karma dla szczeniąt zawiera to co maluchowi potrzebne. O dodatkowych dawkach lepiej niech decyduje wet.

Cieszę się razem z Tobą...:lol:

Posted

[quote name='apple']Aha no sory że pytałam niedouczona w tych sprawach jestem :roll:

Ja też się ciesze że trafił własnie do ciebie:loveu:

Hi hi, ja też kiedyś nie wiedziałam, ale przy zwyrodnieniu Medora trochę się o tych preparatach naczytałam;)
[quote name='Jagoda*']Rozrusza Medorka, a Dinuś będzie go ignorował, starsze psy chcą mieć święty spokój.

Karma dla szczeniąt zawiera to co maluchowi potrzebne. O dodatkowych dawkach lepiej niech decyduje wet.

Cieszę się razem z Tobą...:lol:
Ojj rozrusza, rozrusza;)

Właśnie jutro idę zakupić jakaś karmę, na początek 3 kilową, bo nie wiem, co mały będzie chciał:roll:

:Rose::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']medorowa!!!!!!!!! :mdleje:

ty naprawde masz nierówno pod kopułką :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

opiekuj sie małym i uważaj cobyś go nie zdeptała :evil_lol::evil_lol:

Buhahahah, żebyś wiedziała, ze cały czas uważam, to taki mały szczur;):loveu:
[quote name='Helga&Ares']Medorowa nie kombinuj z tymi lekami lepiej:mdleje:
a i czekaamy na foty
:evil_lol:
To nie jest lek, to preparat wspomagający:roll::roll::roll: Zresztą jutro dopytam się o wszystko weta;)
[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Medorowa ;) wszystkiego naj na nowej drodze :evil_lol:...uważaj na Malca ....:loveu:
Buhahahah nie dziękuję - coby nie zapeszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Iiii kocham go:loveu:

Jutro idziemy szczyla zasczepić:loveu: Odrobaczony już jest. Ma już swoje legowisko(tylko czy aby na pewno będzie spał w tym legowisku:siara::siara: ) i czerwone kubraczek, zeby mu doopa nie zmarzła:diabloti::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):

Właśnie jutro idę zakupić jakaś karmę, na początek 3 kilową, bo nie wiem, co mały będzie chciał:roll:

:Rose::loveu:

To weź go ze sobą, wybór należy do niego...:evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):

hahahha to Ci na rok starczy :evil_lol:

poplułam sie jak poczytałam o arthroflexie - nooo podawaj podawaj bo przy takiej masie i tak szybkim wzroście może się nabawić czegoś :lol:;)

Posted

w razie jak uznasz że arthroflex jest ci zbędny ... chętnie przejme dla Klocka:grins:

jesoooo medorowa... cały czas leje z ciebie.... kupiłaś akwarium dla chomika????

buuhahahhaha...

aaaa i daj jakie fotki .. buuhahhahah