Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda* napisał(a):
To weź go ze sobą, wybór należy do niego...:evil_lol:

Buhahaha o tym nie pomyślałam buhahahahhahahah:evil_lol::evil_lol:
malawaszka napisał(a):
hahahha to Ci na rok starczy :evil_lol:

poplułam sie jak poczytałam o arthroflexie - nooo podawaj podawaj bo przy takiej masie i tak szybkim wzroście może się nabawić czegoś :lol:;)

Ekonomicznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No co:niewiem::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']w razie jak uznasz że arthroflex jest ci zbędny ... chętnie przejme dla Klocka:grins:

jesoooo medorowa... cały czas leje z ciebie.... kupiłaś akwarium dla chomika????

buuhahahhaha...

aaaa i daj jakie fotki .. buuhahhahah

:obrazic::obrazic: to nie chomik:obrazic:

To szczur:diabloti:
[quote name='evaxon']:loveu:MAdzia teraz powinnas dostac wpierdy za to ze olalas sprawe aparatu :loveu:
Mmmm kusisz:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Bosshhhh, czy on pójdzie w końcu spać:roll::evil_lol::evil_lol: Właśnie pisałam Fidelowej na gadu-gadu, że ta mała pierdoła jest cholernie sprytna:crazyeye: Potrafi zabrać Rudemu zabawkę - nie zawsze, ale zdarza mu się to dość często:lol: Poza tym.... jego energia jest nie do spożytkowania:shake:;):loveu::loveu:
AAAAAAAAAAAAAaa:mdleje::mdleje: To taka mała atomówka:loveu:
Boję się jak to będzie w nocy:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahahah
qrna Medowa kopa dostaniesz:angryy:ja ce foty:placz:
Dzisiaj pożyczę aparat od sąsiadki, no ale co z tego, skoro kiedyś, jak próbowałam zgrać zdjęcia (wtedy co miałam tą boksię), to się nie dało:niewiem: Moze to wina kompa, bo on już pierwszej młodości nie jest:roll::roll::roll:
[quote name='Alicja']FOTY !!!

FOTY !!!

FOTY !!!
FOTY !!!

FOTY !!!

:oops::oops::oops::niewiem:
[quote name='malawaszka']buuahahahaha ATOMÓWKA :roflt: umarłam hahahahaha

Fidelowa weź no odwiedź tą babę z aparatem :placz:
:evil_lol:;):evil_lol:

Widział się wczoraj z Fidelową, ale o zdjęciach nie pomyślałyśmy:niewiem::niewiem:

Nocka przebiegła spokojnie - z jednej strony 40 kilo, z drugiej około 2 kilo, następnie w nogach 15 kilo, dopóki nie "pogoniło" go to cuś dwu kilowe:roll::roll:
;):loveu:
Teraz chłopaków zamknęłam w drugim pokoju, żeby mogli sobie trochę pospać, Gacek natomiast namiętnie gryzie moją bluzę, którą naprawdę lubię:roll:
No a przed chwilą nalał mi jeszcze na moją wykładzine dywanową:cool1::cool1: - nie miała baba problemu, wzięła sobie przerośniętego chomika:diabloti:
W nocy co chwilę się budziłam, bo bałam się, żeby nie przygnieść malucha - pobudkę całkowita nastąpiła o 6:30, kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll::roll::roll: Jestem niewyspana... ale szczęśliwa:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahahah
qrna Medowa kopa dostaniesz:angryy:ja ce foty:placz::placz::placz:

[quote name='Alicja']FOTY !!!

FOTY !!!

FOTY !!!
FOTY !!!

FOTY !!!

też się dołączam..................... chcę :placz::placz::placz:jakąs:placz::placz::placz: fotęęęęęęęęęę tego nowegoco to u Ciebie jest:cool1:

Posted

Medorowa napisał(a):
- pobudkę całkowita nastąpiła o 6:30, kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll::roll::roll:

Twoja MATKA istota o wielkim sercu jest zaiste:loveu::loveu:

a ciebie jak bym trzepla za ten apart o jesooooo:mad:

Posted

Madzia schisiala schisiala schisiala :diabloti::evil_lol: a malego szczura dziwne ze Medek nie poluje na niego :evil_lol:
i kiedy kupujesz klatke dla szczurka??:diabloti:

ja tyz jestem za fotami fotami fotami

Posted

własnie chciałam spytać co mama na twoje nie do końca idealne pomysły :roll:

ale już wiem że po kimś masz ten zryty berecik :loveu::loveu::loveu:

, kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll:

medorowo... a jakbyś porobiła foty i zrzuciła je u tej sąsiadki????? bo że juz dawno miałaś kupić czytnik kart to ... kupiłaś?? :grins:

Posted

[quote name='agbar']Twoja MATKA istota o wielkim sercu jest zaiste:loveu::loveu:

a ciebie jak bym trzepla za ten apart o jesooooo:mad:
Nie śmiem przeczyć:loveu::loveu::loveu:

No dooopa ze mnie:roll: Ale za to jaka zajebista:B-fly::diabloti:
[quote name='teqquila']Madzia schisiala schisiala schisiala :diabloti::evil_lol: a malego szczura dziwne ze Medek nie poluje na niego :evil_lol:
i kiedy kupujesz klatke dla szczurka??:diabloti:

ja tyz jestem za fotami fotami fotami

Ależ ja wcale nie żałuję:loveu:;)
Buhaha jak mnie jeszcz trochę bardziej podqrwi:evil_lol::diabloti:
[quote name='apple']Witaj psia mamo:loveu:
Buhahahaha mój dziadek tak do mnie mówił, jak byłam mała:evil_lol: witaj:multi:
[quote name='clockwork']własnie chciałam spytać co mama na twoje nie do końca idealne pomysły :roll:

ale już wiem że po kimś masz ten zryty berecik :loveu:

medorowo... a jakbyś porobiła foty i zrzuciła je u tej sąsiadki????? bo że juz dawno miałaś kupić czytnik kart to ... kupiłaś?? :grins:
Mama się przystosowuje;)
He he:evil_lol::evil_lol::loveu:
Doopa, nic nie kupiłam, nawet o tym zapomniałam:roll:

Posted

Aparat dokładnie kupiłam 23 marca - czyli że gwarancja jest ważna do 23 marca - równy rok??:hmmmm:
Oby, bo teraz mam za dużo wydatków, więc w tym miesiącu wysyłka na pewno odpada:oops::oops::oops::roll:
Przyjeżdża w przyszłym tygodniu mój brat, więc go poproszę by zrobił sesję maluchowi i reszcie bandy, zgrał u siebie na płytkę i mi ją dał.

Wiecie, że temperament tego malucha mnie przeraża:crazyeye::crazyeye:Boję się czy mu sprostam - nigdy w życiu nie miałam jeszcze do czynienia z taką korbą:mdleje:
Wła śnie pozasypiły, tzn. malucha musiałam "ululać" na kolanach, bo nie dawał żyć pozostałej zgrai:evil_lol::roll:Diabeł tasmański:roll:
Co do imienia, to ciągle się zastanawiam;
*Armani - nie pasuje do niego to imię
*Gacek - hi hi, to wymysł Piotrka,który przywiózł nam malucha i któremu raz jeszcze pragnę serdecznie podziękować:Rose: naprawdę wspaniały człowiek:p
* Yoshi (czyt, się Joszi;)) i tak chyba będzie się zwał:hmmmm::p:p:p
Macie jakieś pomysły na imię:hmmmm::)

PS Kkkkurde, cięż ko się pisze jedną ręką z maluchem na kolanach;):evil_lol:

Posted

[quote name='apple']A może Tama Goczi- nie wiem jak to się pisze :roll::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

a masz Madziu kwitka z dokładną datą zakupu ??aparatu ma się rozumieć :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

a masz Madziu kwitka z dokładną datą zakupu ??aparatu ma się rozumieć :razz::razz:
no soooooooooo lingwistka ze mnie żadna a pomysł przyznaj - niezły co :razz:

Posted

[quote name='agbar']Idefix:diabloti:
Bajcik:diabloti:
Bakcyl:diabloti:
Batman:diabloti:
Gadzet:diabloti:
Trufel:diabloti:
ale Joshi jest supeeeer:loveu:
Gadżet też mi sie podoba:loveu::loveu:
[quote name='apple']A może Tama Goczi- nie wiem jak to się pisze :roll::evil_lol:
Najpierw bym się musiała poprawnier nauczyć to wymawiać, buhahhahahahaa, ale fajne, fajne, nie powiem;);)
[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Tak, 23 marca
[quote name='apple']no soooooooooo lingwistka ze mnie żadna a pomysł przyznaj - niezły co :razz:

[quote name='Jagoda*']Piccolo (Mały), lub zwyczajnie, Pikuś...;)
Piccolo też zabawne:lol:

Posted

Medorowa napisał(a):

Widział się wczoraj z Fidelową, ale o zdjęciach nie pomyślałyśmy:niewiem::niewiem:

:shock: no jak można... :placz: zanim dorwiesz jakiś aparat to Gadżet urośnie :placz:

fajnie Gadżet fajnie :razz: bo on taki mały gadżecik do przypięcia do telefonu :lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Aparat dokładnie kupiłam 23 marca - czyli że gwarancja jest ważna do 23 marca - równy rok??:hmmmm:

Jak nie 2 kochana:) Bo czesto teraz jest tak ,ze cos ma 2 lata gwarancji.
Napewno ,na bank ma rok od daty sprzedazy.

Przyjeżdża w przyszłym tygodniu mój brat, więc go poproszę by zrobił sesję maluchowi i reszcie bandy, zgrał u siebie na płytkę i mi ją dał.

ja mam lepszy pomysl.Mamcia zrobi golabki albo cus rownie dobrego,a ja wpadne porobic zdjecia,zrzuce u Ciebie na kompa i finito.Co Ty na to? :)

Wiecie, że temperament tego malucha mnie przeraża:crazyeye::crazyeye:Boję się czy mu sprostam - nigdy w życiu nie miałam jeszcze do czynienia z taką korbą:mdleje:
Wła śnie pozasypiły, tzn. malucha musiałam "ululać" na kolanach, bo nie dawał żyć pozostałej zgrai:evil_lol::roll:Diabeł tasmański:roll:

No co Ty? A wczoraj jak aniolek zasnal na moich rekach:loveu:
I te jego oczka niewinne...Slodki jest:)

Co do imienia, to ciągle się zastanawiam;
*Armani - nie pasuje do niego to imię
*Gacek - hi hi, to wymysł Piotrka

ktos dal propozycje "Picollo" .Mnie sie to imie bardzo podoba !!
Moze byc Pikus:) Dla mnie on jest juz Picollo i koniec !!:lol: