e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :loveu:MAdzia teraz powinnas dostac wpierdy za to ze olalas sprawe aparatu :loveu: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Jagoda* napisał(a):To weź go ze sobą, wybór należy do niego...:evil_lol: Buhahaha o tym nie pomyślałam buhahahahhahahah:evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahha to Ci na rok starczy :evil_lol: poplułam sie jak poczytałam o arthroflexie - nooo podawaj podawaj bo przy takiej masie i tak szybkim wzroście może się nabawić czegoś :lol:;) Ekonomicznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co:niewiem::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']w razie jak uznasz że arthroflex jest ci zbędny ... chętnie przejme dla Klocka:grins: jesoooo medorowa... cały czas leje z ciebie.... kupiłaś akwarium dla chomika???? buuhahahhaha... aaaa i daj jakie fotki .. buuhahhahah :obrazic::obrazic: to nie chomik:obrazic: To szczur:diabloti: [quote name='evaxon']:loveu:MAdzia teraz powinnas dostac wpierdy za to ze olalas sprawe aparatu :loveu: Mmmm kusisz:diabloti::loveu::loveu::loveu: Bosshhhh, czy on pójdzie w końcu spać:roll::evil_lol::evil_lol: Właśnie pisałam Fidelowej na gadu-gadu, że ta mała pierdoła jest cholernie sprytna:crazyeye: Potrafi zabrać Rudemu zabawkę - nie zawsze, ale zdarza mu się to dość często:lol: Poza tym.... jego energia jest nie do spożytkowania:shake:;):loveu::loveu: AAAAAAAAAAAAAaa:mdleje::mdleje: To taka mała atomówka:loveu: Boję się jak to będzie w nocy:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 buahahahahahah qrna Medowa kopa dostaniesz:angryy:ja ce foty:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 buuahahahaha ATOMÓWKA :roflt: umarłam hahahahaha Fidelowa weź no odwiedź tą babę z aparatem :placz: Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']buahahahahahah qrna Medowa kopa dostaniesz:angryy:ja ce foty:placz: Dzisiaj pożyczę aparat od sąsiadki, no ale co z tego, skoro kiedyś, jak próbowałam zgrać zdjęcia (wtedy co miałam tą boksię), to się nie dało:niewiem: Moze to wina kompa, bo on już pierwszej młodości nie jest:roll::roll::roll: [quote name='Alicja']FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! :oops::oops::oops::niewiem: [quote name='malawaszka']buuahahahaha ATOMÓWKA :roflt: umarłam hahahahaha Fidelowa weź no odwiedź tą babę z aparatem :placz: :evil_lol:;):evil_lol: Widział się wczoraj z Fidelową, ale o zdjęciach nie pomyślałyśmy:niewiem::niewiem: Nocka przebiegła spokojnie - z jednej strony 40 kilo, z drugiej około 2 kilo, następnie w nogach 15 kilo, dopóki nie "pogoniło" go to cuś dwu kilowe:roll::roll: ;):loveu: Teraz chłopaków zamknęłam w drugim pokoju, żeby mogli sobie trochę pospać, Gacek natomiast namiętnie gryzie moją bluzę, którą naprawdę lubię:roll: No a przed chwilą nalał mi jeszcze na moją wykładzine dywanową:cool1::cool1: - nie miała baba problemu, wzięła sobie przerośniętego chomika:diabloti: W nocy co chwilę się budziłam, bo bałam się, żeby nie przygnieść malucha - pobudkę całkowita nastąpiła o 6:30, kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll::roll::roll: Jestem niewyspana... ale szczęśliwa:loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :hmmmm: wstanięta Medorowa :razz::razz:.......Witaj :multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']buahahahahahah qrna Medowa kopa dostaniesz:angryy:ja ce foty:placz::placz::placz: [quote name='Alicja']FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! też się dołączam..................... chcę :placz::placz::placz:jakąs:placz::placz::placz: fotęęęęęęęęęę tego nowegoco to u Ciebie jest:cool1: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Medorowa napisał(a):- pobudkę całkowita nastąpiła o 6:30, kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll::roll::roll: Twoja MATKA istota o wielkim sercu jest zaiste:loveu::loveu: a ciebie jak bym trzepla za ten apart o jesooooo:mad: Quote
teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Madzia schisiala schisiala schisiala :diabloti::evil_lol: a malego szczura dziwne ze Medek nie poluje na niego :evil_lol: i kiedy kupujesz klatke dla szczurka??:diabloti: ja tyz jestem za fotami fotami fotami Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 własnie chciałam spytać co mama na twoje nie do końca idealne pomysły :roll: ale już wiem że po kimś masz ten zryty berecik :loveu::loveu::loveu: , kiedy to moja kochana mamusia stwierdziła, że musi dać chłopakom buziaka przed pójściem do pracy:roll: medorowo... a jakbyś porobiła foty i zrzuciła je u tej sąsiadki????? bo że juz dawno miałaś kupić czytnik kart to ... kupiłaś?? :grins: Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']Twoja MATKA istota o wielkim sercu jest zaiste:loveu::loveu: a ciebie jak bym trzepla za ten apart o jesooooo:mad: Nie śmiem przeczyć:loveu::loveu::loveu: No dooopa ze mnie:roll: Ale za to jaka zajebista:B-fly::diabloti: [quote name='teqquila']Madzia schisiala schisiala schisiala :diabloti::evil_lol: a malego szczura dziwne ze Medek nie poluje na niego :evil_lol: i kiedy kupujesz klatke dla szczurka??:diabloti: ja tyz jestem za fotami fotami fotami Ależ ja wcale nie żałuję:loveu:;) Buhaha jak mnie jeszcz trochę bardziej podqrwi:evil_lol::diabloti: [quote name='apple']Witaj psia mamo:loveu: Buhahahaha mój dziadek tak do mnie mówił, jak byłam mała:evil_lol: witaj:multi: [quote name='clockwork']własnie chciałam spytać co mama na twoje nie do końca idealne pomysły :roll: ale już wiem że po kimś masz ten zryty berecik :loveu: medorowo... a jakbyś porobiła foty i zrzuciła je u tej sąsiadki????? bo że juz dawno miałaś kupić czytnik kart to ... kupiłaś?? :grins: Mama się przystosowuje;) He he:evil_lol::evil_lol::loveu: Doopa, nic nie kupiłam, nawet o tym zapomniałam:roll: Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Aparat dokładnie kupiłam 23 marca - czyli że gwarancja jest ważna do 23 marca - równy rok??:hmmmm: Oby, bo teraz mam za dużo wydatków, więc w tym miesiącu wysyłka na pewno odpada:oops::oops::oops::roll: Przyjeżdża w przyszłym tygodniu mój brat, więc go poproszę by zrobił sesję maluchowi i reszcie bandy, zgrał u siebie na płytkę i mi ją dał. Wiecie, że temperament tego malucha mnie przeraża:crazyeye::crazyeye:Boję się czy mu sprostam - nigdy w życiu nie miałam jeszcze do czynienia z taką korbą:mdleje: Wła śnie pozasypiły, tzn. malucha musiałam "ululać" na kolanach, bo nie dawał żyć pozostałej zgrai:evil_lol::roll:Diabeł tasmański:roll: Co do imienia, to ciągle się zastanawiam; *Armani - nie pasuje do niego to imię *Gacek - hi hi, to wymysł Piotrka,który przywiózł nam malucha i któremu raz jeszcze pragnę serdecznie podziękować:Rose: naprawdę wspaniały człowiek:p * Yoshi (czyt, się Joszi;)) i tak chyba będzie się zwał:hmmmm::p:p:p Macie jakieś pomysły na imię:hmmmm::) PS Kkkkurde, cięż ko się pisze jedną ręką z maluchem na kolanach;):evil_lol: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Idefix:diabloti: Bajcik:diabloti: Bakcyl:diabloti: Batman:diabloti: Gadzet:diabloti: Trufel:diabloti: ale Joshi jest supeeeer:loveu: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A może Tama Goczi- nie wiem jak to się pisze :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']A może Tama Goczi- nie wiem jak to się pisze :roll::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a masz Madziu kwitka z dokładną datą zakupu ??aparatu ma się rozumieć :razz::razz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a masz Madziu kwitka z dokładną datą zakupu ??aparatu ma się rozumieć :razz::razz:no soooooooooo lingwistka ze mnie żadna a pomysł przyznaj - niezły co :razz: Quote
Jagoda1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Piccolo (Mały), lub zwyczajnie, Pikuś...;) Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']Idefix:diabloti: Bajcik:diabloti: Bakcyl:diabloti: Batman:diabloti: Gadzet:diabloti: Trufel:diabloti: ale Joshi jest supeeeer:loveu: Gadżet też mi sie podoba:loveu::loveu: [quote name='apple']A może Tama Goczi- nie wiem jak to się pisze :roll::evil_lol: Najpierw bym się musiała poprawnier nauczyć to wymawiać, buhahhahahahaa, ale fajne, fajne, nie powiem;);) [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a masz Madziu kwitka z dokładną datą zakupu ??aparatu ma się rozumieć :razz::razz: Tak, 23 marca [quote name='apple']no soooooooooo lingwistka ze mnie żadna a pomysł przyznaj - niezły co :razz: [quote name='Jagoda*']Piccolo (Mały), lub zwyczajnie, Pikuś...;) Piccolo też zabawne:lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Medorowa napisał(a): Widział się wczoraj z Fidelową, ale o zdjęciach nie pomyślałyśmy:niewiem::niewiem: :shock: no jak można... :placz: zanim dorwiesz jakiś aparat to Gadżet urośnie :placz: fajnie Gadżet fajnie :razz: bo on taki mały gadżecik do przypięcia do telefonu :lol: Quote
Iza i Fidel Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Medorowa']Aparat dokładnie kupiłam 23 marca - czyli że gwarancja jest ważna do 23 marca - równy rok??:hmmmm: Jak nie 2 kochana:) Bo czesto teraz jest tak ,ze cos ma 2 lata gwarancji. Napewno ,na bank ma rok od daty sprzedazy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu mój brat, więc go poproszę by zrobił sesję maluchowi i reszcie bandy, zgrał u siebie na płytkę i mi ją dał. ja mam lepszy pomysl.Mamcia zrobi golabki albo cus rownie dobrego,a ja wpadne porobic zdjecia,zrzuce u Ciebie na kompa i finito.Co Ty na to? :) Wiecie, że temperament tego malucha mnie przeraża:crazyeye::crazyeye:Boję się czy mu sprostam - nigdy w życiu nie miałam jeszcze do czynienia z taką korbą:mdleje: Wła śnie pozasypiły, tzn. malucha musiałam "ululać" na kolanach, bo nie dawał żyć pozostałej zgrai:evil_lol::roll:Diabeł tasmański:roll: No co Ty? A wczoraj jak aniolek zasnal na moich rekach:loveu: I te jego oczka niewinne...Slodki jest:) Co do imienia, to ciągle się zastanawiam; *Armani - nie pasuje do niego to imię *Gacek - hi hi, to wymysł Piotrka ktos dal propozycje "Picollo" .Mnie sie to imie bardzo podoba !! Moze byc Pikus:) Dla mnie on jest juz Picollo i koniec !!:lol: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Chif, luggy, Mikado, Niko, Ness, Vigo,:evil_lol::evil_lol: lomatko ale mieszanitka:diabloti: Quote
Recommended Posts