teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Moderowa schisialas jak to takiego psa edziesz miala :diabloti: po co Ci taki maly :diabloti: o to ic ide se :evil_lol: cieszysz sie z pieska szkoda ze to ie bboksio :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Medorowa']:loveu::loveu::loveu: Dziś maluch będzie u mnie:mdleje: pisaj wsio i dokładnie :cool1: Cze Madź :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja'] nie śmichaj ;)....za miesiąc jak poślą aparata z reklamacji to foty będą :grins: a poślą??? przyszłam z WŁASNYM chomikiem:diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC']a poślą??? przyszłam z WŁASNYM chomikiem:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Medorowa wyśle :razz: to może i poślą :roll: Bea :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobiłas mnie :roflt: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Medorowa']:loveu::loveu::loveu: Dziś maluch będzie u mnie:mdleje: o fak... medorowa ocipiała... na fakcie :mdleje: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='teqquila']Moderowa schisialas jak to takiego psa edziesz miala :diabloti: po co Ci taki maly :diabloti: o to ic ide se :evil_lol: cieszysz sie z pieska szkoda ze to ie bboksio :evil_lol: Do tarmoszenia, ściskania, przytulania, noszenia, drapania, łaskotania etc:loveu::loveu::loveu: Tego nie zrozumiałam, ale niech Ci będzie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boksio juz jeden jest:lol::loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja']pisaj wsio i dokładnie :cool1: Cze Madź :loveu::loveu::loveu: Wsio i dokładnie, to ja wiem tylko tyle, że wyjeżdża z Łodzi około 11 i jedzie prosto w me skromne, aczkolwiek zacne ramiona:loveu: Cześć:hand: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC']a poślą??? przyszłam z WŁASNYM chomikiem:diabloti: Poślą, poślą;) Ale zajebioszczy:loveu: (hmmm cóż za kaczi słowo wypłynęło spod moich paliuszków;):evil_lol::evil_lol:) moje takich polików nimają :grins::lol!: [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Medorowa wyśle :razz: to może i poślą :roll: Bea :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobiłas mnie :roflt: Wyslem, wyślem, bo nie mam wyjścia:roll::roll: [quote name='apple']Czeeeee skarbie cze ogryzeczku tii tii:loveu::loveu: [quote name='clockwork']o fak... medorowa ocipiała... na fakcie :mdleje: :grins::grins: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='agbar']kochaniutka moja:diabloti::loveu: :loveu::loveu::loveu:Robaczywa Robaczyca:loveu: Tu też pragnę Ci jeszcze raz podziekować, za pomoc:Rose::Rose: Gdyby nie Ty, to nie wiem kiedy maluch zjawiłby sie u nas - kochom Cię i kochać będę do łusrranej śmierci:grins::loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 To ja czekam .....teraz masz motywacje:loveu: co by aparata naprawić ;) Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ja ci przetłumacze... wczoraj klikałam z tyśkową a externistycznie robiłam szybki kurs .... ;) [quote name='Medorowa'] Tego nie zrozumiałam, ale niech Ci będzie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila'] o to ic ide se :evil_lol: NO TO NIC IDE SE ;) Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']ja ci przetłumacze... wczoraj klikałam z tyśkową a externistycznie robiłam szybki kurs .... ;) NO TO NIC IDE SE ;) Cezary Ci wygraweruje tabliczkę :grins: Tłumacz Przysięgły Języka Tyśkowej :grins: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']To ja czekam .....teraz masz motywacje:loveu: co by aparata naprawić ;) No motywację, to ja zawsze miałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']ja ci przetłumacze... wczoraj klikałam z tyśkową a externistycznie robiłam szybki kurs .... ;) NO TO NIC IDE SE ;) Buhahahhah buhahahha buhahahha dzieki ci o Klockowa, ja przeczytałam " No to ić ide se" buhahahhaha :modla::modla: [quote name='Alicja'] Cezary Ci wygraweruje tabliczkę :grins: Tłumacz Przysięgły Języka Tyśkowej :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oby tylko opłaty nie zechciała za to pobierać;) Qrwa, biorę się za pisanie tego cholernego podania o pracę:mdleje::roll::roll::roll: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ja myslalam ze juz skonczylas pisac...:diabloti:a ty sie lenisz....skoncz marzyc.. nietoper zaraz wyrusza w podroz:loveu: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Medorowa'] Ale zajebioszczy:loveu: (hmmm cóż za kaczi słowo wypłynęło spod moich paliuszków;):evil_lol::evil_lol:) moje takich polików nimają :grins::lol!: bo Twoje z pseułdohodowli som:diabloti::razz: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='agbar']ja myslalam ze juz skonczylas pisac...:diabloti:a ty sie lenisz....skoncz marzyc.. nietoper zaraz wyrusza w podroz:loveu: Tera już tak;) Lenić się... mmmm to moja pasja:loveu::diabloti::diabloti: [quote name='Aga K']Witamyy !!!:multi: :hand::hand: [quote name='BeaC']bo Twoje z pseułdohodowli som:diabloti::razz: :evil_lol::evil_lol: Tzn pseudochomiki:hmmmm::diabloti: Napisałam, napisałam:sweetCyb::sweetCyb: Tzn praktycznie żywcem zerżnęłam podanie mojego brata dziołchy:B-fly: Nietoper wyjeźdża o 11:30;) Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 zywcem ? :hmmmm: a czemu nie redsem ? :cool3: jakos tak mi piwa we lbie ;> Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Aga K napisał(a):zywcem ? :hmmmm: a czemu nie redsem ? :cool3: jakos tak mi piwa we lbie ;> We łbie to ja mam, jak za dużo wypiję:grins::grins: Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 hahaha,. no ja nie pilam juz daaawno w sobote :D ale predko pic nie bede ;> w sobote niee, no nie wiem kiedy, zeby nie bylo ze ja taka pijaczka jezdem ;> Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Aga K napisał(a):hahaha,. no ja nie pilam juz daaawno w sobote :D ale predko pic nie bede ;> w sobote niee, no nie wiem kiedy, zeby nie bylo ze ja taka pijaczka jezdem ;> :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hi hi;) Idę pisać do mamy podanie o pracę:roll::hand::loveu::loveu: Quote
anetta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jak fajnie że wzięłaś tego malucha!! :lol::lol: Ja byłam nim zachwycona. Gratuluje!:loveu: Ciekawe jak duży będzie :lol: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 moj synus chrzestny juz w drodze:loveu: a ty leniwcu pospolity kawal miejsca. oooogromny do spania nietoperowi naszykuj:evil_lol:i miiiiiiicheee z zarlem:evil_lol: Quote
Recommended Posts