clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 praca ma sprawiać przyjemność..... teoretycznie... bo z praktyki znam ino 1 osobe która uwielbia swoja prace... PAWCIO...:roll: teqilla dobrze godo... nic nie szkodzi podjąć prace... rzucić możesz zawsze ;) Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przecie ja zawsze dobrze gadam :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']praca ma sprawiać przyjemność..... teoretycznie... bo z praktyki znam ino 1 osobe która uwielbia swoja prace... PAWCIO...:roll: teqilla dobrze godo... nic nie szkodzi podjąć prace... rzucić możesz zawsze ;) i tego Pawciowi wielu może zazdrościć że robi to co lubi :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']i tego Pawciowi wielu może zazdrościć że robi to co lubi :loveu::loveu::loveu: eee... no nie wszystko co lubi to robi... bo wiesz... yyy... my jeszcze slubu nie mamy :roll::cool1: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] eee... no nie wszystko co lubi to robi... bo wiesz... yyy... my jeszcze slubu nie mamy :roll::cool1: no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops: za rączke, za uszkiem, za kolanko i to wszystko w tym temacie... no jeszcze w czółko może mnie cmoknąć :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']za rączke, za uszkiem, za kolanko i to wszystko w tym temacie... no jeszcze w czółko może mnie cmoknąć :loveu::loveu: :razz::razz:.......a w nosek ..:razz::loveu::loveu: :hmmmm: za uszkiem powiadasz :razz:;).....coś słyszałam w tym temacie :oops::roll: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] eee... no nie wszystko co lubi to robi... bo wiesz... yyy... my jeszcze slubu nie mamy :roll::cool1: [quote name='Alicja']no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops: [quote name='clockwork']za rączke, za uszkiem, za kolanko i to wszystko w tym temacie... no jeszcze w czółko może mnie cmoknąć :loveu::loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz:.......a w nosek ..:razz::loveu::loveu: :hmmmm: za uszkiem powiadasz :razz:;).....coś słyszałam w tym temacie :oops::roll:Się babom z okazji tej wiosny chyba pomieszało w główkach :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu::loveu::loveu: Chcę taką pracę, chcę:evil_lol: Cze:loveu:;););) Napisałam:roll: Teraz muszę zapindalać do mojej mamy do pracy to wydrukować, bo ja nie posiadam osobistej, prywatnej drukarki:roll::flaming: Tylko, że ja dalej nie wiem, czy aby na pewno chcę tam pracować. Niby fajnie, mały sklepik, dwie minuty drogi do pracy (jest na tej samej ulicy), pracuje tam moja znajoma, no i; a) zarobiłabym sobie na - ciuchy - samochód(:roll::roll::roll: raczej kredyt:evil_lol:) - ciuchy - wakacje moich marzeń - więcej ciuchów - no i zawsze miałabym ten SWÓJ grosz w kieszeni Zobaczymy, jak to dzisiaj będzie ... Taaaaaa te ciuchy sa kuszące....ić :diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Się babom z okazji tej wiosny chyba pomieszało w główkach :evil_lol: nooo,.... też patrze na niektóre baby i mam takie wrażenie... coś w tym musi być :roll: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']nooo,.... też patrze na niektóre baby i mam takie wrażenie... coś w tym musi być :roll:Czyli to nie tylko moje odczucie.....ufffff ulgło mi :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 No to popracowane:grin: W pracy u mojej mamy usłyszałam od znajomej sekretarki "Magda, wszędzie, tylko nie tam":roll::roll::roll: Dowiedziałam się, że pracownicy zmieniają sie tam baaaardzzoooo często, a wszystko przez to, ze właścicielka każe podpisywać bardzo wysokie weksle:roll: Ludzie strasznie kradną w tym sklepie i jako pracownik ponosząc odpowiedzialność matwerialną, często pracuje się prawie za darmo. Do dooopy:angryy::angryy::angryy:, bo juz się trochę napliłam na tą pracę, tzn na wypłatę:evil_lol: Ale od dziś intensywnie szukam pracy;) Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']No to popracowane:grin: W pracy u mojej mamy usłyszałam od znajomej sekretarki "Magda, wszędzie, tylko nie tam":roll::roll::roll: Dowiedziałam się, że pracownicy zmieniają sie tam baaaardzzoooo często, a wszystko przez to, ze właścicielka każe podpisywać bardzo wysokie weksle:roll: Ludzie strasznie kradną w tym sklepie i jako pracownik ponosząc odpowiedzialność matwerialną, często pracuje się prawie za darmo. Do dooopy:angryy::angryy::angryy:, bo juz się trochę napliłam na tą pracę, tzn na wypłatę:evil_lol: Ale od dziś intensywnie szukam pracy;)Aha.... a co to jest ta odpowiedzialność matwerialna :diabloti:;) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']nooo,.... też patrze na niektóre baby i mam takie wrażenie... coś w tym musi być :roll: a ja to nie patrze :razz:.....na baby :diabloti:....ino na psy :eviltong: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']No to popracowane:grin: W pracy u mojej mamy usłyszałam od znajomej sekretarki "Magda, wszędzie, tylko nie tam":roll::roll::roll: Dowiedziałam się, że pracownicy zmieniają sie tam baaaardzzoooo często, a wszystko przez to, ze właścicielka każe podpisywać bardzo wysokie weksle:roll: Ludzie strasznie kradną w tym sklepie i jako pracownik ponosząc odpowiedzialność matwerialną, często pracuje się prawie za darmo. Do dooopy:angryy::angryy::angryy:, bo juz się trochę napliłam na tą pracę, tzn na wypłatę:evil_lol: Ale od dziś intensywnie szukam pracy;) czyli nie daj się wciągnąć w taką robotę :shake::shake: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no to lipa.... czyli tzw. praca niewolnicza jakiej u nas w kraju na pęczki....... :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']no to lipa.... czyli tzw. praca niewolnicza jakiej u nas w kraju na pęczki....... :angryy::angryy::angryy: uważaj bo dostaniemy działe za namawianie do bezrobocia:angryy::diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] uważaj bo dostaniemy działe za namawianie do bezrobocia:angryy::diabloti::evil_lol: nie namawiam do bezrobocia... przestrzegam przed niewolnictwem we własnym kraju... a to jest różnica... pracowałam juz na warunkach niewolniczych więc mam prawo sie wypowiadać do obozu pracy w Grecji też mnie już wywieźli :cool1: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] nie namawiam do bezrobocia... przestrzegam przed niewolnictwem we własnym kraju... a to jest różnica... pracowałam juz na warunkach niewolniczych więc mam prawo sie wypowiadać do obozu pracy w Grecji też mnie już wywieźli :cool1: :glaszcze: ...przeca wiem ........... ino że już dostałam za poruszony temat :razz::razz: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Aha.... a co to jest ta odpowiedzialność matwerialna :diabloti:;) Chciałabym wiedzieć:hmmmm:;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']czyli nie daj się wciągnąć w taką robotę :shake::shake: [quote name='clockwork']no to lipa.... czyli tzw. praca niewolnicza jakiej u nas w kraju na pęczki....... :angryy::angryy::angryy: [quote name='Alicja'] uważaj bo dostaniemy działe za namawianie do bezrobocia:angryy::diabloti::evil_lol: [quote name='clockwork'] nie namawiam do bezrobocia... przestrzegam przed niewolnictwem we własnym kraju... a to jest różnica... pracowałam juz na warunkach niewolniczych więc mam prawo sie wypowiadać do obozu pracy w Grecji też mnie już wywieźli :cool1: [quote name='Alicja']:glaszcze: ...przeca wiem ........... ino że już dostałam za poruszony temat :razz::razz: No niestety:roll::roll:szara rzeczywistość:roll: Do dupy krótko mówiąc:angryy: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa'] No niestety:roll::roll:szara rzeczywistość:roll: Do dupy krótko mówiąc:angryy: ano dokładnie tak .............:cool1: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Medorowa z takim cv jak ci Klockowa zapodała to nie ma na ciebie mocnych - normalnie nie masz konkurencji :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Medorowa z takim cv jak ci Klockowa zapodała to nie ma na ciebie mocnych - normalnie nie masz konkurencji :evil_lol: no ba... takie samo ja nosze wszędzie... ino zamiast medorowa to mam klockowa napisana nooo i oczywiście nie pisze że jestem NAJ ino że prawie... nie taka NAJ jak medorowa :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']no ba... takie samo ja nosze wszędzie... ino zamiast medorowa to mam klockowa napisana nooo i oczywiście nie pisze że jestem NAJ ino że prawie... nie taka NAJ jak medorowa :loveu::loveu:No i jaki skutek?:razz: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No i jaki skutek?:razz: ciągle szukam pracy :roll::roll: Quote
Recommended Posts