Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

praca ma sprawiać przyjemność.....

teoretycznie... bo z praktyki znam ino 1 osobe która uwielbia swoja prace... PAWCIO...:roll:

teqilla dobrze godo... nic nie szkodzi podjąć prace... rzucić możesz zawsze ;)

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']praca ma sprawiać przyjemność.....

teoretycznie... bo z praktyki znam ino 1 osobe która uwielbia swoja prace... PAWCIO...:roll:

teqilla dobrze godo... nic nie szkodzi podjąć prace... rzucić możesz zawsze ;)

i tego Pawciowi wielu może zazdrościć że robi to co lubi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']i tego Pawciowi wielu może zazdrościć że robi to co lubi :loveu::loveu::loveu:

eee... no nie wszystko co lubi to robi... bo wiesz... yyy... my jeszcze slubu nie mamy :roll::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']
eee... no nie wszystko co lubi to robi... bo wiesz... yyy... my jeszcze slubu nie mamy :roll::cool1:

no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops:

Posted

[quote name='Alicja']no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops:

za rączke, za uszkiem, za kolanko

i to wszystko w tym temacie...

no jeszcze w czółko może mnie cmoknąć :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']za rączke, za uszkiem, za kolanko

:razz::razz:.......a w nosek ..:razz::loveu::loveu:

:hmmmm: za uszkiem powiadasz :razz:;).....coś słyszałam w tym temacie :oops::roll:

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='Alicja']no taaaaa....oj biedny Pawcio to tera zazdrość się miesza ze współczuciem ;):evil_lol:....ale tak za rączkę czasem chociaż ;):roll::oops:

[quote name='clockwork']za rączke, za uszkiem, za kolanko

[quote name='Alicja']:razz::razz:.......a w nosek ..:razz::loveu::loveu:

:hmmmm: za uszkiem powiadasz :razz:;).....coś słyszałam w tym temacie :oops::roll:
Się babom z okazji tej wiosny chyba pomieszało w główkach :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu::loveu::loveu:
Chcę taką pracę, chcę:evil_lol:

Cze:loveu:;););)

Napisałam:roll: Teraz muszę zapindalać do mojej mamy do pracy to wydrukować, bo ja nie posiadam osobistej, prywatnej drukarki:roll::flaming:

Tylko, że ja dalej nie wiem, czy aby na pewno chcę tam pracować.
Niby fajnie, mały sklepik, dwie minuty drogi do pracy (jest na tej samej ulicy), pracuje tam moja znajoma, no i; a) zarobiłabym sobie na
- ciuchy
- samochód(:roll::roll::roll: raczej kredyt:evil_lol:)
- ciuchy
- wakacje moich marzeń
- więcej ciuchów
- no i zawsze miałabym ten SWÓJ grosz w kieszeni
Zobaczymy, jak to dzisiaj będzie ...

Taaaaaa te ciuchy sa kuszące....ić :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nooo,.... też patrze na niektóre baby i mam takie wrażenie... coś w tym musi być :roll:Czyli to nie tylko moje odczucie.....ufffff ulgło mi :diabloti:

Posted

No to popracowane:grin:
W pracy u mojej mamy usłyszałam od znajomej sekretarki "Magda, wszędzie, tylko nie tam":roll::roll::roll: Dowiedziałam się, że pracownicy zmieniają sie tam baaaardzzoooo często, a wszystko przez to, ze właścicielka każe podpisywać bardzo wysokie weksle:roll: Ludzie strasznie kradną w tym sklepie i jako pracownik ponosząc odpowiedzialność matwerialną, często pracuje się prawie za darmo.
Do dooopy:angryy::angryy::angryy:, bo juz się trochę napliłam na tą pracę, tzn na wypłatę:evil_lol:
Ale od dziś intensywnie szukam pracy;)

Posted

[quote name='Medorowa']No to popracowane:grin:
W pracy u mojej mamy usłyszałam od znajomej sekretarki "Magda, wszędzie, tylko nie tam":roll::roll::roll: Dowiedziałam się, że pracownicy zmieniają sie tam baaaardzzoooo często, a wszystko przez to, ze właścicielka każe podpisywać bardzo wysokie weksle:roll: Ludzie strasznie kradną w tym sklepie i jako pracownik ponosząc odpowiedzialność matwerialną, często pracuje się prawie za darmo.
Do dooopy:angryy::angryy::angryy:, bo juz się trochę napliłam na tą pracę, tzn na wypłatę:evil_lol:
Ale od dziś intensywnie szukam pracy;)Aha.... a co to jest ta odpowiedzialność matwerialna :diabloti:;)

Posted

[quote name='clockwork']nooo,.... też patrze na niektóre baby i mam takie wrażenie... coś w tym musi być :roll:

a ja to nie patrze :razz:.....na baby :diabloti:....ino na psy :eviltong:

Posted

[quote name='Medorowa']No to popracowane:grin:
Ale od dziś intensywnie szukam pracy;)

czyli nie daj się wciągnąć w taką robotę :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']no to lipa.... czyli tzw. praca niewolnicza jakiej u nas w kraju na pęczki....... :angryy::angryy::angryy:

uważaj bo dostaniemy działe za namawianie do bezrobocia:angryy::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
uważaj bo dostaniemy działe za namawianie do bezrobocia:angryy::diabloti::evil_lol:

nie namawiam do bezrobocia... przestrzegam przed niewolnictwem we własnym kraju... a to jest różnica...

pracowałam juz na warunkach niewolniczych więc mam prawo sie wypowiadać

do obozu pracy w Grecji też mnie już wywieźli :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']
nie namawiam do bezrobocia... przestrzegam przed niewolnictwem we własnym kraju... a to jest różnica...

:glaszcze: ...przeca wiem ........... ino że już dostałam za poruszony temat :razz::razz:

Posted

[quote name='apple']Aha.... a co to jest ta odpowiedzialność matwerialna :diabloti:;)
Chciałabym wiedzieć:hmmmm:;):evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']czyli nie daj się wciągnąć w taką robotę :shake::shake:

[quote name='clockwork']no to lipa.... czyli tzw. praca niewolnicza jakiej u nas w kraju na pęczki....... :angryy::angryy::angryy:

[quote name='Alicja']

[quote name='clockwork']

[quote name='Alicja']:glaszcze: ...przeca wiem ........... ino że już dostałam za poruszony temat :razz::razz:

No niestety:roll::roll:szara rzeczywistość:roll: Do dupy krótko mówiąc:angryy:

Posted

[quote name='apple']Medorowa z takim cv jak ci Klockowa zapodała to nie ma na ciebie mocnych - normalnie nie masz konkurencji :evil_lol:

no ba... takie samo ja nosze wszędzie... ino zamiast medorowa to mam klockowa napisana

nooo i oczywiście nie pisze że jestem NAJ ino że prawie... nie taka NAJ jak medorowa :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']no ba... takie samo ja nosze wszędzie... ino zamiast medorowa to mam klockowa napisana

nooo i oczywiście nie pisze że jestem NAJ ino że prawie... nie taka NAJ jak medorowa :loveu::loveu:
No i jaki skutek?:razz: