Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Bea.... nienawidze Cie ... słyszysz??? nienawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz co mi sie stało??? dostałam hertzen klekoten... to juz drugi w tym tygodniu- ponoć do 3xsztuka ...

dzień dobry moja ty... a nie mówiłam :loveu:
Ha ha Klockowa, a ja Ci tego nie wysłalam na GG:hmmmm: Już prawie wszystkim to powysyłałam:B-fly: Nawet dostawałam odzew w postaci "Zabiję Cię!!!!" :B-fly:

Witam, a nie mówiłam już tego dzisiaj:hmmmm::diabloti:
[quote name='Rinuś']haha nuie doczytałam do końca posta a wiedziałam,że napiszesz coś w tym stylu właśnie :diabloti:
A cóż mogę innego napisać, jak ja zawsze piszę tylko prawdę:roll::roll:
[quote name='apple']No coś ty za Chiny Ludowe się nie da:evil_lol:
Lud chiński za mały by przysłonić mą mundrość:grins::grins:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']:turn-l::turn-l: Achhh, czyż życie nie jest cudowne:loveu::evil_lol:
chciałam zauważyć,że głos mam z dvd bo mam podłączone i akurat mam na prawie całą p***ę podkręcone bo słuchałam muzyki :shake: toż jak mi się to wydarło to aż podskoczyłam na krześle!!

Posted

[quote name='clockwork']Bea.... nienawidze Cie ... słyszysz??? nienawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz co mi sie stało??? dostałam hertzen klekoten... to juz drugi w tym tygodniu- ponoć do 3xsztuka ...

a było czytać cudza korespondencję??????:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Ha ha Klockowa, a ja Ci tego nie wysłalam na GG:hmmmm: Już prawie wszystkim to powysyłałam:B-fly: Nawet dostawałam odzew w postaci "Zabiję Cię!!!!" :B-fly:

noo.. nie wysłałas mi... chyba że może Pawcio odebrał... ale nie wyglada na takiego coby był chwile po zawale :roll::shake:

[quote name='BeaC']a było czytać cudza korespondencję??????:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
jaka ona cudza.... wyraźnie pisało HEJ MADZIALENO!!! :evil_lol:

[quote name='BeaC']http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

hej madzialeno...........przyszłam do Ciebie z bardzo łatwiutką łamigłóweczką, special for you:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Nie wiedziałaś, ze w nas płynie ta sama krew:icon_roc::icon_roc::megagrin:

:hmmmm: krew powiadasz ......to mnie uspokoiłaś :grins:

Ja, ja sie nigdy nie mylę:B-fly: A kolega Dinuś juz wie, żeby mi dzisiaj lepiej w drogę nie wchodzić, bo może jeszcze dziś rozpocząć naukę latania z drugiego piętra:diabloti:
Medorowi zresztą też dużo nie brakuje:roll::roll:

jak idzie nauka :razz::razz:

Idę sobie zrobić drugą kaff, dać tym dwóm zwyrodnialcom jeść i mam nadzieję, że po drodze nie zasnę:mdleje::mdleje:
zrób i mnie 3 kaff...bo mnie się we łbie kręci :roll:

Posted

Madzia....................czyzby moja niespodziewajka tak na Cie podziałała, żeś wstawiła FOTY!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

muszę Cię częściej zaskakiwać:eviltong:

Posted

Medorowa napisał(a):
Lud chiński za mały by przysłonić mą mundrość:grins::grins:

Medorowa dziś popadła w samozachwyt jak Bozie kocham. To jakiś nowy wirus czy jak?

Posted

Medorowa napisał(a):
Ha ha Klockowa, a ja Ci tego nie wysłalam na GG:hmmmm: Już prawie wszystkim to powysyłałam:B-fly: Nawet dostawałam odzew w postaci "Zabiję Cię!!!!" :B-fly:

Nie prawda bo ja nic nie dostałam i tak w ogóle to nie wiem o co chodzi i bardzo mi z tym źle:placz:

Posted

[quote name='Rinuś']je jee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu:

szeleczki z RD :loveu: mamy taką obrożę :loveu:

;)
[quote name='Alicja']

:B-fly::B-fly::B-fly:

MAMY :loveu::loveu::loveu:

Macie:B-fly::B-fly:
[quote name='clockwork']oops... przepraszam... pomyliłam galerie....

:roll:ide szukac medorowej

Nic się nie stało:loveu: Poszukam jej z Tobą, cesz??:B-fly:
[quote name='agbar']o fak , o fak,o fak.....z Medorowa zle...bardzo zle....swiat sie konczy.....
Medorowa dala foty:mdleje::mdleje:
Apokalipsa:B-fly:
Dałam, dałam, zawsze dawałam:B-fly::diabloti:
[quote name='BeaC']Madzia....................czyzby moja niespodziewajka tak na Cie podziałała, żeś wstawiła FOTY!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

muszę Cię częściej zaskakiwać:eviltong:
Taa, poruszyła mnie dogłębnie:mdleje:
Nie trza:roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg

ooooooooo w mordeeee FOTY???????????????????????????????????
W morde za foty:shake::shake:
[quote name='Vectra']Madzia dobrze się czujesz ? :diabloti:
Troszke lepiej:roll: Czyli wszystko wraca do nienormalnej normy:B-fly:
[quote name='apple']Medorowa dziś popadła w samozachwyt jak Bozie kocham. To jakiś nowy wirus czy jak?
:icon_roc::icon_roc::icon_roc:Nie dziś....

ja tak mam całe życie :B-fly:

[quote name='apple']Nie dość że nie wyprowadzasz to jeszcze nie karmisz:shake: Biedny Meduś z głodu to już ma przewidzenia i pycha kość chyba widzi
http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: Niech se same polują:cool1:
[quote name='apple']Nie prawda bo ja nic nie dostałam i tak w ogóle to nie wiem o co chodzi i bardzo mi z tym źle:placz:
Cesz:grins: Włącz głosniczki i się dokładnie przypatrz - proszę:grins:

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

Posted

apple napisał(a):
oj medorkowa medorkowa jak dziecko daję słowo
p.s. fajowe masz jeszcze?

:B-fly:
Nie mam i nie cem mieć i nie cem dostawać więcej takich niespodziewajków:cool1::cool1::roll: