Rinuś Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Mdzia wszędzie cię szukam - wyłaź z wyra!:cool1: szukaj aż znajdziesz:evil_lol: kazała Ci policzyć do 100 i wtedy szukać :evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Rinuś']szukaj aż znajdziesz:evil_lol: kazała Ci policzyć do 100 i wtedy szukać :evil_lol: Liczę...........:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Paula_']O fak, fotki dałaś :crazyeye: Madzia, gorzej Ci :evil_lol: ;) http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg tej nie pamiętam, pozostałe już były :eviltong: :grins: Ciiiiiiiiiiiii;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']dzien dobry Magdaleno:) mam nadziej ze wstaniesz dzis wypoczeta i w dobrzym humorze, pewnie jeszcze spisz wiec zycze ci kolorowych snow i milego poranka. pamietaj ze jestem tu i czekam na ciebie:) Twoja Agnieszka Witaj droga Agnieszko Na początku pragnę Cię serdecznie pozdrowić. Dziękuję za troskę - tak wstałam wypoczęta, a dobry humor przy Was jest nieunikniony. Jak Twoje zdrowie, samopoczucie - mam nadzieję, że jak najlepiej. Ja również życzę Ci miłego dnia, owocującego w same przyjemne niespodzianki. Z utęsknieniem czekam na rychłą odpowiedź Pozdrawiam Twoja Magdalena [quote name='Alicja']:hmmmm: Berek Medorowa Magdalenko :grins: Witaj Alu:loveu::multi: [quote name='clockwork']śpisz???? wsawaj!!! szkoda dnia!!! :cool1: no przeca już nie śpie:grins::grins: [quote name='agbar']no cooooooo???:grins: :loveu::loveu: [quote name='BeaC']...................dzisiaj NIc ci nie przyniosłam.............nie znalazłam nic godnego twego zainteresowaniaprócz jak kaczyński wyglada w garniturze giertycha?????:crazyeye: przez rozporek:diabloti::p Buhahahahahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Bea:loveu: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Przyszłam obaczyć cz żeś już wstała:razz: Już tak:lol!: Dzień doberek:multi: Dziś znowu spałam prawie do pierwszej:mdleje: A wiecie, że dzisiaj jest czwartek:cool3: karaoke To nic, że dalej chrypie jak stary patefon:B-fly::B-fly: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Medorowa']Już tak:lol!: Dzień doberek:multi: Dziś znowu spałam prawie do pierwszej:mdleje: A wiecie, że dzisiaj jest czwartek:cool3: karaoke To nic, że dalej chrypie jak stary patefon:B-fly::B-fly: Nareszcie! Nie mów że będziesz śpiewać:no-no-no: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Nareszcie! Nie mów że będziesz śpiewać:no-no-no: apple napisał(a):znowu ..............:cool1: No ależ oczywiście:cool1::cool1: Zawsze śpiewam:diabloti::B-fly: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Medorowa napisał(a):No ależ oczywiście:cool1::cool1: Zawsze śpiewam:diabloti::B-fly: Jeszcze ci mało wczoraj już śpiewałaś na Dogo! Jessu gdzie moje stopery:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Jeszcze ci mało wczoraj już śpiewałaś na Dogo! Jessu gdzie moje stopery:diabloti: Śpiewałam, śpiewam i będę śpiewać:B-fly::B-fly::B-fly: Stopery:icon_roc: Przy Moim śpiewie:icon_roc: A tak w ogóle, to czuję się niewyspana:roll: Ale pewnie przez to, ze za długo spałam:roll: Nie chce mi się siedzieć przed kompem, nic mi się nie chce, od czterech dni biorę się za zrobienie paznokci i doopa - jestem zepsuta do szpiku kości:mdleje::roll: Idę sobie walnąć jeszcze jedną kawę, może postawi mnie trochę na nogi:roll: A tak w ogóle, to SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO CZWARTKU:multi::multi: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Medorowa']Już tak:lol!: Dzień doberek:multi: Dziś znowu spałam prawie do pierwszej:mdleje: A wiecie, że dzisiaj jest czwartek:cool3: karaoke To nic, że dalej chrypie jak stary patefon:B-fly::B-fly: :multi::multi::multi:będziesz spiewać ,,Święty ..... :siara: '' Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Paznokcie to ja ci mogę kochana zrobić bo sobie własnie dzisiaj zrobiłam - piękne są!:loveu::loveu: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:będziesz spiewać ,,Święty ..... :siara: '' Alicja bój sie Boga nie podpuszczaj jej:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:będziesz spiewać ,,Święty ..... :siara: '' Jeżeli tylko będą to mieć w repertuarze;):evil_lol::roll: [quote name='apple']Paznokcie to ja ci mogę kochana zrobić bo sobie własnie dzisiaj zrobiłam - piękne są!:loveu::loveu: Dobra, rób:grins: [quote name='apple']Alicja bój sie Boga nie podpuszczaj jej:evil_lol: :cool1: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Medorowa']Dobra, rób:grins: Dawaj łapki!:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A tak w ogóle, to czuję się niewyspana:roll: Ale pewnie przez to, ze za krótko spałam:roll: Nie chce mi się siedzieć przed kompem, nic mi się nie chce.... jestem zepsuta do szpiku kości:mdleje::roll: nie moge pić czwartej kawy bo mi serducho doopnie :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Alicja bój sie Boga nie podpuszczaj jej:evil_lol: :hmmmm: a dlaczemu ....:crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Dawaj łapki!:evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Madziu Madziu ja nie wiem co to ma znaczyć w tej twojej "galerii" to sama paplanina:evil_lol: Dobrze że wy wszystkie na żywo się nie spotykacie bo by się to spotkanie szybko nie skończyło A ja mam propozycje może przyjedźcie na zlot dogomaniaków wszystkie zobaczymy czy na zywo też tylke gadać będziecie:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Patikujek']Madziu Madziu ja nie wiem co to ma znaczyć w tej twojej "galerii" to sama paplanina:evil_lol: Dobrze że wy wszystkie na żywo się nie spotykacie bo by się to spotkanie szybko nie skończyło A ja mam propozycje może przyjedźcie na zlot dogomaniaków wszystkie zobaczymy czy na zywo też tylke gadać będziecie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co niektóre się juz spotkaly ....i MILCZAŁY okrutnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 witaj MAdzialenko :loveu::loveu: a tak wogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze prawie wogole nie spałam:roll: nie chce mi sie siedziec przed kompem , nic mi sie ni echce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: nie wypije kolejnej kawy bo nie usne w nocy :roll: [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT] Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Patikujek napisał(a):Madziu Madziu ja nie wiem co to ma znaczyć w tej twojej "galerii" to sama paplanina:evil_lol: Dobrze że wy wszystkie na żywo się nie spotykacie bo by się to spotkanie szybko nie skończyło A ja mam propozycje może przyjedźcie na zlot dogomaniaków wszystkie zobaczymy czy na zywo też tylke gadać będziecie:evil_lol: może lepiej nie bo słyszałam że Medorkowa jeszcze chrypi i mogło by jej całkiem głosik odebrać. A jak wiemy to cenny on- Oj cenny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu ....:crazyeye::crazyeye: masochistka????:crazyeye: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork'] Ty też chcesz? Czym chata bogata!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:co niektóre się juz spotkaly ....i MILCZAŁY okrutnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak a ja milczalam najokrutniej:grins: a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze prawie w ogole nie spała nie chce mi sie siedziec przed kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: nie wypije kolejnej kawy bo mi braknie na rano:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A może wyślecie choineczkę http://animalia.pl/choinka.php Quote
Recommended Posts