Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa'] Madziu :p....TY to jesteś Ta :razz::razz:w pierwszym rzędzie na dole z lewej strony :grins: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']Madziu :p....TY to jesteś Ta :razz::razz:w pierwszym rzędzie na dole z lewej strony :grins: ta bez browara w łapie??? :crazyeye::crazyeye: ja mysle że medorowa pobuliła i jej tam ni ma :cool1: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']ta bez browara w łapie??? :crazyeye::crazyeye: ja mysle że medorowa pobuliła i jej tam ni ma :cool1: :razz::razz:...no weź ...przyjżyj się ...one mają rączki albo pod tymi sukienkami :crazyeye::crazyeye:albi z tyłu ...to i browara ukryly :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 zaraz tu przyśle Medorową co by poczytała jak tu o niej bez niej;):evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='apple']zaraz tu przyśle Medorową co by poczytała jak tu o niej bez niej;):evil_lol: :hmmmm: a to cza o Niej przy Niej :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a to cza o Niej przy Niej :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no nie wiem a nie cza?:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='apple']no nie wiem a nie cza?:evil_lol: :shake::shake:...nie cza ...i tak przyjdzie i poczyta :grins: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake:...nie cza ...i tak przyjdzie i poczyta :grins: chyba że nie bedzie jej sie chciałao nadrabiać :grins: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']chyba że nie bedzie jej sie chciałao nadrabiać :grins: :hmmmm:....a no jest taka opcja ....:grins: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zuzolandia']snieta jezdem od tych swietosci ................... spadam stad ;-) Nie spadaj, bo se krzywdę zrobisz:shake::shake: [quote name='apple']Aleście się rozśpiewały ... hohoho!:evil_lol: Ja się wcale nie chwale, ja po prostu mam talent:loveu::evil_lol: [quote name='Alicja']Madziu :p....TY to jesteś Ta :razz::razz:w pierwszym rzędzie na dole z lewej strony :grins: Tia, to ja:grins: Ale skąd wiedziałaś:niewiem::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']ta bez browara w łapie??? :crazyeye::crazyeye: ja mysle że medorowa pobuliła i jej tam ni ma :cool1: Se schowałam, pod sutanienką:oops::oops: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:...no weź ...przyjżyj się ...one mają rączki albo pod tymi sukienkami :crazyeye::crazyeye:albi z tyłu ...to i browara ukryly :evil_lol::evil_lol: Alu a Ty znowu podglądałaś:obrazic::evil_lol: [quote name='apple']zaraz tu przyśle Medorową co by poczytała jak tu o niej bez niej;):evil_lol: Jezdem, czytam i własnym oczom nie wierzę;):evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: a to cza o Niej przy Niej :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='apple']no nie wiem a nie cza?:evil_lol: ;):evil_lol: [quote name='Alicja']:shake::shake:...nie cza ...i tak przyjdzie i poczyta :grins: I tak też zrobiłam:grins::grins: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']chyba że nie bedzie jej sie chciałao nadrabiać :grins: A tam, raz się zdażyło:siara::siara: [quote name='Alicja']:hmmmm:....a no jest taka opcja ....:grins: Opcja jest taka, że "qrwa mam wszystko w doopie" buhahhahaaaa;):evil_lol:ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol: A koondla rudego wypcham:angryy: Wychodzę sobie z nim na sik, zakładam rękawiczki, co by mi łapki nie zmarzły, no i smycz (rozciągana - plastikowa) wisi se u mnie na dwóch palcach:roll: A tu pies, którego rude bydle nie lubi:mad::mad::mad: No i sru za nim, a ja za nimi:placz::placz: Dre się., krzycze, sypie przecinkami:oops::oops::oops: Zatrzymał się łaskawie po jakiś 50 metrach:mdleje::mdleje: i dostał klapsa w tłuste dupsko:angryy::angryy: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wypchaj :grins: zacytuj przecinki :roll::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']wypchaj :grins: zacytuj przecinki :roll::diabloti: Tak też zrobię:diabloti::diabloti::diabloti: ",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,":diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Tak też zrobię:diabloti::diabloti::diabloti: ",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,":diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zacytowałaś .....:hmmmm: cienkie te przecinki ......;) dawa motilka :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zacytowałaś .....:hmmmm: cienkie te przecinki ......;) dawa motilka :evil_lol::evil_lol: Delikatne i subtelne, jak motylek;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 O fak, fotki dałaś :crazyeye: Madzia, gorzej Ci :evil_lol: ;) http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg tej nie pamiętam, pozostałe już były :eviltong: :grins: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dzien dobry Magdaleno:) mam nadziej ze wstaniesz dzis wypoczeta i w dobrzym humorze, pewnie jeszcze spisz wiec zycze ci kolorowych snow i milego poranka. pamietaj ze jestem tu i czekam na ciebie:) Twoja Agnieszka Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']dzien dobry Magdaleno:) mam nadziej ze wstaniesz dzis wypoczeta i w dobrzym humorze, pewnie jeszcze spisz wiec zycze ci kolorowych snow i milego poranka. pamietaj ze jestem tu i czekam na ciebie:) Twoja Agnieszka :hmmmm: Berek Medorowa Magdalenko :grins: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 śpisz???? wsawaj!!! szkoda dnia!!! :cool1: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Alicja napisał(a)::hmmmm: no cooooooo???:grins: Quote
BeaC Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ...................dzisiaj NIc ci nie przyniosłam.............nie znalazłam nic godnego twego zainteresowaniaprócz jak kaczyński wyglada w garniturze giertycha?????:crazyeye: przez rozporek:diabloti::p Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Przyszłam obaczyć cz żeś już wstała:razz: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']no cooooooo???:grins: :grins: no nic Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mdzia wszędzie cię szukam - wyłaź z wyra!:cool1: Quote
Recommended Posts