Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 zuzolandia napisał(a):dzwigo sie cisnienie ;-) ihihih Aaaa, to wtedy trza użyć wibratora z telefona:grins: O ja goopia nie wiedziałam:shake: Rybka_39 napisał(a):Cześć Medorowa!:multi: :multi::multi: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :mdleje::roflt:Jakie tu rozmowy:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a)::mdleje::roflt:Jakie tu rozmowy:evil_lol: Inteligententne, jak zawsze;):grins: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Inteligententne, jak zawsze;):grins: No baa:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a):No baa:diabloti: Jaka właścicielka blogaska, taki blogasek:B-fly::B-fly::B-fly: Czyli piękny, mądry, niosący miłość i radość:B-fly: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Jaka właścicielka blogaska, taki blogasek:B-fly::B-fly::B-fly: Czyli piękny, mądry, niosący miłość i radość:B-fly: Taa uczący toleracji, ogłady, cierpliwości i wszystkiego niezbędnego do prawidłowego funkcjonowania w społeczeństwie:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a):Taa uczący toleracji, ogłady, cierpliwości i wszystkiego niezbędnego do prawidłowego funkcjonowania w społeczeństwie:diabloti: :mdleje:Tego już nie powiedziałam:roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ...:hmmmm:...idem ochłonąć ....ale jeszcze wrócem ...:grins: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a)::mdleje:Tego już nie powiedziałam:roll::roll::roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Jaka właścicielka blogaska, taki blogasek:B-fly::B-fly::B-fly: Czyli piękny, mądry, niosący miłość i radość:B-fly: To o ten blogasek chodzi:diabloti: że niby on taki:crazyeye::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']...:hmmmm:...idem ochłonąć ....ale jeszcze wrócem ...:grins: Chłoń i wracaj:grins::grins: [quote name='Kiłi']:diabloti::diabloti::diabloti: Co sie szczerzysz :loveu: [quote name='bonita']To o ten blogasek chodzi:diabloti: że niby on taki:crazyeye::diabloti: A niby nie:icon_roc::icon_roc::icon_roc: :B-fly: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']To o ten blogasek chodzi:diabloti: że niby on taki:crazyeye::diabloti: [quote name='Medorowa']A niby nie:icon_roc::icon_roc::icon_roc: :B-fly: :crazyeye: A ja myślałam, że o moim mowa... :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a)::crazyeye: A ja myślałam, że o moim mowa... :diabloti: Rada na przyszłość... nie myśl:roll::roll: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Rada na przyszłość... nie myśl:roll::roll: Mówisz? Że niby co? To szkodzi?:hmmmm: A właśnie coś mnie tak troche głowa boli:tard: może to od tego:crazyeye: :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a):Mówisz? Że niby co? To szkodzi?:hmmmm: A właśnie coś mnie tak troche głowa boli:tard: może to od tego:crazyeye: :diabloti: Nie powiem Ci:roll: bo nigdy nie próbowałam tego myślenia:roll: i nie znam jego skutków ubocznych:roll:ale całkiem prawdopodobne:roll: Quote
Kiłi Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Nie powiem Ci:roll: bo nigdy nie próbowałam tego myślenia:roll: i nie znam jego skutków ubocznych:roll:ale całkiem prawdopodobne:roll: To ja już nie będe tego próbować, takie to straszne:shake: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kiłi napisał(a):To ja już nie będe tego próbować, takie to straszne:shake: :calus::calus:No, właściwa decyzja:calus::calus: Quote
apple Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wow co tu się dzieje - a nie było mnie tylko 3 godz. Tak to jest was zostawić samych............:evil_lol::shake: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='apple']Wow co tu się dzieje - a nie było mnie tylko 3 godz. Tak to jest was zostawić samych............:evil_lol::shake: Właśnie tak, zostawić je tylko same:shake::shake::shake: [quote name='Alicja']:pochłonęlam ....jestem :grins: Witaj z powrotem ochłonieta:multi: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 czesc czołem Madzia z rosołem:multi: jak zdrowko mojej krolewny?:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):czesc czołem Madzia z rosołem:multi: jak zdrowko mojej krolewny?:loveu::evil_lol: A dziękuję słoneczko:loveu::loveu: Troszkę lepiej:loveu: Cieszę się, ze już jesteś diamenciku:loveu: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):A dziękuję słoneczko:loveu::loveu: Troszkę lepiej:loveu: Cieszę się, ze już jesteś diamenciku:loveu: achh no to wspaniale:loveu: no jestem jestem pedzilam jak najszybciej do mojego kwiatuszka:loveu: Quote
Recommended Posts