Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):achh no to wspaniale:loveu: no jestem jestem pedzilam jak najszybciej do mojego kwiatuszka:loveu: O Tii Ti mój robaczku robaczywy TTy ti tiiii:loveu::loveu::loveu: I co dobrego upędziłaś??:roll: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):O Tii Ti mój robaczku robaczywy TTy ti tiiii:loveu::loveu::loveu: I co dobrego upędziłaś??:roll: :loveu: yyyyyy yyyyyyyy yyyy nic:loveu: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: yyyyyy yyyyyyyy yyyy nic:loveu: :loveu::loveu::loveu: To słabo się starasz:roll: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: To słabo się starasz:roll: bio mi sie nie chce:roll: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):bio mi sie nie chce:roll: Leniwa jezdeś:roll: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Leniwa jezdeś:roll: nommm... cos tak jak ty:loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 O pędruski :loveu::loveu:pędraczkowate :loveu: Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Nie wyrzyta jakaś czy cu:niewiem::niewiem::diabloti: No TZ mieszka w Śremie :shake::shake::shake: więc jakoś muszę sobie radzić :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='evaxon']nommm... cos tak jak ty:loveu: Moja krew:grins::grins: [quote name='Alicja']O pędruski :loveu::loveu:pędraczkowate :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Rinuś']No TZ mieszka w Śremie :shake::shake::shake: więc jakoś muszę sobie radzić :diabloti: Taka szkoła przetrwania:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):nommm... cos tak jak ty:loveu: całe towarzystow takie sie leniwe zrobiło ja nie wiem ......:shake: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :hand: ...nie śpisz :razz::razz::razz: to ić spać :grins: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='caroolcia']całe towarzystow takie sie leniwe zrobiło ja nie wiem ......:shake: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja Ci coś powiem ...to towrzystwo od zawsze jest leniwe:grins::grins: [quote name='Alicja']:hand: ...nie śpisz :razz::razz::razz: to ić spać :grins: Chyba takosem zrobiem:grins: doBRanoc:grins: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 caroolcia napisał(a):dobranoc leniwe towarzycho:multi: A no dobranoc;):evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa'] Chyba takosem zrobiem:grins: doBRanoc:grins: [quote name='Medorowa']A no dobranoc;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś długo się kładłas ....:evil_lol: witanko:multi::loveu: i dobereczek :multi::loveu:Madziu która wczoraj miała dłuższy dzień :grins: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 .....mam nadzieje ze dzis nie wstaniesz tak wczesnie jak wczoraj i nie bedziesz mnie dreczyc swoja obecnoscia:grins: Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś długo się kładłas ....:evil_lol: ciekawe dlaczego .........:diabloti: :grins: Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witajcie po bardzo długim moim niebycie :) steskniłam sie za Twoimi pychami Quote
bonita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mama przyszłą powiedzieć dzień dobry :) No i lecę dalej... Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html hej madzialeno...........przyszłam do Ciebie z bardzo łatwiutką łamigłóweczką, special for you:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś długo się kładłas ....:evil_lol: witanko:multi::loveu: i dobereczek :multi::loveu:Madziu która wczoraj miała dłuższy dzień :grins: A dziś to odczuwam - jestem przemęczona:roll::roll::mdleje::diabloti: [quote name='agbar'].....mam nadzieje ze dzis nie wstaniesz tak wczesnie jak wczoraj i nie bedziesz mnie dreczyc swoja obecnoscia:grins: :grins: Kuku kukułeczko:grins: Już jestem - podziękuj Dinusiowi:grins::diabloti: [quote name='caroolcia']ciekawe dlaczego .........:diabloti: :grins: A to ciekawe... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='tygra']Witajcie po bardzo długim moim niebycie :) steskniłam sie za Twoimi pychami My za Wami również:multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='bonita']Mama przyszłą powiedzieć dzień dobry :) No i lecę dalej... Córcia odpowie dzieńdoberkująco:grins: P.S. Wciąż czekam na elfy:grins: [quote name='BeaC']http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html hej madzialeno...........przyszłam do Ciebie z bardzo łatwiutką łamigłóweczką, special for you:diabloti::diabloti::diabloti: Że tak powiem, bardzo pobudzająca ta łamigłówka:loveu::loveu: Działa lepiej niż poranna kawa:loveu::diabloti:Oczywiście ja jeszcze głosniczki włączone prawie na full:Cool!::Cool!: Od razu poczułam,że już nie śpie, ciśnienie się podniosło, serducho zaczęło pracować na pełnych obrotach:cool2::mdleje: Wszystkiego najlepszego w nową środę:multi::multi: Dziś całkiem niedawno, jakiś mały, czarny kaszalot przylazł do mojego pokoju i nie dał mi spać, mimo wielu próśb, gróźb, miał mnie głęboko w poszanowaniu i tak oto jestem, tadammmm:B-fly::B-fly::B-fly: Wypcham, albo jeszcze lepiej, oddam Pysi, żeby wypchała:placz: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :hmmmm: to TY jesteś Moją Siostrzenicą :razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: to TY jesteś Moją Siostrzenicą :razz::razz: No ależ oczywiście:obrazic::obrazic: Ciociu:grins::diabloti: Quote
Recommended Posts