Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='apple']Dobra Dobra w układzie jesteście - obie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie z Dilerami nie zadaję:shake::shake: Najpierw dają za darmo, a później trza pół mieszkania sprzedać:shake: [quote name='Rinuś']ello :loveu::loveu: masz może aparat w komórce? :cool3: A może nie mam:diabloti: [quote name='agbar']ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jam niewinna jak lilija jest:oops: Nie dość, że lilija, to jeszcze cnotliwa, jak ta ... orleańska:diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Ja sie z Dilerami nie zadaję:shake::shake: Najpierw dają za darmo, a później trza pół mieszkania sprzedać:shake: A może nie mam:diabloti: Nie dość, że lilija, to jeszcze cnotliwa, jak ta ... orleańska:diabloti::diabloti: a co ty chcesz za pol mieszkania :crazyeye:okruszki chyba....:diabloti: podpisano: Dilerka Orleanska:grins: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa'] Nie dość, że lilija, to jeszcze cnotliwa, jak ta ... orleańska:diabloti::diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:na wspominki Cię wzięlo ....:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']a co ty chcesz za pol mieszkania :crazyeye:okruszki chyba....:diabloti: podpisano: Dilerka Orleanska:grins: Do D... Orleańskiej... Nie jestem zachłanna:roll::roll: Podpisano; przezajebista:B-fly: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:na wspominki Cię wzięlo ....:evil_lol: Sentymentalne dziewcze ze mnie:grins: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): Podpisano; przezajebista:B-fly: przezajebiscie piznieta w leb chyba chcialas napisac:loveu: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):przezajebiscie piznieta w leb chyba chcialas napisac:loveu: Jak zwał tak zwał:B-fly::B-fly: Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa'] A może nie mam:diabloti: To co Ty masz za złom? :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Rinuś']To co Ty masz za złom? :diabloti: Bo powiem mamie:obrazic::obrazic::diabloti: [quote name='clockwork'] Chlorkowa, coś widzę, że Ci się służba zdrowia spodobała:diabloti: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Rinuś']To co Ty masz za złom? :diabloti: złom nie złom... telefon służy do dzwonienia :grins: a nie sie w doopach poprzewracało od tych wypasów.... aparaty,kamery, MP3,wibratory..:roll:. może pranie ma jeszcze robić :diabloti: prawda ziomalko?? Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']złom nie złom... telefon służy do dzwonienia :grins: a nie sie w doopach poprzewracało od tych wypasów.... aparaty,kamery, MP3,wibratory..:roll:. może pranie ma jeszcze robić :diabloti: prawda ziomalko?? otóż TU ;)popieram i zgadzam się w calej rozciągłości tego zagadnienia :p... Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']złom nie złom... telefon służy do dzwonienia :grins: a nie sie w doopach poprzewracało od tych wypasów.... aparaty,kamery, MP3,wibratory..:roll:. może pranie ma jeszcze robić :diabloti: prawda ziomalko?? Prawda, prawda:loveu::loveu::loveu: Chociaż ten z funkcją wibratora, hmmm, kusi:roll: Cyba se taki pod choinke sprawie:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']otóż TU ;)popieram i zgadzam się w calej rozciągłości tego zagadnienia :p... O i Ala tyż tak uważa:lol!: Co nie zmienia faktu, że ten wibrator... :roll: Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']złom nie złom... telefon służy do dzwonienia :grins: a nie sie w doopach poprzewracało od tych wypasów.... aparaty,kamery, MP3,wibratory..:roll:. może pranie ma jeszcze robić :diabloti: prawda ziomalko?? Mi tam mp3 i wibrator zawsze potrzebny jest więc mam takowy właśnie telefon :loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Prawda, prawda:loveu::loveu::loveu: Chociaż ten z funkcją wibratora, hmmm, kusi:roll: Cyba se taki pod choinke sprawie:diabloti: a nie no dobra... cofam.. że wibrator jest niepotrzebny ... ale reszta?? :crazyeye::shake: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Rinuś']Mi tam mp3 i wibrator zawsze potrzebny jest więc mam takowy właśnie telefon :loveu::evil_lol: Nie wyrzyta jakaś czy cu:niewiem::niewiem::diabloti: [quote name='clockwork']a nie no dobra... cofam.. że wibrator jest niepotrzebny ... ale reszta?? :crazyeye::shake: No właśnie, ja też uważam, że reszta do życia nie potrzebna:roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [CENTER]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: wibrujaco siem witam :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):przezajebiscie piznieta w leb chyba chcialas napisac:loveu: zryty beret ma i tyle :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Alu, jakieś krupelki Ci z nochalonka poleciały:oops::oops::roll: zuzolandia napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: wibrujaco siem witam :loveu: Ty też masz telefon z wibratorem:mdleje: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 zuzolandia napisał(a):zryty beret ma i tyle :evil_lol::evil_lol: Zryty, nie zryty, ale jaki zajebisty:B-fly::B-fly: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 mom z taki cusiym co sie ruszo jak jest potrzeba ;-) hihihihihi Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 zuzolandia napisał(a):mom z taki cusiym co sie ruszo jak jest potrzeba ;-) hihihihihi Mhmm, ale jaka potrzeba:roll::roll: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Mhmm, ale jaka potrzeba:roll::roll: nagla.....:grins: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):nagla.....:grins: :hmmmm: A jak ona sie objawia:roll: Quote
Recommended Posts