teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Magdalena garylejszym :) co prawda nie w temacie czye to boaski znaczy jakiej sunie a ja widzialam dzis u was Quote
apple Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 jak tam Madzia twój Dinuś i Medorek już po wizycie Mikołaja??? O tobie oczywiście nie wspomnę- ale pochwal się - rózga czy prezencik???:razz: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='zuzolandia']nio to superrrrrrrrr!!! niech zdrowo rosna i znajda kochajace domki !!!! a tym co sie nie podoba niech sie ida wyekslementowac ;-) hehehehehhehe ;):evil_lol: Za zdrówko maluchów:knajpa: [quote name='Alicja']Berek akuszereczko :loveu: Witaj Alu:loveu::loveu: [quote name='BeaC']hej dowiedziałam się, ześ przy porodzie była???? to dla ciebie i maluśkich Byłam - fajne uczucie, gdy taka mała istotka przychodzi na świat:loveu: Gdy patrzyłam na tego malca, to ogarnął mnie trochę taki strach:oops::oops: Co z nim bedzie za dwa, trzy lata:roll: Oby tylko trafiły do dobrych domków:roll: [quote name='agbar']dzien dobry moja dobra i piekna Madzialeno:loveu: Oooo tak, cała ja:grins: WITAJ:loveu: [quote name='teqquila']Magdalena garylejszym :) co prawda nie w temacie czye to boaski znaczy jakiej sunie a ja widzialam dzis u was Maluszki suni,która została podrzucona i przygarnęła ją moja sąsiadka:loveu: Łocie Mikołaj z Rudolfem:loveu: [quote name='apple']jak tam Madzia twój Dinuś i Medorek już po wizycie Mikołaja??? O tobie oczywiście nie wspomnę- ale pochwal się - rózga czy prezencik???:razz: Medorek dostał obróżkę, a Dinuś - maniak piłeczek - nową piłeczkę;) Choć bardziej przydałaby się im rózga:mad: Ja oczywiście, ze prezencik:saint1::saint1::saint1::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ja już mam dość:mdleje::mdleje: Dziś zadzwoniła do mnie koleżanka, że jej młodsza siostra przyniosła do domu sunie - małego kundelka, a ona nie ma co z nią zrobić, bo ma już dwa psy w domu:mdleje: No i co ja moge:shake: A w ogóle to witam wszystkich i zapraszam na poranną kawusię;):loveu: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Gonitwa napisał(a):Witam się z doskoku;) O Gonitwa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj:multi: Quote
Gonitwa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 co Cię tak dziwi? idem właśnie do doma....:( Quote
apple Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Madzia ty to chyba nieźle zabalowałaś wczoraj jak ty o 13 na poranną kaffke zapraszasz. Ja już po dwóch porannych jestem i będe piła południową. Tak to jest jak się wstaje o 6.00!!!!! Zazdroszczę tym co mogą spać:cool1: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Gonitwa']co Cię tak dziwi? idem właśnie do doma....:( Dano cię nie było:roll: Nie ić;) [quote name='apple']Madzia ty to chyba nieźle zabalowałaś wczoraj jak ty o 13 na poranną kaffke zapraszasz. Ja już po dwóch porannych jestem i będe piła południową. Tak to jest jak się wstaje o 6.00!!!!! Zazdroszczę tym co mogą spać:cool1: Hi hi, ja tak wstaję codziennie:oops::oops: I to z wilekim trudem:oops: Zaraz piję drugą kaff i biorę się za mycie okien:p [quote name='emdziolek']witanko mikolajkowe:loveu: A dla wszystkich od Mikołaja Quote
apple Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szczęsciara że tak długo śpisz. A kiedy ja się wyśpię. Chyba na Świetego Nigdy:placz: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 apple napisał(a):Szczęsciara że tak długo śpisz. A kiedy ja się wyśpię. Chyba na Świetego Nigdy:placz: Ja po Nowym Roku również wybieram się do pracy, więc teraz korzystam póki mogę;):evil_lol: Dwa okna umyte:mdleje: Jeszcze tylko jednio:multi: Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Byłam oglądać maleństwa:mdleje: Achhh i uchhhh i nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć:loveu::loveu::mdleje: Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witaj siostro połozna - Magdalenooo :loveu: Trzymam kciuki za maluchy! Quote
Rinuś Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Elllo :loveu: no ja tez od poniedziałku będę musiała wstawać rano do pracy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cze myjaczko okien ;-) przijedz do mnie ;-) mam tylko 3 sztuki do umycia ;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Paulinaaa']Witaj siostro połozna - Magdalenooo :loveu: Trzymam kciuki za maluchy! Trzymajta;):loveu: [quote name='evaxon']:loveu::multi:siemanko Madzialenko :loveu::loveu::loveu::multi: [quote name='Rinuś']Elllo :loveu: no ja tez od poniedziałku będę musiała wstawać rano do pracy :evil_lol: Współczuć czy gratulować:hmmmm::niewiem: [quote name='Alicja']:grins: bylam TU :loveu::loveu: :loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']cze myjaczko okien ;-) przijedz do mnie ;-) mam tylko 3 sztuki do umycia ;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeee :mdleje: Płacisz gotówką czy kartą:niewiem: echh:roll::roll: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 czysta zywa gotowka ;-) czamu nie spisz???? Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 zuzolandia napisał(a):czysta zywa gotowka ;-) czamu nie spisz???? :bigcool::bigcool:Będę bogata, będę bogata:bigcool: Jutro odeśpię:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ...śpisz już ....czy jeszcze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....:hand: :loveu::loveu::loveu::loveu: u mnie zostało 1 okienko i żaluzje do umycia :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']:bigcool::bigcool:Będę bogata, będę bogata:bigcool: to i o Jebie zahacz :razz::razz: podaj numer knta przeleje ci cash :razz: sztuk 3 do umycia nooo i w studio- ale to to pewnie machniesz z gratisa z dziką przyjemnością.. wiesz.. nie każdy może umyć okno Tattoo Kamuflaż ;) Quote
caroolcia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jak tam okienka???? a ja po nowym roku przestaje chodzic do pracy i korzystam - a jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakies noworoczne postanowienia muszą być :cool1: Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa'] Współczuć czy gratulować:hmmmm::niewiem: Teraz gratulować a potem współczuć :evil_lol: Quote
Recommended Posts