Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hejka !!! :multi::multi::multi: ale słodki ciapek :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']o nie! znowu foty....:diabloti: Tak ze specjalną dedykacją dla Ciebie najdroższa:loveu::loveu: [quote name='drzalka']Hejo.. swietne foty... jak zawsze Medor śliczniutki :loveu: kurcze odkąt Lena nauczyla sie plsuakc w wodzie zainteresował mni eten niebieski wałek .. gdzie go kupiłas ???? Ten wałek, to Aqua Toy - naprawdę rewelacja - nie tonie, łatwy w uchwyceniu przez psa - powinni mi płacić za reklamę:cool1:, ja kupiłam na allegro (wpisz Aqua Toy i Ci znajdzie), ale jest też w krakvecie, i w paru innych sklepach:lol: [quote name='Aga K']Hejka !!! :multi::multi::multi: ale słodki ciapek :loveu::loveu::loveu: Witaj:multi::p [quote name='dealer'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czegóż to się śmiejesz z mojego pieseczka:roll::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='evaxon'] :grin::lol: :evil_lol: :evil_lol: I następna:shake: Co rżysz:mad::mad:;) Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):I następna:shake: Co rżysz:mad::mad:;) bo smieszna fota byla :eviltong: Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 hhehehehe, nio bo słodziutki jest ;) przystojniaczek ;) Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):bo smieszna fota byla :eviltong: A już myślałam, że się z Dydka śmiejesz:mad::diabloti::diabloti:;) Aga K napisał(a):hhehehehe, nio bo słodziutki jest ;) przystojniaczek ;) Mój senioruś:loveu::loveu:A to, że wygląda jak głupcio, to swoją drogą;):evil_lol: Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 gtwój senioruś, moja seniorka ;) ui jest git ale twój senioruś jak na seniorusia to sie bawi jeszcze, moja jus nie :( Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A już myślałam, że się z Dydka śmiejesz:mad::diabloti::diabloti:;) nie z niego nie :) z foty:razz: :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Aga K napisał(a):gtwój senioruś, moja seniorka ;) ui jest git ale twój senioruś jak na seniorusia to sie bawi jeszcze, moja jus nie :( No muszę przyznać, że jak na 12latek , to trzyma się całkiem nieźle:razz::razz::razz: No ale o codziennych takich spacerach możemy zapomnieć:shake: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):nie z niego nie :) z foty:razz: :diabloti: :evil_lol: No, to masz szczęście:multi::multi::multi::diabloti: Quote
Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 hhehhhehehe, Madzia, ona cie wkręca :PP co ? nie znasz jej ? :cool1: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):No, to masz szczęście:multi::multi::multi::diabloti: :cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aga K napisał(a):hhehhhehehe, Madzia, ona cie wkręca :PP co ? nie znasz jej ? :cool1: ciiiiii Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Aga K napisał(a):hhehhhehehe, Madzia, ona cie wkręca :PP co ? nie znasz jej ? :cool1: Niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ciiiiii Słyszałam, słyszałam:eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Słyszałam, słyszałam:eviltong::eviltong: a co?:niewiem: a co:niewiem:?:razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Aga K napisał(a):hhahahahahaha, a jednak <LOL> :PP :eviltong::eviltong::eviltong: evaxon napisał(a):a co?:niewiem: a co:niewiem:?:razz: :diabloti: No tamto, nie słyszysz:niewiem: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a): No tamto, nie słyszysz:niewiem: no wlasnie nie slyszne:niewiem: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):no wlasnie nie slyszne:niewiem: To do laryngologa wont:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):To do laryngologa wont:diabloti::diabloti: landrynologa??:razz: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):landrynologa??:razz: :diabloti: :diabloti: Buhahahaa:evil_lol::evil_lol: Może być nawet różowy landrynolog:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaa:evil_lol::evil_lol: Może być nawet różowy landrynolog:diabloti::diabloti: :evil_lol: daj namiary na takiego a nieomieszkam przejsc sie:diabloti: Quote
Recommended Posts