Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam coś takiego w Łodzi...ale cholera wie czy to ona, bo fotki nie ma :(
I Becia ruda a nie biszkopt ale ludzie czasami mylą i ciekawe czy obrożę miała

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=5]Wczoraj tj. 29.11.2012 na osiedlu
Czerwony Rynek, w okolicy ul. Strycharskiej 24, znaleziono małą, przyjazną sunię
koloru: jasny biszkopt. Miała na sobie czerwoną obrożę.

tel.: 500 235
848[/SIZE][/FONT]

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2948/db429d5bb72a97a4.jpg[/IMG]

Jestem na chwile, mam w domu awarie, leje mi sie woda...................
Trzeba osobiscie sprawdzic czy Beci nie ma w schronisku.
Beciu, trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Musisz sie znalesć!!!!!!!!!!!!!!:(

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Dobra to ja już poprawiam i jak skończę to wyślę Ci na email, żebyś zobaczyła czy taki może być :)[/QUOTE]

Plakat zakończony, myślę że pomyślnie! Komu przesłać na email ? Nutusia chyba tobie co? :)

Posted

Dzięki! Mój adres: [email][email protected][/email]

Ktoś tu wyżej pytał czy mój telefon udostępniać - JASNE!!!! Nawet obwód w biodrach podam, jeśli trzeba, byleby się znalazła!!!!!

Ziutka - ogłosisz ją na jakich tam portalach, gdzie można zaginione wstawiać?...

Posted (edited)

Jestem ciocia...nie widziałam takiego psiaka,a zawsze rozglądam się...to w sumie niedaleko mojego miejsca zamieszkania.

[IMG]http://i49.tinypic.com/2dch2me.jpg[/IMG]

[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=zgzn_det&w=21338[/URL]

Edited by rita60
Posted

Nutusiu, ogłoszenia wsadzaj w koszulki - pogoda ma nie być najlepsza i bez koszulek deszcz rozwali zaraz te plakaty.
Tak jak mówiłam, w schronisku warto sprawdzić osobiście - mimo powiadomień i zdjęć schronisko mówiło, że nie ma w nim Aresa, a on tam był już tego samego dnia, w którym zaginął.

Znajdzie się.

Posted

Doszło - DZIĘKUJĘ!!!! Jeszcze zdążę trochę wydrukować. Niestety, na czarno-biało, ale zawsze. Rozmawiałam z Ritą - dzięki za pomoc, Kochana! W niedzielę nie może mi pomóc, ale zostawię u niej plakaty i od poniedziałku oplakatuje swoje osiedle i okolice (wie gdzie Becia mieszka).
Ziutka - zaraz Ci wysyłam maila!

Posted

Dzięki, Gusia. Na razie wydrukuję ile będę mogła u siebie. Potem pewnie trzeba będzie dokleić tam, gdzie znikną... Dowiem się w niedzielę o adres Rity i dam znać.

Posted

Dostałam PW, ale nie mogę pomóc w poszukiwaniach. Jestem bez samochodu, a od dwóch dni mam tymczaskę z tylną łapą po skomplikowanej operacji (plus 3 własne potwory, na szczęście bez złamań). Mieszkam daleko od Żabieńca, więc chyba nie ma sensu rozwieszać w okolicy plakatów (Radiostacja). Życzę powodzenia, będę zaglądać.

Posted

[SIZE=3][FONT=arial][quote name='gusia0106']Jakby była taka potrzeba to mogę wysłać wydrukowane plakaty pocztą (lub kurierem) do Łodzi (tyle, że wyszłyby dopiero w poniedziałek).[/QUOTE]

a nie możesz tego plakatu przesłać mailem? jak dostanę w ciągu pół godziny na ic(at)impall.pl - to wydrukuję i wywieszę w lecznicy u C[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=arial]oolCaty i jak mi się uda zdążyć to u weta przy dworcu Łódź-Żabieniec

W ogóle może zadzwoń do tego dr Jarosława Wardęszkiewicza ([/FONT][/SIZE][COLOR=#000000][FONT=arial]tel. kom. 601 250 212) [/FONT][/COLOR][FONT=arial][SIZE=3]to wet, który ma gabinet dokładnie na Żabieńcu! Opisz sytuację, że spoza Łodzi jesteś. To naprawdę w porządku facet. [/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][FONT=arial] [/FONT][/COLOR]

Posted

Ja nie jestem na FB :(

ZAGINĘŁA BECIA
(mix jamnika)

[IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/Zdjcie0259.jpg[/IMG]

[B]Becia - sunia w typie jamnika gładkowłosego. [/B]
[B]Maść: ruda. Znaki szczególne: zawinięty do góry ogonek. [/B]
[B]Może być nieufna, ale jeśli ktoś kucnie i będzie cierpliwy, powinna podejść. [/B]

[B][I][U]KONTAKT: [/U][/I][/B]
[B]512 268 777[/B]

Zdjęcie na plakacie jest lepsze, bo wykadrowane, ale nie potrafię tu wstawić :(

Posted

Rozmawiałam z mamą pani - ona zginęła w parku Zdrowie. Pobiegła w stronę Lunaparku. Nic mi to nie mówi - podobno kawałek od domu. Co napisać w ogłoszeniu - jak poprawić? Łodzianki, ratujcie!
Aha, i miała czerwoną obrożkę (bez adresatki) :(
Dowiedziałam się też jak było z poprzednią ucieczką, ale na razie nie napiszę, bo by mnie chyba... rozerwało!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Dowiedziałam się też jak było z poprzednią ucieczką, ale na razie nie napiszę, bo by mnie chyba... rozerwało!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Może napisz Magda, może to będzie jakaś wskazówka gdzie jej szukać? albo na co podejdzie a na co nie?