Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='konfirm13']No, to ja tym razem wezmę na siebie rolę niepoprawnej optymistki.
> Milusia czeka na Pana
> Dobry Pan przyjedzie do Milusi
> Dobry Pan zabierze Milusię do domu[/QUOTE]

I tak powinno być!

Posted

[quote name='kcd']Mój pesymizm się teraz wstydzi i chowa pod lodówkę...[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']a mój pod kołdrą (tam cieplej i wygodniej)[/QUOTE]

I bardzo dobrze ;)

Posted

[quote name='konfirm13']No, to ja tym razem wezmę na siebie rolę niepoprawnej optymistki.
> Milusia czeka na Pana
> Dobry Pan przyjedzie do Milusi
> Dobry Pan zabierze Milusię do domu[/QUOTE]
i tak ta bajka powionna sie zakończyć:)
był dziś telefon w sprawie Mili, a dziewczęcy młody głosik zapytał "Czy to na pewno za darmo ten piesek?
Odpowiedziałam, że za darmo , ale trzeba przyjechać do nas , [B]ponad 100 km[/B] (he, he!!) i z osobą dorosła :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ale się wyzłośliwiłaś, Ciotka! Trzeba było dodać, że interesuje się Milą już pewien uroczy Pan... ;)[/QUOTE]
Najbardziej porządany Pan w Polsce, w ostatnim czasie...... malagos nie masz wyjścia, ten Pan będzie musiał się nam pokazać na zdjęciu.

Posted

[quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie,[I][COLOR=#FF0000][B] fotka na wejściu :evil_lol:[/B][/COLOR][/I] Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE]
Trzymamy za słowo !!!

Posted

[quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie, fotka na wejściu :evil_lol: Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE]

Koniecznie !!!!!

Posted

[quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie, [B]fotka na wejściu[/B] :evil_lol: Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE]

Fleszem po oczach! I przesłuchanie czas zacząć.

Posted

[quote name='kcd']No ba! Włochate to ja mam na co dzień :P[/QUOTE]
Wariatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no nie nakarmie dziecka mego przez WAS :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Biedne dziecko.....głodem możone:placz:[/QUOTE]

Jakim głodem?! To się nazywa dbanie o siebie i rodzinę. Trzeba dbać o linię od najmłodszych lat. Teraz taka moda. Zresztą wystarczy wziąć reklamówkę empiku, cała pierwsza strona tylko książki o dietach, odchudzaniu i detoksie :lying: