M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='konfirm13']No, to ja tym razem wezmę na siebie rolę niepoprawnej optymistki. > Milusia czeka na Pana > Dobry Pan przyjedzie do Milusi > Dobry Pan zabierze Milusię do domu[/QUOTE] I tak powinno być! Quote
kcd Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Mój pesymizm się teraz wstydzi i chowa pod lodówkę... Quote
wegielkowa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Mój pesymizm się teraz wstydzi i chowa pod lodówkę...[/QUOTE] Eeee, lepiej "do"! zamrażaj. Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Mój pesymizm się teraz wstydzi i chowa pod lodówkę...[/QUOTE] a mój pod kołdrą (tam cieplej i wygodniej) Quote
M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Mój pesymizm się teraz wstydzi i chowa pod lodówkę...[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']a mój pod kołdrą (tam cieplej i wygodniej)[/QUOTE] I bardzo dobrze ;) Quote
malagos Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='konfirm13']No, to ja tym razem wezmę na siebie rolę niepoprawnej optymistki. > Milusia czeka na Pana > Dobry Pan przyjedzie do Milusi > Dobry Pan zabierze Milusię do domu[/QUOTE] i tak ta bajka powionna sie zakończyć:) był dziś telefon w sprawie Mili, a dziewczęcy młody głosik zapytał "Czy to na pewno za darmo ten piesek? Odpowiedziałam, że za darmo , ale trzeba przyjechać do nas , [B]ponad 100 km[/B] (he, he!!) i z osobą dorosła :) Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ale się wyzłośliwiłaś, Ciotka! Trzeba było dodać, że interesuje się Milą już pewien uroczy Pan... ;) Quote
wegielkowa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Nutusia']Ale się wyzłośliwiłaś, Ciotka! Trzeba było dodać, że interesuje się Milą już pewien uroczy Pan... ;)[/QUOTE] Najbardziej porządany Pan w Polsce, w ostatnim czasie...... malagos nie masz wyjścia, ten Pan będzie musiał się nam pokazać na zdjęciu. Quote
malagos Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ok, jak tylko przyjedzie, fotka na wejściu :evil_lol: Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :) Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie,[I][COLOR=#FF0000][B] fotka na wejściu :evil_lol:[/B][/COLOR][/I] Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE] Trzymamy za słowo !!! Quote
M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie, fotka na wejściu :evil_lol: Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE] Koniecznie !!!!! Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='malagos']Ok, jak tylko przyjedzie, [B]fotka na wejściu[/B] :evil_lol: Powiem, ze to taki prastary zwyczaj ludowo-kurpiowski :)[/QUOTE] Fleszem po oczach! I przesłuchanie czas zacząć. Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']Zdjęcie musi być też łydki oczywiście![/QUOTE] Tej ogolonej? Quote
kcd Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Gosiapk']Tej ogolonej?[/QUOTE] No ba! Włochate to ja mam na co dzień :P Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='kcd']No ba! Włochate to ja mam na co dzień :P[/QUOTE] Wariatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie nakarmie dziecka mego przez WAS :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='M&S']Biedne dziecko.....głodem możone:placz:[/QUOTE] Nooo...idę dać papu i wracam :) Quote
M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Ziutka']Nooo...idę dać papu i wracam :)[/QUOTE] To już lepiej ;) Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='M&S']Biedne dziecko.....głodem możone:placz:[/QUOTE] Jakim głodem?! To się nazywa dbanie o siebie i rodzinę. Trzeba dbać o linię od najmłodszych lat. Teraz taka moda. Zresztą wystarczy wziąć reklamówkę empiku, cała pierwsza strona tylko książki o dietach, odchudzaniu i detoksie :lying: Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='M&S']W zasadzie, to nawet oszczędzić można;)[/QUOTE] O widzisz! Same dodatnie plusy ;) Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jestem !!! Gosiaczku czemu nie śpisz jeszcze ? Quote
Recommended Posts