Gosiapk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Malagosiu, a czy wiadomo która paskudna psina zaatakowała Dalię? Quote
wegielkowa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='kcd']A wiadomo, kiedy zjawi się Pan z ogoloną nogą?[/QUOTE] I czy zdąży przed Wielkim Tomaszem? Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='wegielkowa']I czy zdąży przed Wielkim Tomaszem?[/QUOTE] Nie już nie zdąży;) Quote
malagos Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Pan nie przyjedzie....... Zdążyłam przed chwilą posprzątać dom, umyłam podłogi, tak na wszelki wypadek (ostatnio sprzątałam przed świętami, a psy bardzo zadeptały panele), a teraz przyszedł e-mail: [I]Witam Niestety jutro muszę być ponownie w urzędzie a w dodatku sprawa w Warszawie do załatwienia też mi uciekła na przyszły tydzień . Pozdrawiam[/I] Co się odwlecze, to nie uciecze. Ponoć. Quote
malagos Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Wznowiłam Mili ogłoszenia na Gumtree i na Tablicy, bez wyróżnień. Quote
Gosiapk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Chyba pan rezygnuje, tylko nie chce ma odwagi poinformować o tym. Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Chyba pan rezygnuje, tylko nie chce ma odwagi poinformować o tym.[/QUOTE] Może nie zrezygnuje. Quote
konfirm13 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Pozdrawiam Milusię. Mam nadzieję,że Pan jest jej sądzony ;) Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Oj tam, od razu "niepoważne". W końcu to jednak kawał drogi ;) i jakoś tak... nie-po-drodze! Też uważam, że co się odwlecze, a także, że nie ma tego złego co by na najlepsze nie wyszło, jeśli chodzi o ranking domków dla psiaków :) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Nutusia']Oj tam, od razu "niepoważne". W końcu to jednak kawał drogi ;) i jakoś tak... nie-po-drodze! Też uważam, że co się odwlecze, a także, że nie ma tego złego co by na najlepsze nie wyszło, jeśli chodzi o ranking domków dla psiaków :)[/QUOTE] No wlaśnie, a poza tym pogoda do jazdy nie jest najlepsza... Quote
kcd Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości... Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ale przynajmniej dzwoni i informuje, a nie po prostu sobie... "znika", a to już COŚ ;) Quote
kcd Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Masz rację, przepraszam za swoją szklankę wiecznie do połowy pustą ;-) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości...[/QUOTE] No nie wiem, czy rozsądne jest jechać już w taka pogodę, jeżeli można umówić się za kilka dni. I tak trzeba zaczekać. Quote
Gosiapk Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości...[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Ale przynajmniej dzwoni i informuje, a nie po prostu sobie... "znika", a to już COŚ ;)[/QUOTE] [quote name='kcd']Masz rację, przepraszam za swoją szklankę wiecznie do połowy pustą ;-)[/QUOTE] Ja mam podobne obawy co ciocia kcd i dlatego pachnie mi to niestety odwołaniem adopcji po zastanowieniu się. Obym się myliła jeśli to dobry dom. A Nutusia ma rację niestety, Polacy uwielbiają 'rozpływać się w niebycie' . Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Ja mam podobne obawy co ciocia kcd i dlatego pachnie mi to niestety odwołaniem adopcji po zastanowieniu się. Obym się myliła jeśli to dobry dom. A Nutusia ma rację niestety, Polacy uwielbiają 'rozpływać się w niebycie' .[/QUOTE] A co Ty tu defetyzm siejesz:mad: Pan się nie rozpłynął, jeszcze. Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']To ja sieję, biorę wszystko na siebie...[/QUOTE] Myśl pozytywnie, to działa:) Quote
Gosiapk Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']A co Ty tu defetyzm siejesz:mad: Pan się nie rozpłynął, jeszcze.[/QUOTE] Nie, gdzież bym śmiała :siara: Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Nie, gdzież bym śmiała :siara:[/QUOTE] Ja myślę... Quote
wegielkowa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kcd']To ja sieję, biorę wszystko na siebie...[/QUOTE] Chyba wszystkie dwie:) Quote
konfirm13 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 No, to ja tym razem wezmę na siebie rolę niepoprawnej optymistki. > Milusia czeka na Pana > Dobry Pan przyjedzie do Milusi > Dobry Pan zabierze Milusię do domu Quote
Recommended Posts