Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan nie przyjedzie....... Zdążyłam przed chwilą posprzątać dom, umyłam podłogi, tak na wszelki wypadek (ostatnio sprzątałam przed świętami, a psy bardzo zadeptały panele), a teraz przyszedł e-mail:
[I]Witam

Niestety jutro muszę być ponownie w urzędzie a w dodatku sprawa w
Warszawie do załatwienia też mi uciekła na przyszły tydzień .

Pozdrawiam[/I]

Co się odwlecze, to nie uciecze. Ponoć.

Posted

Oj tam, od razu "niepoważne". W końcu to jednak kawał drogi ;) i jakoś tak... nie-po-drodze! Też uważam, że co się odwlecze, a także, że nie ma tego złego co by na najlepsze nie wyszło, jeśli chodzi o ranking domków dla psiaków :)

Posted

[quote name='Nutusia']Oj tam, od razu "niepoważne". W końcu to jednak kawał drogi ;) i jakoś tak... nie-po-drodze! Też uważam, że co się odwlecze, a także, że nie ma tego złego co by na najlepsze nie wyszło, jeśli chodzi o ranking domków dla psiaków :)[/QUOTE]

No wlaśnie, a poza tym pogoda do jazdy nie jest najlepsza...

Posted

Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości...

Posted

[quote name='kcd']Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości...[/QUOTE]

No nie wiem, czy rozsądne jest jechać już w taka pogodę, jeżeli można umówić się za kilka dni.
I tak trzeba zaczekać.

Posted

[quote name='kcd']Nie wiem ja może mam inaczej... Z natury jestem podejrzliwa a to mi trochę pachnie wymówką... Jeśli chciałabym wziąć psiaka to nie byłoby takiej pogody i takiej odległości...[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Ale przynajmniej dzwoni i informuje, a nie po prostu sobie... "znika", a to już COŚ ;)[/QUOTE]

[quote name='kcd']Masz rację, przepraszam za swoją szklankę wiecznie do połowy pustą ;-)[/QUOTE]

Ja mam podobne obawy co ciocia kcd i dlatego pachnie mi to niestety odwołaniem adopcji po zastanowieniu się. Obym się myliła jeśli to dobry dom.
A Nutusia ma rację niestety, Polacy uwielbiają 'rozpływać się w niebycie' .

Posted

[quote name='Gosiapk']Ja mam podobne obawy co ciocia kcd i dlatego pachnie mi to niestety odwołaniem adopcji po zastanowieniu się. Obym się myliła jeśli to dobry dom.
A Nutusia ma rację niestety, Polacy uwielbiają 'rozpływać się w niebycie' .[/QUOTE]

A co Ty tu defetyzm siejesz:mad:

Pan się nie rozpłynął, jeszcze.