Ziutka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='malagos']Mila mi zeżarła schab na kotlety - tylko na chwilę wyszłam z domu do furtki, by przejać Sepię. Tak wyglada niewiniątko i jej koleżanka (zjadała kanapkę ze stołu): [/QUOTE] :megagrin::tard::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
malagos Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Ale jak pisałam na wątku Sepii, z tej złości poleciałam do sklepu, nabyłam znów schab i kotlety jednak usmażyłam (miały być dla Agi, podane do Warszawy przez Tomka, a czego to matka dla dziecka nie zrobi....... ) Quote
Nutusia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Kochana, jakie "tylko do furtki"?... Jak już postawię coś na stole, to się nawet do blatu po kubek z herbatą nie mogę odwrócić!!! Teraz mam kiepsko, bo tylko jedna ręka do przenoszenia sprawna, więc staję bokiem - stawiam talerz na stole, potem kubek, ale cały czas obserwując talerz ;) Quote
wegielkowa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Bocianowo, czy to wieprzowe mięso nie zaszkodziło Miluńce? Może zacznij robić jednak schabowe z wołowiny,bo martwię się o brzuszki suniek. Quote
Gosiapk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Nutusia']Kochana, jakie "tylko do furtki"?... Jak już postawię coś na stole, to się nawet do blatu po kubek z herbatą nie mogę odwrócić!!! Teraz mam kiepsko, bo tylko jedna ręka do przenoszenia sprawna, więc staję bokiem - stawiam talerz na stole, potem kubek, ale cały czas obserwując talerz ;)[/QUOTE] Nutusiu, co Ci się stało w drugą rękę biduniu? [quote name='malagos']Mila mi zeżarła schab na kotlety - tylko na chwilę wyszłam z domu do furtki, by przejać Sepię. (...) [/QUOTE] :roflt: Smacznego psiaki :) Po czym poznałaś która co zjadła? Quote
malagos Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Po wzroście tych kundelków, małe nie sięgną do blatu, Tośka kradnie tylko ze stołu, a Mila tylko z blatu. Jeszcze został Tomek, ale on był w pokoju, pakował torbę na wyjazd. Quote
Mazowszanka13 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='malagos']Po wzroście tych kundelków, małe nie sięgną do blatu, Tośka kradnie tylko ze stołu, a Mila tylko z blatu. Jeszcze został Tomek, ale on był w pokoju, pakował torbę na wyjazd.[/QUOTE] To się dobrały dwie złodziejki ! Quote
Nutusia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Czy dwie to już zakrawa na grupę przestępczą? ;) Gosiu - łapa mi się skręciła, ale nasz Doktor mnie prześwietlił, zalecił co trzeba i idzie ku dobremu. Śmiejemy się teraz, że weterynarz jest naszym lekarzem... rodzinnym :) Quote
Gosiapk Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Nutusia']Czy dwie to już zakrawa na grupę przestępczą? ;) Gosiu - łapa mi się skręciła, ale nasz Doktor mnie prześwietlił, zalecił co trzeba i idzie ku dobremu. Śmiejemy się teraz, że weterynarz jest naszym lekarzem... rodzinnym :)[/QUOTE] dobrze mieć takiego lekarza rodzinnego,nie musisz stać w kolejkach ;) Quote
Nutusia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 No właśnie Doktor dostał nominację po tym, jak bezproduktywnie czekałam 2 godziny w szpitalu i nawet pielęgniarki nie dane mi było ujrzeć ;) :) Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Mój "nieludzki lekarz" zawsze dodaje, ze jak się nie polepszy, to skierowanie do rzeźni może wypisać. Ziutka, a sopołj swym ślicznym bystrym okiem, czy te ogłoszenia z bazarku, które opłaciła, to są już gotowe? Dwa pakiety widzę, ale muzę źle patrzę, muzę są 4?..... Quote
Gusiaczek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='malagos']Mój "nieludzki lekarz" zawsze dodaje, ze jak się nie polepszy, to skierowanie do rzeźni może wypisać. [/QUOTE] :crazyeye::roflt::roflt::roflt: Quote
malagos Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 border do wziecia, border! Tylko u nas, tylko teraz tanio! Quote
Gosiapk Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='malagos']Mój "nieludzki lekarz" zawsze dodaje, ze jak się nie polepszy, to skierowanie do rzeźni może wypisać. (...) [/QUOTE] Tobie też? ;) Quote
malagos Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 no, tylko by spróbował! A obiadki to kto my Mu robił???? Quote
malagos Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Pańcio usiadł na kanapie, Dalia zaraz obok, a biedna Milusia.... nie zmieściła się, nie była dość szybka, by zająć miejscówkę i po pufie wczołgała się na kolanka pańciowe .... [URL=http://img442.imageshack.us/i/sdc17351s.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/8563/sdc17351s.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img607.imageshack.us/i/sdc17368r.jpg/][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/7062/sdc17368r.jpg[/IMG][/URL] Quote
wegielkowa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Szkoda czasu i energii na szukanie dla Milusi....... Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='wegielkowa']Szkoda czasu i energii na szukanie dla Milusi.......[/QUOTE] Hehe ! :evil_lol: :evil_lol: Quote
malagos Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 wegielkowo, przywołuję Cię do porządku! Moze na świecie jest drugi taki pańcio..... Quote
Gusiaczek Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='wegielkowa']Szkoda czasu i energii na szukanie dla Milusi.......[/QUOTE] i szkoda ... gadać ;) :evil_lol: Quote
wegielkowa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='malagos']wegielkowo, przywołuję Cię do porządku! Moze na świecie jest drugi taki pańcio.....[/QUOTE] Ni mo, Biggosy są tylko jedne na świecie i Mila o tym wie. Nie ma jej co mącić w głowie. Quote
malagos Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 To znajdź mi dom dla Tośki, to będzie super :) A powiem, że ja Tośkę baaardzo kocham, poważnie, bardzo ją polubiłam....... Quote
wegielkowa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='malagos']To znajdź mi dom dla Tośki, to będzie super :)[B] A powiem, że ja Tośkę baaardzo kocham,[/B] poważnie, bardzo ją polubiłam.......[/QUOTE] Tak trzymaj:) Quote
Recommended Posts