ewu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Avilia']Kopiuję z FB: Wczoraj Klaudia przekazała że Szaguś miał także pobraną krew na badania. Trochę wątrobowo wyniki podwyższone ale pani lekarka powiedziała, że powtórzy bo po tym wszystkim to może być chwilowe. Był duuuży krwiak co wyszło przy operacji. Poza tym to bardzo cierpliwy i mądry psiak. Silny, więc powinno wszystko iść w/g planu. Potrzebuje teraz czasu na rekonwalestencję i dobrej opieki. Dziękujemy, właśnie miałam dzwonić i pytać. Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Porozsyłałam allegro ale coś marnie idzie...Trzeba zwołać ludzi na wątek.Potem będę rozsyłać. Quote
Lobaria Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='ewu']Porozsyłałam allegro ale coś marnie idzie...Trzeba zwołać ludzi na wątek.Potem będę rozsyłać. Bardzo potrzebne pospolite ruszenie i szukanie domowego schronienia dla psiaka - to jest chwilowe, do piątku!!! Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Lobaria']Bardzo potrzebne pospolite ruszenie i szukanie domowego schronienia dla psiaka - to jest chwilowe, do piątku!!! Matko co robić??????????????? Może Aneta????? Quote
Lobaria Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 ewu napisał(a):Matko co robić??????????????? Może Aneta????? Szagi nie ma deklaracji :( Nie wiadomo też, czy może być transportowany na taką odległość... Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Lobaria napisał(a):Szagi nie ma deklaracji :( Nie wiadomo też, czy może być transportowany na taką odległość... No tak:( Ale nie może wylądować w punkcie... Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja chyba wszystko z domu przekażę na bazarki... Trzeba zrobić jakiś wypasiony... Quote
Lobaria Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 ewu napisał(a):Napiszę do Mazowszanki. Dzięki, o tym samym pomyślałam... Quote
Mazowszanka13 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Póki co wyślę 20 zł, przed chwilą od znajomych na pieski dostałam :) Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Mazowszanka']Póki co wyślę 20 zł, przed chwilą od znajomych na pieski dostałam :) Dziękuję,że jesteś:) Quote
Panna Marple Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dam 50zł na biedaka. Jakiej on jest wielkości, jaki jest do innych psów i co najważniejsze w jakim jest stanie zdrowia, tzn jakiej wymaga opieki?. Będę pytać o DT Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Panna Marple napisał(a):Dam 50zł na biedaka. Jakiej on jest wielkości, jaki jest do innych psów i co najważniejsze w jakim jest stanie zdrowia, tzn jakiej wymaga opieki?. Będę pytać o DT Zadzwonię do Oli i się wypytam. Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Z Mazowszanką zrobimy bazarek "jednego fantu" ale wartościowego.... Nie chcemy żeby przepadł w bazarkowym tłumie..... Quote
Mazowszanka13 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dołączyłam Szagiego do beneficjentów mojego bazarku. Zaglądajcie, proszę, róbcie szum ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235609-NIE-MASZ-POMYSŁU-NA-PREZENT-do-25-listopada-21-00 Quote
Avilia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Panna Marple napisał(a):Dam 50zł na biedaka. Jakiej on jest wielkości, jaki jest do innych psów i co najważniejsze w jakim jest stanie zdrowia, tzn jakiej wymaga opieki?. Będę pytać o DT Jest wielkości mniejszego ONka. W stosunku do małych psów jest ok, do dużych niestety gorzej. Ważne aby miał ciepło i sucho, bo jest po operacji. Kojec nie wchodzi w grę - a w obecnym czasie ciężko znaleźć takie miejsce... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Z fb przylazłam , na razie mogę pomóc tylko dobrym słowem . Quote
Avilia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Co my z Tobą chłopie zrobimy? Prosimy o domowy DT! I wsparcie finansowe na leczenie chłopaka.... Quote
ewu Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Szykujemy z Mazowszanką bazarek.Jednofantowy...........:razz::razz: Quote
ewu Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Trzeba zwołać Ciotki i niech też rozsyłają to allegro. Ja porozsyłałam a czy kupią....?????? Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ewu napisał(a):Z Mazowszanką zrobimy bazarek "jednego fantu" ale wartościowego.... Nie chcemy żeby przepadł w bazarkowym tłumie..... Ciekawe co to będzie :) Quote
Isiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 __Lara napisał(a):Ciekawe co to będzie :) Hmmm... Może czapka-niewidka? Przydałaby mi się :) Quote
Recommended Posts