michelle04 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Jasza']O tak. Zaraz dostałam reprymendę, że mu "dziewczyńskie" czerwone szelki założyłam :roll:[/QUOTE] Daszka ma niebieskie szelki,może stąd pomyłka :eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Panna Marple']No żeby z baby chłopa zrobić?:mad: Ludzie to potrafią być bezczelni;)[/QUOTE] Prawda ??? to się w głowie Daszkowej nie mieści :shake: tak się cieszę że dziewczynka już bezpieczna :) Michell ...Gisell jesteście kochane :loveu: Quote
giselle4 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Prawda ??? to się w głowie Daszkowej nie mieści :shake: tak się cieszę że dziewczynka już bezpieczna :) Michell ...Gisell jesteście kochane :loveu:[/QUOTE] eeeeeeetam kazdy dba o psiaki ciocia ale zobacz Tupek pozwala jej na swoim posłanku polezec [IMG]http://c.wrzuta.pl/wm4362/2ac80269002a20b65103bfdf/sdc13382[/IMG] i postac [IMG]http://c.wrzuta.pl/wm19081/e1c89b91001814655103bfdf/sdc13384[/IMG] sam idzie do dziewczyn hihihi [IMG]http://c.wrzuta.pl/wm2869/1431a87c0024aa865103bfe0/sdc13383[/IMG] Quote
Jasza Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Cieszę się, że ona w takie mrozy ma swoje ciepłe posłanie i jest bezpieczna... Quote
michelle04 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Daszka na ogrodzie, jeszcze na lince, bo boimy się, żeby nie chciała gdzieś czmychnąć [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7931/4454d0200020fc2251041b25/sdc13386-001[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi14947/46cef5320013890d51041b25/sdc13387-001[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17861/9a9331aa0008607a51041b25/sdc13390-001[/IMG] Quote
michelle04 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A tutaj juz Daszka z mniejszymi dziewczynkami,które już ją zaakceptowały nie powarkują na nią [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4540/ad3a4b670002c18751041f3c/sdc13422-001[/IMG] Quote
iwonamaj Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Dziękujemy za fotki, miło popatrzeć :) Quote
ewu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cieszę się ,że Daszka w dobrej formie. Tyle ostatnio miałam biedaków ,że tylko czytam z radością co u sunieczki. Quote
ewu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ciocie ja jestem teraz w Londynie , jak jestem potrzebna piszcie mi na pw. Quote
handzia Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 (edited) Dostałam dzisiaj dla mnie niezrozumiałe i przykre pw od Gisell. Gryzę się z tym od rana, po namyśle postanowinowiłam napisać tutaj.... Jestem zmuszona prosić o wyjaśnienie, gdyż nie rozumiem o co chodzi i jestem zdumiona tym co przeczytałam . Kultura tego forum nie pozwala na ujawnianie pw ,więc odniosę się ogólnie do treści . Pierwsze pw od michelle dostałam na drugi dzień po przyjeździe Daszy do hoteliku >prosiła o przelanie pieniędzy za hotelowanie. Odpisałam ,ze musi wysłać rachunek do Mari 23, gdyż pieniądze są na koncie Fundacji i ja nie dysponuję pieniędzmi . Uznałam ,ze sprawa jest załatwiona . Dzisiejsza wiadomość po prostu spowodowała ,ze całkowicie nie wiem o co chodzi ...gdzie popełniłam błąd i kogo obraziłam lub oszkalowałam .... Gissele pisze, że michelle zwróciła się do niej o zapłacenie za pobyt Daszy, gdyż wcześniej nikt nie mówił o żadnych rachunkach za to. Pisząc, że dziewczyny ,które ją znają o tym wiedziały..... Gisell piszesz, że zapłacisz sama za pobyt miesięczny Daszy oraz za transport do następnegp dt... Piszesz, że miałam opory przed wysłaniem Daszy do Michelle. Nigdy po za zwykłym ludzkim zapytaniem nie padło z moich ust cokolwiek negatywnego pod waszym adresem !Jedyne opory jakie miałam wraz z funia to względy finansowe bo bałyśmy się ,ze nie damy rady .Ale dzięki wsparciu i zapewnieniu reszty dziewczyn z wątku zdecydowałyśmy się . Piszesz ,ze to teraz pokutuje ,Wyjaśnij co ?? Bo nie rozumiem ...... Jest Ci przykro ,piszesz Ale co ja Ci zrobiłam ?? Jestem daleka od kłótni i robienia komukolwiek przykrości .UWIERZ MI !!! Piszesz o tym, że nie mam sensu rozpoczynać leczenia i sterylki .....Przykro to czytać ....A myślałam ,ze Dasza jest tu ważna ..... Co to znaczy, że chcesz wysłać ten list do sponsorów ?? Ja też nie chce zadymy na wątku ,ale zbieramy na tego psa pieniądze od ludzi i niestety wszystko musi odbywać się na wątku a nie na pw . Wiem też ze Mari23 nie robiła żadnych problemów i prosiła o jakiekolwiek ( za karmę za chleb za cokolwiek ) rachunki na pokrycie kwoty wypłaconej z konta . Takie są wymogi księgowości .Więc tym bardziej nie wiem o co co chodzi ? Rozumiem, że Dasza ma jak najszybciej opuścić wasz Hotelik tak ? Edited January 27, 2013 by handzia Quote
funia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jestem współodpowiedzialna za Daszę i wiem o tym od rana i szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi ...... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) Dziewczyny wczoraj wstawialyscie zdjecia bylo wszystko ok a dzisiaj co? Ja nie rozumiem tylko w tym wszystkim tego dlaczego Gisele ma placic Michele? Przeciez pieniadze placa dziewczyny na konto stowarzyszenia a stowarzyszenie moze przelac michele na konto.. Jezeli chodzi TYLKO o te faktury to ja jestem w stanie nawet na wyzsza kwote taka fakture dostarczyc do stowarzyszenia poniewaz zamawiam na podobne kwoty jedzenie dla swoich psow.. Wiec rozumiem ze sprawa zalatwiona? Edited January 27, 2013 by Wiola&Miłosz Quote
michelle04 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cioteczki chodzi o to,że ja nie wystawiam rachunków Quote
Wiola&Miłosz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='michelle04']Cioteczki chodzi o to,że ja nie wystawiam rachunków[/QUOTE] No dobrze ale to nie mozna normalnie napisac i porozmawiac o sytuacji i zastanowic sie co z tym dalej zrobic tylko problem urasta do poziomu takiego ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac? Quote
michelle04 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cioteczka Mari,która zajmuje się finansami suni została o tym poinformowana, zaraz po info od Handzi,że potrzebna jest f-ra,r-nek i do chwili obecnej żadna z Cioteczek nie zainteresowała się płatnością,więc proszę nie pisz do mnie tym tonem Quote
mari23 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Dziewczyny wczoraj wstawialyscie zdjecia bylo wszystko ok a dzisiaj co? Ja nie rozumiem tylko w tym wszystkim tego dlaczego Gisele ma placic Michele? Przeciez pieniadze placa dziewczyny na konto stowarzyszenia a stowarzyszenie moze przelac michele na konto.. Jezeli chodzi TYLKO o te faktury to ja jestem w stanie nawet na wyzsza kwote taka fakture dostarczyc do stowarzyszenia poniewaz zamawiam na podobne kwoty jedzenie dla swoich psow.. Wiec rozumiem ze sprawa zalatwiona?[/QUOTE] [quote name='michelle04']Cioteczki chodzi o to,że ja nie wystawiam rachunków[/QUOTE] ależ nie musisz wystawiać, wystarczy, że weźmiesz faktury/rachunki kupując coś dla psów, niekoniecznie nawet dla samej Daszki, a z fakturami za weta problemu przecież nie będzie, wystawi... Wiola oferuje pomoc z fakturką, i po kłopocie - wszystko przecież można uzgodnić, ja zawsze staram się pomagać i nie stwarzać problemów - szkoda, że przy uzgadnianiu hotelowania od razu nie zostało to uzgodnione - co i jak, i kiedy - w końcu wszyscy tu jesteśmy dla dobra skrzywdzonych psiaków i to jest dla nas najważniejsze! Quote
ewu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cioteczki przecież chodzi o wyjątkowo pokrzywdzonego pieska. Daszeńka nie może stracić bezpiecznego , wspaniałego dt. Michelle kochana widzisz już jest propozycja rozwiązania sprawy faktur. Nie ma sytuacji niemożliwych do rozwiązania:) Quote
iwonamaj Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='ewu']Cioteczki przecież chodzi o wyjątkowo pokrzywdzonego pieska.Musimy wspólnie pomyśleć jak rozwiązac proble roliczeń. Daszeńka nie może stracić bezpiecznego , wspaniałego dt.[/QUOTE] Podpisuję się obiema rękami... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jakim tonem? A rozumiem ze ty jako osoba opiekujaca sie Dasza nie moglas napisac bezposrednio do dziewczyn tylko musiala sie wywiazac wymiana zdan pt ze gisele musi ci placic Quote
michelle04 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='mari23']ależ nie musisz wystawiać, wystarczy, że weźmiesz faktury/rachunki kupując coś dla psów, niekoniecznie nawet dla samej Daszki, a z fakturami za weta problemu przecież nie będzie, wystawi... Wiola oferuje pomoc z fakturką, i po kłopocie - wszystko przecież można uzgodnić, ja zawsze staram się pomagać i nie stwarzać problemów - szkoda, że przy uzgadnianiu hotelowania od razu nie zostało to uzgodnione - co i jak, i kiedy - w końcu wszyscy tu jesteśmy dla dobra skrzywdzonych psiaków i to jest dla nas najważniejsze![/QUOTE] Nie kupuję na f-ry dzięki temu mam rabat w hurtowni na zakupy,więc nie jestem w stanie przedstawić takiego dokumentu Owszem szkoda,że nie zostało to wcześniej uzgodnione Tak jesteśmy tu dla dobra psów,dlatego opiekujemy się Daszką tak samo jak innymi psiakami Quote
ewu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Nie denerwujcie się, cieszmy się,że sunia ma się dobrze a ludzie zawsze się dogadają:) Quote
ewu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='michelle04']Nie kupuję na f-ry dzięki temu mam rabat w hurtowni na zakupy,więc nie jestem w stanie przedstawić takiego dokumentu Owszem szkoda,że nie zostało to wcześniej uzgodnione Tak jesteśmy tu dla dobra psów,dlatego opiekujemy się Daszką tak samo jak innymi psiakami[/QUOTE] [B]Cioteczki skoro michelle nie bierze faktur , to niech każda z nas przy zakupch dla psiaków weźmie fakturę , podajcie na wątku namiary do faktury i z pewnością nie będzie problemu. [/B] Quote
lika1771 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Wiola&Miłosz moze zalatwic fakture poprostu sie nie dogadaliscie...Pieniadze przeciez sa. Quote
Recommended Posts