Panna Marple Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 U michelle będzie miala jak w raju:lol: Quote
Nadziejka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 :modla::iloveyou:zagladam i sciskammm Quote
funia Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Danka przekazana jakąs godzinkę temu . CZekamy zatem na wieści od hotelu .Ciekawe jak minie noc . Daneczko śpij spokojnie suniu . Quote
ewu Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='funia']Danka przekazana jakąs godzinkę temu . CZekamy zatem na wieści od hotelu .Ciekawe jak minie noc . Daneczko śpij spokojnie suniu .[/QUOTE] Spokojnej nocy malutka, jesteś bezpieczna. Quote
Nadziejka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Kochana nasza:bye::buzi::modla: juz bezpieczna :loveu:dziewczyny jestescie wielkie:modla: Quote
michelle04 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Dasza jest bardzo wystraszona, dostała kolację-chrupki z pasztetową i chyba była zadowolona bo polizała mnie po ręce Mimo iż mieszałam jej paluchami w misce, to jednak nie wykazała agresji i schrupała wszyściuteńko Norka trochę powarkuje na nią, pewnie się boi, bo Daszeńka większa od niej,a ona nie lubi dużych psów,no ale muszą się zaprzyjaźnić, już nasza w tym głowa Jest bardzo wychudzona i *śmierdząca*, ale podtuczymy ją, a gdy trochę się zadomowi, wówczas wykąpiemy pannę-będzie dobrze ;) Quote
handzia Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Czekałam właśnie na słówko od Was o Daszeńce :) Bidulka ma jeszcze sierść w strasznym stanie, okropny łupież w tylnej części ciała. Nie zdążyłyśmy jej też wyczesać dokładnie, tylko troszkę :oops: pewnie trzeba będzie kupić jakiś dobry szampon. Bardzo się cieszę, że jest już nareszcie w cieple, może zacznie w końcu przybierać na wadze :) Quote
handzia Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) Zapomniałam jeszcze dodać, że za dt u ratifunkel kupiłyśmy 10 kg Chappi. Zapłaciłyśmy 29,99 zł. Uzupełniam. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/zdjecie1584.jpg/][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/7954/zdjecie1584.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Edited January 14, 2013 by handzia Quote
ala123 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Dobrze,że sunia już bezpieczna.Zaczyna nowe,pewnie dotychczas nie znane życie. Quote
Maruda666 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Szczęśliwa ta sobota :multi: Kilka kolejnych piesków śpi już dziś bezpiecznie :lol: Quote
michelle04 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='handzia']Zapomniałam jeszcze dodać, że za dt kupiłyśmy 10 kg Chappi. .[/QUOTE] Handzia o co chodzi z ta karmą??? Bo nie wiem czy to *dt* to mnie dotyczy??? Quote
funia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='michelle04']Handzia o co chodzi z ta karmą??? Bo nie wiem czy to *dt* to mnie dotyczy???[/QUOTE] Nie .10 kg karmy to zapłata za awaryjne dwa dni w Zamościu ,gdzie Dania czekała na przyjazd do Ciebie .Jest to w razie co do potwierdzenia bo to tez osoba z dogo . Handzia umieszcza wszystkie wydatki i koszty które idą z pieniędzy suni aby wszystko było jasne . Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ależ się cieszę że Daszeńka już na miejscu :):):) teraz będzie już tylko lepiej :) Quote
handzia Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='michelle04']Handzia o co chodzi z ta karmą??? Bo nie wiem czy to *dt* to mnie dotyczy???[/QUOTE] Nie, nie Ciebie ;) Może trochę niezrozumiale się wyraziłam. Kilka postów wcześniej pisałyśmy, (gdy szukałyśmy w środę awaryjnego dt do soboty), że znalazł się na ten czas dt u ratifunkel. Zapłata miała być w formie karmy. W pierwszym poście jest wszystko ujęte :) Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczynki przepraszam za offa ale muszę bo nie daje mi to spokoju :( Zajrzyjcie proszę do starszego Uszatka ...bez szans na lepsze jutro :(:(:( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-wychudzony-starszy-Uszatek-nie-prze%C5%BCyje-d%C5%82ugo-w-schronie-%28-kto-mo%C5%BCe-mu-pom%C3%B3c[/url] Quote
handzia Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Kochani, ja też przepraszam za off, ale bardzo potrzebujemy pomocy dla tego psiaka. Bez behawiorysty nie ma dla niego szans. Proszę, zajrzyjcie... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229928-potrzebuje-310-z%C5%82-aby-nauczyc-sie-ufac-cz%C5%82owiekowi-dacie-mi-te-szanse-B%C5%82agam"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...se-B%C5%82agam[/URL] Quote
giselle4 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Daszenka dzisiaj wyczesana,wykąpiemy jak troche sie oswoi z kątami. 3 razy dziennie je,zaglada do zlewu czy tam nic nie ma na talerzach :) spacerki na razie na smyczy ale luzik wydaje sie nam ze nie umie sygnalizowac ze chce wyjsc na pole albo jeszcze jest w strachu? ale to wszystko nic czy zauwazylas kochana ze ona ma z jednej strony opuchniętego pysia,pod oczkiem? michelle zrobila fotke aby wstawic ale dzisiaj nie miałysmy netu ani Ona ani ja wiec pewnie jutro Ona napisze wicej... prosila mnie o pare słow bo pewnie czekacie.:) Quote
Agata69 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ciesze sie , ze ta sunia dostała szanse. Stała na tym łańcuchu pewnie nie wiadomo ile, podzieliłaby los pewnie takich tysiaca, a tu taka niespodzianka. bardzo sie ciesze. Quote
handzia Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Dzięki giselle :) Faktycznie z tym netem coś się dzisiaj dzieje... Daszka przez ostatnie dwa miesiące była ciągle w boksie i pewnie zapomniało się jej, że sprawy załatwia się na dworze. Mam nadzieję, że szybko załapie z powrotem o co chodzi. Tej opuchlizny nie zauważyłyśmy, trzeba to będzie pokazać wetowi, jak już pojedziecie. Czekamy na fotkę z niecierpliwością :) Quote
Panna Marple Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Michelle, tak się cieszę, że Daszka jest wlaśnie u Was:loveu:. Będzie dobrze Quote
Marycha35 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczynki pycha robota, a zaczęło się kwaśnie! Sunieczka bezpieczna:) Quote
iwonamaj Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Teraz sunia bezpieczna, będzie mogła być leczona :) Cioteczka ewu nie ma dostępu do Dogomanii, mizianko dla Daszki od nas obu :) Quote
Maruda666 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 I ja dokładam głaski dla panienki:) Ukłony do ziemi przed wszystkimi cioteczkami :iloveyou: zaangażowanymi w akcję ratowania Daszy Quote
giselle4 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 michelle nie moze sie zalogowac:( nic z tego nie rozumiem Quote
Recommended Posts