Igusia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kora napisał(a):Przy jakich ulicach pies byl znaleziony? Wydaje mi sie ze ten psiak mieszka w okolicach Hirszwelda:roll: , czy mial obroze? Samochod go potracil na pietrasiewicza - lota, a potem byl na pachnacej.. A gdzie to hirszwelda jest:razz: Niby juz troche mieszkam na ursynowie a dalej nie bardzo sie orientuje:oops: Obrozy nie posiadal... Quote
esperanza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dziś jest 7 maja, czyli termin odbioru Misia z DT. Czy jest dla niego jakiś inny tymczas, czy może na razie zostać w tym domu? Quote
Kora Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Igusia napisał(a):Samochod go potracil na pietrasiewicza - lota, a potem byl na pachnacej.. A gdzie to hirszwelda jest:razz: Niby juz troche mieszkam na ursynowie a dalej nie bardzo sie orientuje:oops: Obrozy nie posiadal... Zrobilam blad zamiast f napisalam w LittleMy mnie poprawila;) . Quote
Igusia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 esperanza napisał(a):Dziś jest 7 maja, czyli termin odbioru Misia z DT. Czy jest dla niego jakiś inny tymczas, czy może na razie zostać w tym domu? Fela z ta pania rozmawiala i Mis tak wstepnie u niej zostaje na DT.Mial do mnie dzwonic ale sie jeszcze nie odezwala, wiec ja dzis do niej przedzwonie. Po uzgodniuniu z Fela wykastrujemy malucha:p Zgramy to tak by byl caly piekny i gotowy na dni SGGW:p Quote
Pat.rycja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To dobrze, że Miś zostaje. Wykasuję jego ogłoszenia i założę od nowa, żeby był wyżej. A zdjecia MisiaPysia jeszcze z jajeczkami?:razz: Quote
Igusia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 tak jeszcze z jajeczkami,kastracja bedzie 16 maja:p Quote
Pat.rycja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wczoraj przzeszukiwalam allegro, wpisywalam Miś, Misiek, MiśPyś itp i nie znalazłam aukcji Misia:niewiem: Quote
Pat.rycja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 W oczekiwaniu na zdjęcia MisiaPysia podnoszę:multi: Quote
Igusia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Zdjecia Misa Pysa ma Fela a ona zajeta jest bardzo... a co do alegro to poprosze esperanze moze albo ronje...:cool3: Quote
ronja Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 mogę zrobić, ale fotki potrzebne to może niech Fela wysle komuś na maila i ten ktoś wstawi? tzn mogę ja wstawić Quote
Fela Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 I jeszcze jedno: Miś Pyś uwielbia dzieci. oto dowód: Quote
ania14p Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Felu, jeśli będzie naprawdę źle, to daj głos, mam na sąsiedniej działce taką sąsiadkę, że może uda się przetrzymać Mysia-Pysia, ale widzę, że ostatnio jakaś cienizna się pleni?? Quote
Pat.rycja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Miś wyprzystojniał od czasu pobytu na SGGW. W niedzilę odświeżę ogłoszenia Misia, które mu założyłam, to wstawię nowe zdjęcia też. Quote
ania14p Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Moja propozycja nie dotyczy urody, wiadomo, że Mysiek - Pysiek jest najpiękniejszy! Quote
Pat.rycja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ania14p, nie widziałam Twojego posta. A to, że Miś najpiękniejszy jest-'się wie".:p Quote
ania14p Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 W zeszłym tygodniu, przeprowadzałam wstępną rozmowę na temat Mysia-Pysia, nie pisałam na forum, bo mnie ostatnio praca przywaliła, ale.....jest sąsiadka działkowa, jeśli małolat wytrzyma pięć psów, osiem kotów i zapsione sąsiedztwo, to do późnej jesieni ma gdzie czekać na prawdziwy dom! Dom u Pani Ali jest otwarty dla psów, ale pamiętajcie, to jest starsza Pani, kochana, ale z trudnymi psami sobie nie poradzi, bo ona po prostu kocha i już! Quote
Fela Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Miś Pyś niestety jest zazdrośnikiem. Swoją panią bardzo broni, także przed innymi psami. Samców absolutnie nie toleruje. Stąd był pomysł o kastracji. Tym bardziej, że chłopak podlewa, co się da. W domu też... Quote
ania14p Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czyli jest takim samym facetem jak mój Koks, sprawa do pokonania, w duuupsko i rozumiemy o co biega :diabloti: ! Quote
lika Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ale on uroczy ... A jak przygotowania Misia do imprezy na SGGW? Quote
Pat.rycja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Uszy są niesamowite. Co to za impreza na SGGW, Miś się będzie tam prezentować?:razz: Quote
Igusia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na dniach Sggw beda prezentowane psy do adopcji i Mis Pys tez tam bedzie:p Quote
Recommended Posts