Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora napisał(a):
Przy jakich ulicach pies byl znaleziony?
Wydaje mi sie ze ten psiak mieszka w okolicach Hirszwelda:roll: , czy mial obroze?

Samochod go potracil na pietrasiewicza - lota, a potem byl na pachnacej..
A gdzie to hirszwelda jest:razz: Niby juz troche mieszkam na ursynowie a dalej nie bardzo sie orientuje:oops:
Obrozy nie posiadal...

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igusia napisał(a):
Samochod go potracil na pietrasiewicza - lota, a potem byl na pachnacej..
A gdzie to hirszwelda jest:razz: Niby juz troche mieszkam na ursynowie a dalej nie bardzo sie orientuje:oops:
Obrozy nie posiadal...

Zrobilam blad zamiast f napisalam w LittleMy mnie poprawila;) .

Posted

esperanza napisał(a):
Dziś jest 7 maja, czyli termin odbioru Misia z DT. Czy jest dla niego jakiś inny tymczas, czy może na razie zostać w tym domu?

Fela z ta pania rozmawiala i Mis tak wstepnie u niej zostaje na DT.Mial do mnie dzwonic ale sie jeszcze nie odezwala, wiec ja dzis do niej przedzwonie.
Po uzgodniuniu z Fela wykastrujemy malucha:p Zgramy to tak by byl caly piekny i gotowy na dni SGGW:p

Posted

Felu, jeśli będzie naprawdę źle, to daj głos, mam na sąsiedniej działce taką sąsiadkę, że może uda się przetrzymać Mysia-Pysia, ale widzę, że ostatnio jakaś cienizna się pleni??

Posted

W zeszłym tygodniu, przeprowadzałam wstępną rozmowę na temat Mysia-Pysia, nie pisałam na forum, bo mnie ostatnio praca przywaliła, ale.....jest
sąsiadka działkowa, jeśli małolat wytrzyma pięć psów, osiem kotów i zapsione sąsiedztwo, to do późnej jesieni ma gdzie czekać na prawdziwy dom!
Dom u Pani Ali jest otwarty dla psów, ale pamiętajcie, to jest starsza Pani, kochana, ale z trudnymi psami sobie nie poradzi, bo ona po prostu kocha i już!

Posted

Miś Pyś niestety jest zazdrośnikiem. Swoją panią bardzo broni, także przed innymi psami. Samców absolutnie nie toleruje. Stąd był pomysł o kastracji. Tym bardziej, że chłopak podlewa, co się da. W domu też...