ronja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 już (zmienic cos, doadać coś?) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=195622716 (nie pisałam,że był postrzelony, bo takie rzeczy ludzi zniechęcają - jest zdrowy - to najważniejsze) Quote
Fela Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jeśli można coś jeszcze dopisać, to może że jest bardzo radosnym pieskiem i że będzie niezwykle oddanym i wiernym przyjacielem - jego pani tymczasowa cały czas to podkreśla. To ogromna przylepka, która da łaby się pokroić za swoją panią. Chłopak jest też bardzo bystry i szybciutko się uczy. No i nie wiem, czy pisać, że dom tymczasowy jest płatny. Dla osoby, która szuka psa dla siebie, to chyba nie ma większego znaczenia. Quote
Pat.rycja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Igusia napisał(a):Na dniach Sggw beda prezentowane psy do adopcji i Mis Pys tez tam bedzie:p Mam nadzieję, że kogoś te uszy MisiaPysia zauroczą. :loveu: Quote
bea_m Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :placz: :placz: :placz: Nie mam już miejsca w domu. Ale moje chłopaki by się bawiły z Misiem Pysiem. Mam psiaka tej samej rasy ;) . Małe ciałko - wielkie serducho:loveu: :loveu: :loveu: A jaki charakterek :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Igusia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bea_m napisał(a)::placz: :placz: :placz: Nie mam już miejsca w domu. Ale moje chłopaki by się bawiły z Misiem Pysiem. Mam psiaka tej samej rasy ;) . Małe ciałko - wielkie serducho:loveu: :loveu: :loveu: A jaki charakterek :cool3: :cool3: :cool3: No on taki nie duzy, a urokliwy jest, tylko 7 kg to moze jednak by sie troszke miejsca znalazlo co?:cool3: Quote
Fela Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Miś Pyś może mieszkać w obecnym DT tylko do sobotu. Jest to termin nieprzekraczalny. Co robimy dalej, jeśli nie znajdzie się dom w czasie dni SGGW? Quote
esperanza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Szukamy innego tymczasu (?) umieszczamy na Tatarku, bo do schroniska przecież nie zawieziemy. Zróbmy wszystko by jednak dom znalazł. A może OlimpiaK by go przyjęła? Nie mam więcej pomysłów, natomiast bardzo proszę, by ktoś psa przywiózł w piątek przed południem na SGGW, bo jego kandydatura na Dni SGGW została zaakceptowana i pies może wystąpić. Quote
Fela Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 W DT spał z panią pod kołdrą, a tu przeniesienie do klatki na Tatarkiewicza... Czy ktoś może obdzwonić raz jeszcze wszytskie potencjalnie chętne tymczasy, które zgłosiły się w odpowiedzi na nasze ogłoszenia? (Lika ma telefony). Może coś jeszcze z tego będzie - do niektórych osób nie można było od razu się dodzwonić, inne chwilowo nie mogły... To psiak, który musi się wybiegać, więc schorowane emerytki jako opiekunki tymczasowe raczej odpadają. Quote
bea_m Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :shake: Igusia nie znalazłoby się już miejsce dla Mysia Pysia u mie. Ja sama już nie mam gdzie spać bo futrzane szkodniki spacyfikowały moje łóżeczko :lol: . Zresztą ja mam same psy-samce i dodatkowo jeszcze jeden to by był kij w mrowisko :cool3: :cool3: :cool3: . Trzymam za niego. Na pewno domek się znajdzie :loveu: Quote
Pat.rycja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oby MiśPyś ładnie się zaprezentował na dniach SGGW. Allegro, ogłoszenia i nikt nie chce Kłapouszka:shake: Dzisiaj 16.05-dzień uciętych jajeczek? Quote
ania14p Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Trzymaj się Misiu - Pysiu, teraz to już tylko, albo aż domek potrzebny! Quote
bea_m Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 MiśPtyś chyba już odjajeczkowany? Kłapouszku powodzenia na SGGW. Quote
Igusia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mis Pys byl wczoraj na zbiegu:razz: I juz nie ma jajeczek... Quote
Pat.rycja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ten 'abażur'to pewnie rozmiar xs:lol: z całym szacunkiem dla Misia:p Quote
Igusia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 MisPys nie byl na SGGW bo nie jeszcze nie calkiem doszedl do siebie po kastracji. Jest juz natomisat w hoteliku, bo DT kategorycznie nie chcialo go dluzej przetrzymywac... Quote
ronja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 a gdzie w hotelu? i czemu DT go nie chciał? Quote
Igusia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 DT nie chcial bo corka pani kupila sobie szczeniaczka i pani Marysia bedzie go odchowywac.. Hotel za Łomiankami kierunek Zakroczym Quote
LittleMy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ehh :roll: woleli sobie kupic niz cudownego MisiaPysia zostawic ? :-( Quote
Igusia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Misiowi sie bardzo podoba w nowym miejscu.Ma Bernardynke do zabawy:evil_lol: Quote
Pat.rycja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hmmm zabawy Misia i bernardynki, hmmm dlaczego widzę MisiaPysia w formie placka?:diabloti: Quote
Recommended Posts