Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
hopla misio mały
Igusia, czy potrzebne bazarki na misia leczenie?

Potrzebne, i na hotel, bo cioteczka Fela szuka mu lepszego lokum niz klatka na SGGW:cool3:

Posted

To ja:) Już z Krakowa, nie mogłam sobie przypomnić hasła do dogomanii:angryy:

Ale, ale-napisała do mnie Pani w sprawie MisiaPysia. Napisała, że widziała ogłoszenie na pupile.com. Pani napisała, że widziała pieska, zapytała o jego stan zdrowotny, gdzie obecnie się znajduje. Ponieważ Pani nie napisała imienia Miśka, na początku nie byłam pewna, o którego pieska chodzi, ale sprawdziłam ogłoszenia i wszystkie inne skasowałam, bo pozstałe psy znalazły domy.To jedyne ogłoszenie w tym momencie z tego adresu mailowego.
Odpisałam Pani, że MiśPyś znajduje się obecnie w Warszawie, podałam stronę z aukcją Allegro, gdzie jest tak pięknie opisana jego historia(niestety pupile mają limit 300 słów), podałam ades mailowy Niczyje oraz Wasze nr telefonów(były też na pupilach).
Przypuszczam, że jeżeli Pani byłaby dalej zainteresowana będzie się już kontaktować z Wami:)

Posted

Postaram się jeszcze aktywować konto na ale.gratka. I jeszcze powstawiam ogłoszenia na kilku stronach, które podałam wcześniej. Ale to wszystko wieczorem, bo na razie muszę zająć się moimi dawno niewidzianymi piesami i kotami

Posted

Pat.rycja napisał(a):
To ja:) Już z Krakowa, nie mogłam sobie przypomnić hasła do dogomanii:angryy:

Ale, ale-napisała do mnie Pani w sprawie MisiaPysia. Napisała, że widziała ogłoszenie na pupile.com. Pani napisała, że widziała pieska, zapytała o jego stan zdrowotny, gdzie obecnie się znajduje. Ponieważ Pani nie napisała imienia Miśka, na początku nie byłam pewna, o którego pieska chodzi, ale sprawdziłam ogłoszenia i wszystkie inne skasowałam, bo pozstałe psy znalazły domy.To jedyne ogłoszenie w tym momencie z tego adresu mailowego.
Odpisałam Pani, że MiśPyś znajduje się obecnie w Warszawie, podałam stronę z aukcją Allegro, gdzie jest tak pięknie opisana jego historia(niestety pupile mają limit 300 słów), podałam ades mailowy Niczyje oraz Wasze nr telefonów(były też na pupilach).
Przypuszczam, że jeżeli Pani byłaby dalej zainteresowana będzie się już kontaktować z Wami:)

Witamy w Polsce ponownie:p Ktos do nas dzwonil ale jakies problemy z polaczeniem byly.Jak oddzwonilam to tez nic slychac nie bylo:cool3: Sprobojemy jeszcze raz....
A jak tam bullinka ucieszyla sie na Twoj widok:lol:

Posted

Ok, może to jakaś sensowna osoba.. Już mam pełny dostęp do ale.gratka, więc wieczorem dodam MisiaPysia.

:offtopic: Pierwsze wrażenia z pobytu w domu-Nikita bardzo się ucieszyła, było mizianie, buzi, prezebtowanie nowych komend:p Wegusia(prawie ONka) też się ucieszyła, ale szybko znalazła piłeczkę do aportowania, bo ona musi coś robić cały czas, PysiaMisia łaskawie merdnęła 2 razy ogonkiem, ale przecież porządna 14letnia suczka o pierwszej w nocy śpi:eviltong:
A koty mnie olały, i mi przykro jest bardzo:-(

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Ok, może to jakaś sensowna osoba.. Już mam pełny dostęp do ale.gratka, więc wieczorem dodam MisiaPysia.

A koty mnie olały, i mi przykro jest bardzo:-(

Udlo sie dodzwonic ale Pan odebral i powiedzial ze to jego siostra dzwonila i przekaze jej ze ktos sie odezwal;)
A koty to jeszcze przyjda sie pomiziac, zobaczysz:lol: