Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem od Igusiek (widziałam się z nimi w czwartek), ze wszystko z misiem dobrze - nie napisałam, bo myślałam,że same napiszą. ale obie choruja, więc dlatego pewnie nie zaglądają

Posted

Nie ma nowych wieści? Słyszałam coś niecoś (jakieś ploty po mieście łażą, w maglach pytlują), że Miś Pyś w łóżku śpi z panią, kocha słodycze i dzieci (wnuczęta pani).
Igusie - prawda to czy nie?

Posted

Wszystko prawda:lol:
MysPys spi z Pania, uwielbia dzieci i slodycze:evil_lol:
nie lubi za to suchego jedzonka:cool1: i duzych psow..
A Pani to teraz z nim po 8 razy dziennie wychodzi bo chlopak sie w jakiejs cieczkowej suczce zakochal:-o
A w sobote na dzialke z panstwem jedzie:p

Posted

Tak, tak-obciąć Miśkowi jajeczka:diabloti:
A Misiu ma przedłużona Allegro? Pamiętam, że mniej więcej tydzień temu się skończyło. No chyba, że nie szuka już domu:razz:

Posted

Jasne, że zmienię. Ale dopiero w niedzielę rano:oops: , bo jutro rano mam egzamin:shake:

Czyli napisać, że MisiekPysiek już w domku tymczasowym i całkiem, całkiem zdrowy:p

Posted

Nie dziękuję:lol:

MisiekPysiek wydaje się być pieskiem idealnym, ale z reguły MisiePysie takie są:p
Jak tylko poprawię ogłoszenia, dam znać.
A co tam będzie u Was na Polach Mokotowskich? I czy Miś tam będzie?

Posted

Za 17 godzin kończy się allegro Misia, jeszcze a starej wersji-czyli Miś w klinice. Ja też muszę zmienić treść ogłoszeń, jeszcze nie zrobiłam, bo robiłam dla innych piesków. Ale dzisiaj wieczorem na pewno zmienię. Czy są jakieś szanse, żeby MiśPyś został w DT.?