Pat.rycja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ale dlaczego? Przecież domek opłacony był, Miś uroczy i grzeczny:shake: Zrobię dzisiaj od nowa ogłoszenia Misia, żeby na pierwszych stronach był. Może w tytule dać prośbę o tymczas Quote
Igusia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 O to czeste wychodzenie chodzi i ze MisPys chcial jakiegos faceta za nogawke potarmosic na spacerze..Ten ktos szybko przebiegl obok Misia i Pani z DT...i Mis probowal go zlapac za nogawke... Quote
Pat.rycja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Szkoda, że DT tak szybko się poddał..Miś pewnie bronił Pani Jakie macie teraz plany? Quote
LittleMy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 moja Mysza do dzis tak robi,jak ktos przebiega. ale szkoda DT :( kurcze... czy jest jakis plakat z MisiemPysiem? jak bedzie to ja chetnie porozwieszam. Quote
ronja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 przecież to, ze złapał kogoś za nogawkę nie znaczy, ze Miś zacznie pozerać ludzi... Quote
esperanza Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Co za ludzie. No to sprężamy sie baby i szukamy domu. Proszę o zrobienie plakatu i wysłanie do mnie na [email protected] Rozwieszę po okolicy. Jutro do 16 można nadać bezpłatne ogłoszenie do GW, które ukaże się w piątek. Nadajcie proszę. Może ktoś się Miśkiem zainteresuje. Ja muszę drastycznie ograniczyć liczbę wykonywanych telefonów, bo po organizacji Dnia Ziemi mam już gigantyczny rachunek :-( Quote
Pat.rycja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Powstawiałam nowe ogłoszenia MisiaPysia, że zdrowy i że bardzo lubi dzieci. Igusia-a może założyć wątek Misiowi na molosach? Co prawda 'ruch' tam mniejszy niż tutaj, ale co jakiś czas npmastiff angielski zyskuje nowego kolegę wielorasa i są bardzo szczęśliwi:p Quote
Igusia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pat.rycja napisał(a):Powstawiałam nowe ogłoszenia MisiaPysia, że zdrowy i że bardzo lubi dzieci. Igusia-a może założyć wątek Misiowi na molosach? Co prawda 'ruch' tam mniejszy niż tutaj, ale co jakiś czas npmastiff angielski zyskuje nowego kolegę wielorasa i są bardzo szczęśliwi:p Byla bym Ci baaaardzo wdzieczna gdybys to zrobila...Moze sie uda..:p Quote
Pat.rycja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ok, założę wątek dzisiaj późnym wieczorem. Misia trzeba reklamować:) Quote
Pat.rycja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Założyłam wczoraj Misowi wątek na molosach. A teraz pomarudzę trochę-bo Misiowi skończyło się przedwczoraj allegro, i to allegro nie było uaktualnione-bo mówiło jeszcze, że MiśPyś na SGGW przebywa. Quote
Pat.rycja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hopaj MisiuPysiu:multi: Szkoda, że nikt nie zagląda:shake: Quote
LittleMy Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 zaglada,zaglada z ciagla nadzieja na zobaczenie jakichs nowych pozytywnych informacji... Quote
Pat.rycja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mogłabym przysiąc, że był też post Ronji tutaj:roll: Quote
ronja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 bo te posty znikaja, potem się pojawiają, ja dostaje ciągle te same pw - a dogo chodzi mi jak żółw Quote
LittleMy Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 to nie wrozy nic dobrego, ale miejmy nadzieje, ze dogo jeszcze pociagnie :) co u MisiaPysia? Quote
Pat.rycja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No właśnie-co u Misia?:razz: Czy tymczasowa Pani dalej jest zdecydowana karnie wydalić MisiaPysia z tymczasu? Quote
Pat.rycja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Znikające posty:angryy: Cio z plakatem, może wspólnymi siłam uda się coś stworzyć:cool1: Quote
ania14p Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mysio - Pysio zdecydowanie chce już pilnować swojego domu! Quote
Igusia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Pani zdecydowanie chce MisiaPysia oddac Plakat mam taki jak jeszcze szukalysmy starego domu i zdjecie Misia jest jeszscze z SGGW:( Jak go odbierzemy to beda nowe zdjecia. Mis albo bedzie mial nowy DT albo pojedzie do hotelu..ale to jeszcze trzeba z cioteczka Fela obgadc... Quote
Pat.rycja Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A na jakieś nowe zdjęcia MisiaPysia można liczyć?:razz: Quote
Igusia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zdjecia beda bo cioteczka Fela mu porobila:multi: Jak tylko do cywilizacji wroci to wstawi:p Quote
Kora Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Przy jakich ulicach pies byl znaleziony? Wydaje mi sie ze ten psiak mieszka w okolicach Hirszwelda:roll: , czy mial obroze? Quote
Recommended Posts