Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale dlaczego? Przecież domek opłacony był, Miś uroczy i grzeczny:shake:

Zrobię dzisiaj od nowa ogłoszenia Misia, żeby na pierwszych stronach był. Może w tytule dać prośbę o tymczas

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to czeste wychodzenie chodzi i ze MisPys chcial jakiegos faceta za nogawke potarmosic na spacerze..Ten ktos szybko przebiegl obok Misia i Pani z DT...i Mis probowal go zlapac za nogawke...

Posted

Co za ludzie.
No to sprężamy sie baby i szukamy domu. Proszę o zrobienie plakatu i wysłanie do mnie na [email protected]
Rozwieszę po okolicy.
Jutro do 16 można nadać bezpłatne ogłoszenie do GW, które ukaże się w piątek. Nadajcie proszę. Może ktoś się Miśkiem zainteresuje. Ja muszę drastycznie ograniczyć liczbę wykonywanych telefonów, bo po organizacji Dnia Ziemi mam już gigantyczny rachunek :-(

Posted

Powstawiałam nowe ogłoszenia MisiaPysia, że zdrowy i że bardzo lubi dzieci.
Igusia-a może założyć wątek Misiowi na molosach? Co prawda 'ruch' tam mniejszy niż tutaj, ale co jakiś czas npmastiff angielski zyskuje nowego kolegę wielorasa i są bardzo szczęśliwi:p

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Powstawiałam nowe ogłoszenia MisiaPysia, że zdrowy i że bardzo lubi dzieci.
Igusia-a może założyć wątek Misiowi na molosach? Co prawda 'ruch' tam mniejszy niż tutaj, ale co jakiś czas npmastiff angielski zyskuje nowego kolegę wielorasa i są bardzo szczęśliwi:p

Byla bym Ci baaaardzo wdzieczna gdybys to zrobila...Moze sie uda..:p

Posted

Założyłam wczoraj Misowi wątek na molosach.
A teraz pomarudzę trochę-bo Misiowi skończyło się przedwczoraj allegro, i to allegro nie było uaktualnione-bo mówiło jeszcze, że MiśPyś na SGGW przebywa.

Posted

Pani zdecydowanie chce MisiaPysia oddac
Plakat mam taki jak jeszcze szukalysmy starego domu i zdjecie Misia jest jeszscze z SGGW:(
Jak go odbierzemy to beda nowe zdjecia.
Mis albo bedzie mial nowy DT albo pojedzie do hotelu..ale to jeszcze trzeba z cioteczka Fela obgadc...