Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igusia napisał(a):
Dzis zrobie a jutro wydrukuje i bede rozwieszac.
Tylko po ostatnim doswiadczeniu z rozwieszaniem to nie mam jakos specjalnie nadzeji:cool1:

Spróbować warto. A co takiego było poprzednim razem, że teraz nie bardzo wierzysz w powodzenie takiej operacji?

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igusia napisał(a):
A moze znasz kogos kto by przygarnal takiego Misia Pysia?:p

Nie znam. :shake: Ale MisPys uroczy jest, więc przy odpowiednej reklamie szybko domek znajdzie:p

Posted

można jeszcze zaprezentować Miśka w wocie, choć nie wiem, czy to ktoś jeszcze ogląda. Z tego co pamiętam trzeba zjawić się z psem w niedzielę wcześnie rano przed ich budynkiem. Mnie w ten weekend chyba nie będzie w Wawie...

Posted

lika napisał(a):
Igusia, a może ogłoszenia porozwieszać na Ursynowie, takie tradycyjne, papierowe. Nie każdy ma dostęp do internetu, a i nie wszyscy wiedzą gdzie zamieszczać ogłoszenia jak im pies zginie. Szukają tylko na Paluchu, a w innych miejscach już nie. Mogę Ci pomóc porozwieszać. Może znajdzie się właściciel.

Czy przeslac Ci plakcik jak juz bedzie?

Posted

Igusia napisał(a):
Ha Patrycja, a juz myslalam ze Mysio Pysio krakusem zostanie:p

MisioPysio na pewno czuje się 100% Warszawiakiem, a Ty go do Krakowa chciałaś wysłać:crazyeye:
Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy domek, albo jeszcze lepiej-odnajdzie ten stary:p

Posted

Pat.rycja napisał(a):
MisioPysio na pewno czuje się 100% Warszawiakiem, a Ty go do Krakowa chciałaś wysłać:crazyeye:
Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy domek, albo jeszcze lepiej-odnajdzie ten stary:p

Z tym starym to raczej nie wyjdzie, on sie dosc dlugo blakal , caly smierdzacy byl i ten srut, swidcza ze musial sam sobie radzic...

Posted

esperanza napisał(a):
Trzeba być przed 9 rano. Przy okazji warto by było także Shippiego i Sienę pokazać.
Tylko kto z nimi pojedzie?

Nie mogę pomóc :shake: - już w piątek wieczorem wyjeżdżamy na Święta do Zamościa

Posted

Igusia napisał(a):
Czy przeslac Ci plakcik jak juz bedzie?

Tak, przyślij jeśli możesz. Napisz też, gdzie będziesz rozwieszać. Podzielimy się rejonami. A jeśli myślisz, że nie znajdzie się stary właściciel, to tak spróbuj sformułować tekst na plakacie, żeby też nowego pana Miśkowi szukać. A jak biedaczek Misio się czuje?

Posted

lika napisał(a):
Tak, przyślij jeśli możesz. Napisz też, gdzie będziesz rozwieszać. Podzielimy się rejonami. A jeśli myślisz, że nie znajdzie się stary właściciel, to tak spróbuj sformułować tekst na plakacie, żeby też nowego pana Miśkowi szukać. A jak biedaczek Misio się czuje?

Zaraz przesle.My bedziemy rozwieszac na Natolinie...
Miso lepiej wychodzi juz na spacerkii mozn by go bylo zabrac z kalatki an SGGW tylko DT brak:(

Posted

Plakat doszedł - dziękuję. Jutro rano jadę na Wąwozową do lekarza. Potem będę miała dwie godziny wolne przed pracą, to porozwieszam na Kabatach i podjadę na Imielin lub Stokłosy (jak wolisz?).

Posted

lika napisał(a):
Plakat doszedł - dziękuję. Jutro rano jadę na Wąwozową do lekarza. Potem będę miała dwie godziny wolne przed pracą, to porozwieszam na Kabatach i podjadę na Imielin lub Stokłosy (jak wolisz?).

Imielin nasz;)

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Domek Tymczasowy dla MisiaPysia...
A czy Misiek już się ogłasza na necie?

Jeszcze nie:shake:
Ja tam sie na tym nie rozeznaje nie mam nawet konta na allegro<wstydnis>