Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam niegłupi telefon o Majkę, miałaby byc towarzyszką troche za spokojnego ONka, jest to dom z ogrodem,ogrodzony, generalnie przebywanie w dzień na zewnątrz, na noc do domu, oczywiście po sterylce...domek w Leżajsku. Mi sie to podoba, na ile znam Majke to nie jest to typ kanapowca, mając towrzystwo drugiego psa Majka jest szczęsliwa, ona jest troche niszczycielem, obraca w przerzyne wszlekie kocyki, kołderki, więc nie widze jej siedzącej w domu, mogłaby robić zgliszcza, mając towarzysza do zabaw na ogrodzie byłaby szczęsliwa chyba...nie wiem czy to dojdzie do skutku, pani ma się jeszcze odezwac i chce sie do nas wybrać..zobaczymy. Ja to widze, a Wy co sądzicie?

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Wesz Fgiuniu coś więcej? :)

nie Karolciu , nic nie wiem więcej
ale czasem tak jest , że jak dziewczyny nie piszą aby nie zapeszać ;)

Posted

Majka będzie miec sterylke w okolicach 15 kwietnia, i jak tylko się zagoi to ma jechac do tego domu do Leżajska....póki co Pani czeka i jest zdecydowana, ale wiecie jak to jest..po świętach mamy jeszcze sie zdzwonic i na wizytę PA umówić..zobaczymy....

Posted

Jest kontakt, Pani była wczoraj w przytulisku oglądać Majkę na żywo, nie było mnie przy tym, ale Magda mówiła, że bardzo się podobała, czekamy do 15 kwietnia na sterylke i po zdjęciu szwów Majka może jechac, oczywiście wcześniej wizyta potrzebna

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agula99']A ja jak zwykle 10 lat za murzynami, sprawdzać tam dom, sprawdzać, bo ja już ludziom nie wierzę w ząb!!![/QUOTE]

[quote name='majuska']Jest kontakt, Pani była wczoraj w przytulisku oglądać Majkę na żywo, nie było mnie przy tym, ale Magda mówiła, że bardzo się podobała, czekamy do 15 kwietnia na sterylke i po zdjęciu szwów Majka może jechac, oczywiście wcześniej wizyta potrzebna[/QUOTE]
Nie widziałam wpisu na wątku Terrutka.Gdzie ten domek ?Oczywiście możecie na mnie liczyć.

Posted

Super!! To już majuska będzie pisała co i gdzie, na razie Majka będzie sterylizowana, ale myślę, że można było by w międzyczasie sprawdzić ten dom i być spokojnym, że to jest to i że na nią czekają!!! A domek musi być kochany, bo Maja jest kochana, przytulaśna, miła tak się uspokoiła, tylko by się głaskała, przytulała. mam nadzieję, że to nie taki dom w typie że tylko na polu i w budzie.
No już doczytałam u góry, na dzień na polu, na noc w domu! Prześwietlić, prześwietlić ;)

Posted

Sterylka we wtorek, Pani czeka, tylko jeszcze baster i lusi musze tam podesłać, myslę, że w tym tygodniu to się wydarzy, Majka ma i tak jeszcze 10 dni po sterylce do zdjęcia szwów, tak więc spoko