Becia66 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 karolciasz28 napisał(a): Beciu ten pan się nie odezwał? nikt z Krakowa nie dzwonił, zreszta Karolciu może i dzwonił ale miałam telefon nieczynny przez 2 dni. Mam nadzieje, że Majka zamieszka jednak pod Krosnem bo z telefonu fajny domek sie zapowiadał. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jutro rano dzwonię do kobitki i umawiam się na wizytę, dopiero teraz "zasiadłam" na dogo i przeczytałam info od majuski, teraz to już chyba za późno na telefon. Mam nadzieję że jutro już coś się wyjaśni, żeby nie trzymać Was zbyt długo w niepewności :-) Quote
majuska Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jamniś, spokojnie ;) wiem, że pani ( panie ) wybierają się w sobotę do południa do przytuliska, aby poznać Majkę na żywo ( nie wiem czy z myślą od razu o adopcji, ale chcą poznać ) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Właśnie rozmawiałam z panią, która była zainteresowana Majką, żeby umówić się na wizytę PA i nie mam dobrych wieści :shake: Pani powiedziała, że na razie musi zrezygnować i może dopiero po nowym roku weźmie psa, podobno ze względu na ważne sprawy rodzinne. Oczywiści nikt nie będzie czekał z adopcją, bo nie wiadomo czy to "może" kiedykolwiek nastąpi. Powiedziałam żeby zadzwoniła do majuśki i powiedziała o tym jej osobiście. Wielka szkoda, ze tak się porobiło. Może ten domek w Krakowie wypali? Jeżeli będzie domek do sprawdzenia w Krośnie i okolicach, to w miarę możliwości służę pomocą. Quote
Becia66 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 no to się porobiło, a tak już żeśmy sie cieszyły i z adopcji i z miejsca wolnego bo kolejny psiak czeka na przyjęcie do nas...:shake: Quote
Becia66 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 JaMnIŚ_Jogi napisał(a): Pani powiedziała, że na razie musi zrezygnować i może dopiero po nowym roku weźmie psa, podobno ze względu na ważne sprawy rodzinne. dupa trele i morele. :shake: Quote
Agula99 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 No to się faktycznie cieszyłyśmy, do dee z takimi durnymi ludźmi!! Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Zapisuję sobie Majkę idealną pod każdym względem. Quote
Agula99 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Zapisuję sobie Majkę idealną pod każdym względem. Szczerze powiedziawszy, to z Majki niezła cholera!! Babina się rozruszała, to taka cicha woda ;) ale mimo to kochana :) Quote
Becia66 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Agula99 napisał(a):Szczerze powiedziawszy, to z Majki niezła cholera!! Babina się rozruszała, to taka cicha woda ;) ale mimo to kochana :) To kolejne ogłoszenia musimy nieco zmienić, żeby potem na mnie nie było... Agula, a dlaczego z niej cholera ? Quote
majuska Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzis przy mnie była grzeczna i bardzo miziasta, ale to taki typ co lubi "wesołe podgryzanko " a to kolege za nogę, a to koleżankę za szyję, a jak nikt sie nie chce już bawić, to budkę popodgryzam :D.....ale nie ma z nią jakiejś większej tragedii Quote
Becia66 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='majuska']....ale nie ma z nią jakiejś większej tragedii mniejszej też nie powinno być bo reklamowana jako pies idealny. :-D Quote
Agula99 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Maja fajny pies, tylko jednak potrzebuje ruchu, jak się rozpędzie to nieźle gania, ale jakby była w domu sama, to myślę,że była by grzeczna, a tak każdy chłop ją adoruje, to się w główce i pupce przewraca ;) Quote
Agula99 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Maja, taki fajny pies, przecież ona ładna, wesoła, tuląca się, może nie idealna, ale i tak super pies. Może trzeba z tymi ogłoszeniami w jakąś drugą stronę uderzyć, że nie idealna, ale kochana..nie wiem sama..:shake: Quote
Becia66 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Agula99'] Może trzeba z tymi ogłoszeniami w jakąś drugą stronę uderzyć, że nie idealna, ale kochana..nie wiem sama..:shake:[/QUOTE] jak nikt na idealną nie dzwonił, to kochana tym bardziej nie pomoże. Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Majka ma zrobione świeże ogłoszenia. :) Quote
Becia66 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='karolciasz28']Majka ma zrobione świeże ogłoszenia. :)[/QUOTE] A w tych nowych ogłoszeniach tez jest idealna ? Bo swoje wady sie okazało też ona ma, więc lepiej być ostrożnym i nie przesładzać :lol:. Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Becia66']A w tych nowych ogłoszeniach tez jest idealna ? Bo swoje wady sie okazało też ona ma, więc lepiej być ostrożnym i nie przesładzać :lol:.[/QUOTE] Mniej idealna, bardziej kochana:cool3:. Quote
figa33 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 o to nie byłam jeszcze u Majki.. a tu widzę sunia miała dużą szansę na domek , ale pani się rozmyśliła..:shake: Quote
majuska Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Majka i Elvis to jest idealnie dobrana para, oboje niezniszczalni kondycyjnie, może by tak wspólny domek dla nich...tylko kto by te zgliszcza sprzątał:roll: Quote
figa33 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 nawet wizualnie pasują do siebie tylko Maczo pewnie patrzy krzywym okiem :cool3: Quote
Agula99 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Majka bardzo lubi inne psiaki, super chodzi na spacerki, jak tam z jej ogłoszeniami?? Pewnie Karolcia będzie wiedziała, może trzeba całkowicie zmienić ten jej profil?? Nowy rok za pasem, może ruszy coś z miejsca... Quote
karolciasz28 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Teraz w ogóle nasze psiaki stoją krucho z ogłoszeniami... Trzeba będzie zrobić Majce nowy pakiet i już. Quote
Agula99 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 karolciasz28 napisał(a):Teraz w ogóle nasze psiaki stoją krucho z ogłoszeniami... Trzeba będzie zrobić Majce nowy pakiet i już. Kurcze, to może i tekst jej zmienić, ale jakoś pomysłu na nią mi brak, albo tamten zmodernizować?? Quote
Recommended Posts