Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):

Beciu ten pan się nie odezwał?

nikt z Krakowa nie dzwonił, zreszta Karolciu może i dzwonił ale miałam telefon nieczynny przez 2 dni. Mam nadzieje, że Majka zamieszka jednak pod Krosnem bo z telefonu fajny domek sie zapowiadał.

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro rano dzwonię do kobitki i umawiam się na wizytę, dopiero teraz "zasiadłam" na dogo i przeczytałam info od majuski, teraz to już chyba za późno na telefon. Mam nadzieję że jutro już coś się wyjaśni, żeby nie trzymać Was zbyt długo w niepewności :-)

Posted

Jamniś, spokojnie ;) wiem, że pani ( panie ) wybierają się w sobotę do południa do przytuliska, aby poznać Majkę na żywo ( nie wiem czy z myślą od razu o adopcji, ale chcą poznać )

Posted

Właśnie rozmawiałam z panią, która była zainteresowana Majką, żeby umówić się na wizytę PA i nie mam dobrych wieści :shake:
Pani powiedziała, że na razie musi zrezygnować i może dopiero po nowym roku weźmie psa, podobno ze względu na ważne sprawy rodzinne. Oczywiści nikt nie będzie czekał z adopcją, bo nie wiadomo czy to "może" kiedykolwiek nastąpi. Powiedziałam żeby zadzwoniła do majuśki i powiedziała o tym jej osobiście.
Wielka szkoda, ze tak się porobiło. Może ten domek w Krakowie wypali?

Jeżeli będzie domek do sprawdzenia w Krośnie i okolicach, to w miarę możliwości służę pomocą.

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):

Pani powiedziała, że na razie musi zrezygnować i może dopiero po nowym roku weźmie psa, podobno ze względu na ważne sprawy rodzinne.

dupa trele i morele. :shake:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zapisuję sobie Majkę idealną pod każdym względem.

Szczerze powiedziawszy, to z Majki niezła cholera!! Babina się rozruszała, to taka cicha woda ;) ale mimo to kochana :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Szczerze powiedziawszy, to z Majki niezła cholera!! Babina się rozruszała, to taka cicha woda ;) ale mimo to kochana :)

To kolejne ogłoszenia musimy nieco zmienić, żeby potem na mnie nie było...
Agula, a dlaczego z niej cholera ?

Posted

Dzis przy mnie była grzeczna i bardzo miziasta, ale to taki typ co lubi "wesołe podgryzanko " a to kolege za nogę, a to koleżankę za szyję, a jak nikt sie nie chce już bawić, to budkę popodgryzam :D.....ale nie ma z nią jakiejś większej tragedii

Posted

Maja fajny pies, tylko jednak potrzebuje ruchu, jak się rozpędzie to nieźle gania, ale jakby była w domu sama, to myślę,że była by grzeczna, a tak każdy chłop ją adoruje, to się w główce i pupce przewraca ;)

• 2 weeks later...
Posted

Maja, taki fajny pies, przecież ona ładna, wesoła, tuląca się, może nie idealna, ale i tak super pies. Może trzeba z tymi ogłoszeniami w jakąś drugą stronę uderzyć, że nie idealna, ale kochana..nie wiem sama..:shake:

Posted

[quote name='Agula99'] Może trzeba z tymi ogłoszeniami w jakąś drugą stronę uderzyć, że nie idealna, ale kochana..nie wiem sama..:shake:[/QUOTE] jak nikt na idealną nie dzwonił, to kochana tym bardziej nie pomoże.

Posted

[quote name='karolciasz28']Majka ma zrobione świeże ogłoszenia. :)[/QUOTE]

A w tych nowych ogłoszeniach tez jest idealna ? Bo swoje wady sie okazało też ona ma, więc lepiej być ostrożnym i nie przesładzać :lol:.

Posted

[quote name='Becia66']A w tych nowych ogłoszeniach tez jest idealna ? Bo swoje wady sie okazało też ona ma, więc lepiej być ostrożnym i nie przesładzać :lol:.[/QUOTE]
Mniej idealna, bardziej kochana:cool3:.

Posted

Majka bardzo lubi inne psiaki, super chodzi na spacerki, jak tam z jej ogłoszeniami?? Pewnie Karolcia będzie wiedziała, może trzeba całkowicie zmienić ten jej profil?? Nowy rok za pasem, może ruszy coś z miejsca...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Teraz w ogóle nasze psiaki stoją krucho z ogłoszeniami...
Trzeba będzie zrobić Majce nowy pakiet i już.

Kurcze, to może i tekst jej zmienić, ale jakoś pomysłu na nią mi brak, albo tamten zmodernizować??