Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz mnie pokręci :chainsaw:, własnie dzwoniła do mnie koleżanka i mówi że jest we ......Wrocławiu !!! Pojechala dzisiaj na jutrzejszy koncert Abby i bez problemu mogła zabrać Tarę, tym bardziej że to właśnie ona wiozła na jesieni naszą Mimi do Warszawy. Wielka, wielka szkoda,bo jednak podróż z 2 psiakami to nie to co z jednym....

Posted

[quote name='Becia66']zaraz mnie pokręci :chainsaw:, własnie dzwoniła do mnie koleżanka i mówi że jest we ......Wrocławiu !!! Pojechala dzisiaj na jutrzejszy koncert Abby i bez problemu mogła zabrać Tarę, tym bardziej że to właśnie ona wiozła na jesieni naszą Mimi do Warszawy. Wielka, wielka szkoda,bo jednak podróż z 2 psiakami to nie to co z jednym....[/QUOTE]

Kurcze, szkoda, że nie zadzwoniła żeby sie pochwalić, że jedzie....:shake:

Posted

O niego też się martwię, bo nie znam wszystkich szczegółów, ale mam nadzieję, że to to i że Magiś się zaaklimatyzuje, no i że reszta nie potraktuje go jako wroga...

Posted

Agula99 napisał(a):
O niego też się martwię, bo nie znam wszystkich szczegółów, ale mam nadzieję, że to to i że Magiś się zaaklimatyzuje, no i że reszta nie potraktuje go jako wroga...

Agula , Ty mnie rozczulasz ...:calus:
dziadzio jedzie do super warunków , będzie sobie w ogródku na kocyku w słonku leżał
nie becz !! :lol:

Posted

Ostatnia łezka na pożegnanie ;), wyściskaj, wyprzytulaj, bo Magik zaczyna wszystko od nowa! Uśmiech i do przodu. :)
Z takich wydarzeń to tylko się cieszyć, chociaż wiem, że wzruszają bardzo.:loveu::multi:

Posted

Wzięli mnie już ze schronu, wykąpali i wysuszyli, byłem bardzo dzielny, wogóle sie nie bałem :lol:

A teraz jestem pod opieką Jadwini, która mi umościła ciepłe i wygodne posłanko, w nagrzanym hoteliku...jutro ruszam dalej...trzymajcie za mnie kciuki!!!!!

Wasz Magik:lol:

Posted

UŚMIECH MAGISIA NIEZAPOMNIANY!!!! :loveu: PSINKO, NIECH CIĘ TAM KOCHAJĄ, PRZYTULAJĄ, NIECH SIĘ TOBĄ ZACHWYCAJĄ, NIECH CAŁUJĄ, NIECH SMARUJĄ, SMAKOŁYKAMI RACZĄ, A TY DAJ IM WSZYSTKO CO MASZ NAJLEPSZEGO, TEN UŚMIECH, TĄ TWOJĄ RADOŚĆ, TEN TWÓJ MOTOREK W DOOPCE.....BĄDŹ WRESZCIE SZCZĘŚLIWA PSINKO!!!

Ciocia Agula99 :bye:

Posted

Magik już pewnie u SIEBIE.
Psiaczku i ja ci życzę wszystkiego najlepszego! Dzięki staraniom ludzi, którym zawsze będziesz bliski spędzisz starość w cudownym domu, z kochającymi ludźmi i czworonożnymi przyjaciółmi. Kochany wszystkiego co najlepsze, szalonych spacerków, wielu przyjemnych chwil spędzonych wspólnie z nowym Państwem. Ciumki dla ciebie i nowych właścicieli! :loveu:

Ciocia Karolcia ;)

Posted

Jestem, już jestem, na swoich nowych smieciach, poznałem się z nowym kumplem yorkiem - spoko gość. Moja Pańcia powiedziała, że jeszcze dziś zrobi mi sesję zdjęciowa i powkleja foty i relacje ze spotkania ze mną na FB, tak więc światowy ze mnie chłopak, ogonem merdam i jestem zadowolony, liczę na dobra kolację :) Mówią , że jestem dzielny, bo pięknie podróżowałem

Wasz Magik :)

Posted

majuska napisał(a):
Jestem, już jestem, na swoich nowych smieciach, poznałem się z nowym kumplem yorkiem - spoko gość. Moja Pańcia powiedziała, że jeszcze dziś zrobi mi sesję zdjęciowa i powkleja foty i relacje ze spotkania ze mną na FB, tak więc światowy ze mnie chłopak, ogonem merdam i jestem zadowolony, liczę na dobra kolację :) Mówią , że jestem dzielny, bo pięknie podróżowałem

Wasz Magik :)

Fotki Magika na fb juz są :lol:

Posted

Paulinka pisze o dziadziu:

Nawet nie wiecie ile radosci wniosl do naszego domu ten maluch Chodzi za nami krok w krok, jak przestajemy glaskac, domaga sie dajac lape, na podworku czuje sie juz jak u siebie, szczeka, spaceruje sobie...ma swoj wlasny swiat Ciesze sie, ze moglam dac mu dom i mam nadzieje, ze jeszcze dlugi mu dane bedzie nacieszyc sie nim. Dziekujemy za wszystkie piekne komentarze, zyczenia dla Dziadusia i prosimy o jeszcze Dziadkowe buziaki dla wszystkich fanow...wlasnie chrapie pod kaloryferem