karolciasz28 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Tak!!!! Magik jedzie z Tarą!:multi::multi: Quote
figa33 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 widziałam !!!!!!!:cunao: bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Widzicie dziewczyny ile razem można zdziałać! Ale tu podziękowania głównie dla naszej kochanej Majuski!:calus: Majuska super kobieta z ciebie! Oby Mukiemu też się tak udało... Quote
Becia66 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 zaraz mnie pokręci :chainsaw:, własnie dzwoniła do mnie koleżanka i mówi że jest we ......Wrocławiu !!! Pojechala dzisiaj na jutrzejszy koncert Abby i bez problemu mogła zabrać Tarę, tym bardziej że to właśnie ona wiozła na jesieni naszą Mimi do Warszawy. Wielka, wielka szkoda,bo jednak podróż z 2 psiakami to nie to co z jednym.... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Becia66']zaraz mnie pokręci :chainsaw:, własnie dzwoniła do mnie koleżanka i mówi że jest we ......Wrocławiu !!! Pojechala dzisiaj na jutrzejszy koncert Abby i bez problemu mogła zabrać Tarę, tym bardziej że to właśnie ona wiozła na jesieni naszą Mimi do Warszawy. Wielka, wielka szkoda,bo jednak podróż z 2 psiakami to nie to co z jednym....[/QUOTE] Kurcze, szkoda, że nie zadzwoniła żeby sie pochwalić, że jedzie....:shake: Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Magik jeszcze nie wie, że spędza ostatnie chwile w przytulisku. Dziadunia kochana.... Quote
Agula99 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 O niego też się martwię, bo nie znam wszystkich szczegółów, ale mam nadzieję, że to to i że Magiś się zaaklimatyzuje, no i że reszta nie potraktuje go jako wroga... Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 nie ma się co martwic bo jedzie do doświadczonej osoby, która z pełną świadomością wie, na co się decyduje. Bedzie dobrze bo dziaduś niekłopotliwy. Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Agula99 napisał(a):O niego też się martwię, bo nie znam wszystkich szczegółów, ale mam nadzieję, że to to i że Magiś się zaaklimatyzuje, no i że reszta nie potraktuje go jako wroga... Agula , Ty mnie rozczulasz ...:calus: dziadzio jedzie do super warunków , będzie sobie w ogródku na kocyku w słonku leżał nie becz !! :lol: Quote
karolciasz28 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ostatnia łezka na pożegnanie ;), wyściskaj, wyprzytulaj, bo Magik zaczyna wszystko od nowa! Uśmiech i do przodu. :) Z takich wydarzeń to tylko się cieszyć, chociaż wiem, że wzruszają bardzo.:loveu::multi: Quote
majuska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Wzięli mnie już ze schronu, wykąpali i wysuszyli, byłem bardzo dzielny, wogóle sie nie bałem :lol: A teraz jestem pod opieką Jadwini, która mi umościła ciepłe i wygodne posłanko, w nagrzanym hoteliku...jutro ruszam dalej...trzymajcie za mnie kciuki!!!!! Wasz Magik:lol: Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 kochany Magiku :lol: wszystkiego dobrego piesku , jedziesz po lepsze życie , będziesz sobie spokojniutko żył ciocia figa33 Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dziadeczek tez czyściutki i pachnący :loveu:, kochana starowinka, bądź szczęśliwy malutki i naciesz się jeszcze tym nowym życiem. ciocia Becia66 Quote
Agula99 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 UŚMIECH MAGISIA NIEZAPOMNIANY!!!! :loveu: PSINKO, NIECH CIĘ TAM KOCHAJĄ, PRZYTULAJĄ, NIECH SIĘ TOBĄ ZACHWYCAJĄ, NIECH CAŁUJĄ, NIECH SMARUJĄ, SMAKOŁYKAMI RACZĄ, A TY DAJ IM WSZYSTKO CO MASZ NAJLEPSZEGO, TEN UŚMIECH, TĄ TWOJĄ RADOŚĆ, TEN TWÓJ MOTOREK W DOOPCE.....BĄDŹ WRESZCIE SZCZĘŚLIWA PSINKO!!! Ciocia Agula99 :bye: Quote
karolciasz28 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Magik już pewnie u SIEBIE. Psiaczku i ja ci życzę wszystkiego najlepszego! Dzięki staraniom ludzi, którym zawsze będziesz bliski spędzisz starość w cudownym domu, z kochającymi ludźmi i czworonożnymi przyjaciółmi. Kochany wszystkiego co najlepsze, szalonych spacerków, wielu przyjemnych chwil spędzonych wspólnie z nowym Państwem. Ciumki dla ciebie i nowych właścicieli! :loveu: Ciocia Karolcia ;) Quote
majuska Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Jestem, już jestem, na swoich nowych smieciach, poznałem się z nowym kumplem yorkiem - spoko gość. Moja Pańcia powiedziała, że jeszcze dziś zrobi mi sesję zdjęciowa i powkleja foty i relacje ze spotkania ze mną na FB, tak więc światowy ze mnie chłopak, ogonem merdam i jestem zadowolony, liczę na dobra kolację :) Mówią , że jestem dzielny, bo pięknie podróżowałem Wasz Magik :) Quote
figa33 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 oj jak się fajnie czyta , Ty nasz nastolatku , magiczny Magiku jeden :bigcool: bardzo się ciszę :loveu: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 majuska napisał(a):Jestem, już jestem, na swoich nowych smieciach, poznałem się z nowym kumplem yorkiem - spoko gość. Moja Pańcia powiedziała, że jeszcze dziś zrobi mi sesję zdjęciowa i powkleja foty i relacje ze spotkania ze mną na FB, tak więc światowy ze mnie chłopak, ogonem merdam i jestem zadowolony, liczę na dobra kolację :) Mówią , że jestem dzielny, bo pięknie podróżowałem Wasz Magik :) Fotki Magika na fb juz są :lol: Quote
figa33 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 zdjęcia super - hiper :multi: chce się żyć !!:loveu::loveu: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 figa33 napisał(a):zdjęcia super - hiper :multi: chce się żyć !!:loveu::loveu: Dokładnie :lol: A teraz można spokojnie iść :sleeping: Quote
Becia66 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Qrcze blade, nic nie widzę, nie umiem poruszać sie na Fb, przecież tam jest u Magika tylko to : http://www.facebook.com/events/388462767917911/permalink/392551784175676/ gdzie wy widzicie te zdjęcia ? :comp26: Quote
figa33 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 https://www.facebook.com/events/388462767917911/?ref=22 Quote
Becia66 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 już widzę , jejku, dziadunio przeziębiony ? mam nadzieję że to nic poważnego bo w takim wieku nawet przeziębienie może być niebezpieczne. Quote
majuska Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Paulinka pisze o dziadziu: Nawet nie wiecie ile radosci wniosl do naszego domu ten maluch Chodzi za nami krok w krok, jak przestajemy glaskac, domaga sie dajac lape, na podworku czuje sie juz jak u siebie, szczeka, spaceruje sobie...ma swoj wlasny swiat Ciesze sie, ze moglam dac mu dom i mam nadzieje, ze jeszcze dlugi mu dane bedzie nacieszyc sie nim. Dziekujemy za wszystkie piekne komentarze, zyczenia dla Dziadusia i prosimy o jeszcze Dziadkowe buziaki dla wszystkich fanow...wlasnie chrapie pod kaloryferem Quote
Becia66 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 kochana nasza starowinka. Chyba czuje że już nie sam, że ma dom....:loveu: Quote
Recommended Posts