Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
no proszę , u chłopa to jednak lata w tej materii nie mają znaczenia
kawałek babki się trafi i fiiuuu na bal:evil_lol:

bo babki dodają wigiru i pałeru szczegulnie jak kuszą!!!!:lol:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadunio kochany, słodki, chce mieć tylko święty spokój. Grzeczniutki, niekłopotliwy, cichutki....wycałowałam go dzisiaj od was wszystkich. Umościłam mu gniazdko z kocyków polarkowych więc na pewno nie zmarźnie. Zresztą w kontenerze jest co najmniej +10 stopni, wiec ma o niebo lepiej od pozostałych.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='figa33']piszę ogłoszenia dla Magika
jest średniej wielkości ?[/QUOTE]

Figuniu wstrzymaj się kochana z Magikiem, musimy uzupełnić jego portfolio, być może nawet jutro.
Własnie przed chwilką napisałam nowy tekst dla Sońki i wkleilam zdjęcia na których mi zależy w ogłoszeniach, prosze więc bardzo o pomoc dla niej.

Posted

Figuniu pięknie to zrobiłaś, tylko założenie nasze jest takie, ze on ma 12 lat, a może nawet 15 lat i zostały mu ostatnie miesiące życia. Na tym chcemy własnie bazowac, na jego prawdziwej starości której czas nieuchronnie sie kończy. Z czymś takim ma większą szanse że sie ktoś zlituje, niż gdyby miał 10 lat. Uzupełnimy jego zdjęcia, wagę , może filmik uda sie zrobić i wtedy lecimy na Facebook.

Posted

Beciu polemizowałabym z tym, że zostały mu juz tylko miesiące:eviltong:...i że nie poradzi sobie ze schodami ;)

[video=youtube;5oGt1WEjml0]http://www.youtube.com/watch?v=5oGt1WEjml0[/video]

[video=youtube;_Djs9Q_BWC8]http://www.youtube.com/watch?v=_Djs9Q_BWC8[/video]

będą te filmiki?? tylko takie udało mi sie nakręcić

Posted

[quote name='figa33']majuska , nie wiem czy Magik wcinający żarełko z michy będzie budził litość ...:-D[/QUOTE]

i jeszcze zaiwaniający po wybiegu jak mały motorek.:-D To musi być biedny Magik w kąciku w boksie, a w oczach mieć coś typu ,,zostawcie mnie w spokoju''.:cool3:

Posted

No to sory, innych nie mam, to nie takie proste.....dziadek po pierwsze nie współpracuje, po drugie on wciąż zaiwania jak mały motorek, co do bidy w budzie to fota wystarczy chyba ;) musi ktoś przyjechać i czaić tylko na Magika, i nie mieć nic innego do roboty :)

Posted

i jeszcze wielkie podziękowania dla dziewczyn za zważenie Magika. szczerze zdumiona jestem, że waży tylko 7 kg, ja raczej na oko dawałam w granicach 10-11. Widać jakie chucherko z niego.

Posted

Magiś to jest normalnie do rany przyłóż, cudowny pies, grzeczny, spokojny, miły, nie wadzi nikomu, wszystkich kocha, wszyscy kochają jego, czego tu jeszcze chcieć??? Domkuu gdzie jesteś dla naszego dziada????

• 2 weeks later...
Posted (edited)

,,Zanim odejdzie, chce się przytuliić ''
,,Przytul mnie zanim odejdę''
Majuska, tu naprawdę tekst musi być mocny bo można spalić całe wydarzenie. Miałam przygotować tekst dla Matineski i podesłac jej zdjęcia ale żywcem nie mam konceptu w który najczulszy punkt uderzyć. To musi być wielkie ,,bum'' i dużo wejśc bi inaczej Magik zginie wśród jemu podobnych.

Edited by Becia66
Posted

No to do dzieła z tym tekstem, szkoda każdego dnia, jest taka masakra, że musimy sie ostro wziąć do "odgruzowania" przytuliska.
Na wydarzenie trzeba jeszcze wybrac jedno startowe zdjęcie