Rudzia-Bianca Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ziutka']Miejmy taką nadzieję Rudziu :) Głosowałaś już w ankiecie krakvetu ? Jak nie to proszę o głos na mamę missieek w moim banerku[/QUOTE] Ziuteczko nie wyskakuje mi ankieta ? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Isiak']Strasznie się boję tej operacji... Zerwane więzadła... U mojej suki to był początek jej końca :([/QUOTE] Isiak proszę nie strasz dzień przed :( [quote name='elik']Biedny bardzo ten Franek :-( Smutne oczęta, bardzo smutne. Musi go bardzo boleć. Może Fundacja Kastor będzie mogła pomóc finansowo. Czy wiadomo już na czym ma polegać operacja i jaki będzie jej koszt ?[/QUOTE] Elik , tak jak napisała Psia Szkoła , jutro wszystko będzie wiadomo . Franek jest u naszych najlepszych na świecie pań dr , za to na szczęście nie płacimy ani za opiekę nad nim ( dzięki wielkie kochane raz jeszcze - dobrze że tu nie zaglądają bo by mnie udusiły za lizusostwo ich zdaniem ) , tylko koszty leczenia , ale to i tak przekracza nasze możliwości :( Ja mam teraz jeszcze Reksa w hoteliku i nagle dwa psy do utrzymania się nam zrobiły :( Quote
Psia Szkoła Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Dobranoc i trzymajcie za Frania kciuki :) Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Ziuteczko nie wyskakuje mi ankieta ?[/QUOTE] Hmm...powinna być nad pierwszym postem...tego nie widzisz ? Czy o coś innego chodzi ? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ziutka']Hmm...powinna być nad pierwszym postem...tego nie widzisz ? Czy o coś innego chodzi ?[/QUOTE] No właśnie zawsze była a dziś nie ma :( No pewnie że nie ma bo ja na krakvecie szukam ... zagłosowane Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']No właśnie zawsze była a dziś nie ma :( No pewnie że nie ma bo ja na krakvecie szukam ... zagłosowane[/QUOTE] Za dużo masz na głowie :evil_lol: :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ziutka']Za dużo masz na głowie :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Oj nie nadążam ostatnio i nie panuje nad niczym :wallbash:to chyba starość mnie dopada ... Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Oj nie nadążam ostatnio i nie panuje nad niczym :wallbash:to chyba starość mnie dopada ...[/QUOTE] Rudzia demolatorka chuliganka. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='wegielkowa']Rudzia demolatorka chuliganka.[/QUOTE] Dziś to już całkiem nie wiem o co Ci chodzi Mistrzowa ... Quote
Nadziejka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Dziekuje Rudziu za zaproszenie:thumbs::iloveyou::iloveyou:cudowna psinunia , jakie oczy :-( w tych oczkach wiele widac ech .... raduje sie ogromnie , ze dobre duszyczki sie zaopiekowaly Franusiem i sciskam ogromnie kciuki za wszystko:thumbs::modla: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='ewa gonzales']Dziekuje Rudziu za zaproszenie:thumbs::iloveyou::iloveyou:cudowna psinunia , jakie oczy :-( w tych oczkach wiele widac ech .... raduje sie ogromnie , ze dobre duszyczki sie zaopiekowaly Franusiem i sciskam ogromnie kciuki za wszystko:thumbs::modla:[/QUOTE] Cześć Ewciu :)Jak dobrze że jesteś :) Już zaczynam się denerwować , dziś zabieg oby wszystko się udało , bez komplikacji . Quote
Nadziejka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Sciskam mocniutko za operacje :modla::thumbs: Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Dziś to już całkiem nie wiem o co Ci chodzi Mistrzowa ...[/QUOTE] no jak to? Rozwalasz głową jakąś fajną rzecz:wallbash:? Czy to nie jest demolowanie i chuligaństwo? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='wegielkowa']no jak to? Rozwalasz głową jakąś fajną rzecz:wallbash:? Czy to nie jest demolowanie i chuligaństwo?[/QUOTE] Źle interpretujesz rzeczywistość , to ta fajna rzecz rozwala mi głowę ... Quote
malagos Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pewnie, a mnie to nikt nie zaprasza, sama muszę się wtrążolić :placz: Ale zakotwiczę w tak doborowym towarzystwie :cool3: Quote
ewab Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 To ja też z Wami pobędę, choć rzeczywistość przerasta siły. Ale będzie dobrze. To mówię ja niepoprawna optymistka:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='malagos']Pewnie, a mnie to nikt nie zaprasza, sama muszę się wtrążolić :placz: Ale zakotwiczę w tak doborowym towarzystwie :cool3:[/QUOTE] Swoich zapraszać ;) Witamy u Franciszka :) [quote name='ewab']To ja też z Wami pobędę, choć rzeczywistość przerasta siły. Ale będzie dobrze. To mówię ja niepoprawna optymistka:eviltong:[/QUOTE] Optymizmu nam potrzeba , bardzo :) Quote
Psia Szkoła Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [SIZE=4][FONT=comic sans ms][B][COLOR=#008000]Optymistyczne nowiny![/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] Jesteśmy po dodatkowej konsultacji: Franek na szczęście ma tylko naderwane więzadła. Przez 10 dni będzie na środkach przeciwbólowych i przeciwzapalnych w unieruchomieniu, jak do tej pory :) Potem kastracja i mamy nadzieje adopcja :) Sciskamy wszystkie dobre dusze :* Quote
Ziutka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Czyli dobre wieści :) kciuki za wiązadełko trzymam :) Dziewczyny, przepraszam za offa, proszę o głosy w ankiecie dogo do krakvetu na mamę missieek, klik : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228"][IMG]http://content.pimp-my-profile.com/i57/2/11/10/bn_fffbf0786b.png[/IMG][/URL] Quote
Lidan Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Poczytałam szybko jeden wątek i zajrzę jeszcze na drugi. Niewiele chyba mogę teraz pomóc ale może jeszcze na coś się przydam... Trzymam kciuki za Franka :kciuki: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Dotarłam :) Jak ja się ucieszyłam jak mi Monika zadzwoniła że Franka kroić nie trzeba ...kamień z serca mi spadł :) A do tego jeszcze druga dobra wiadomość że ludzie to jednak mają dobre serca :) Dobra duszyczka z Myślenic przekazała 50 zł na leczenie Franka :) ( też news od Moniki ) A i witam wszystkich gości u Franka , których jeszcze nie przywitałam :) Quote
Recommended Posts