Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Faktycznie dobrze chodzi, szczęście w nieszczęściu...Tylko troszeczkę mu się dooopka zawraca...

Fakt, troszeczkę go kiwa na boki :( Najważniejsze, że stanął na łapki i chodzi!

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
O ale w porównaniu z tym co na początku, kiedy biedak nie mógł na łapinie ustać to jest super :)

paula_t napisał(a):
Fakt, troszeczkę go kiwa na boki :( Najważniejsze, że stanął na łapki i chodzi!

No jasne,że tak...Tak tylko sobie powiedziałam, bo widać,że jeszcze całkiem nie doszedł do siebie, ale skończyło się dobrze...

Posted

Ma takie spokojne spojrzenie...może jeszcze smutne(??)
Dla mnie takim pozytywnym znakiem jest jak psiak obróżkę dostaje, jak z takiego niczyjego staje się czyjś, ktoś już się o niego troszczy....

Posted

savahna napisał(a):
Ma takie spokojne spojrzenie...może jeszcze smutne(??)
Dla mnie takim pozytywnym znakiem jest jak psiak obróżkę dostaje, jak z takiego niczyjego staje się czyjś, ktoś już się o niego troszczy....

Tez tak mam :)
Franek nasz ci on :)

Posted

Lidan napisał(a):
Ładnie wygląda jego futerko. Może nie błyszczy jakoś wyjątkowo ale nie jest wyleniały ani matowy.

Całkiem dobrze jak na eks bezdomniaka :)
A jaki z niego przytulak niesamowity ,dziś byłam odwiedzić słodziaka to tulił się i tulił :)
No i Franek ma kolegę za ścianą ... nowy bezdomniak myślenicki - Rudolf :(
Jutro będę miała jego zdjęcia i założę ogólny wątek myślenicki bo coraz więcej tych bid :(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Całkiem dobrze jak na eks bezdomniaka :)
A jaki z niego przytulak niesamowity ,dziś byłam odwiedzić słodziaka to tulił się i tulił :)
No i Franek ma kolegę za ścianą ... nowy bezdomniak myślenicki - Rudolf :(
Jutro będę miała jego zdjęcia i założę ogólny wątek myślenicki bo coraz więcej tych bid :(

Nigdy się nie skończy ta psia bezdomność :niewiem:

Posted

Mnie przeraża to, co widzę ostatnimi czasy jeśli chodzi o podejście do zwierzaków. Zaczyna być coraz gorzej, ludzie mają w sobie zero empatii, są brutalni i bezwzględni :(

Posted

[FONT=comic sans ms]Franek skończył leczenie, chodzi już bardzo dobrze. Teraz Franusia podtuczamy i szukamy mu nowego domku. Do poniedziałku jest u nas w Psiej Szkole - porobimy jakieś zdjęcia i filmik obowiązkowo [/FONT]:smile: