Jump to content
Dogomania

Koniec cierpień zkatowanej Dussi - odeszła za TM :( :( :(

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=7](*)[/SIZE][SIZE=6](*)[/SIZE][SIZE=5](*[B])[/B][/SIZE][B][SIZE=4](*)[/SIZE][SIZE=3](*)[/SIZE][SIZE=2](*)[/SIZE][SIZE=1](*) [/SIZE][SIZE=7]Ś[/SIZE][SIZE=6]p[/SIZE][SIZE=5]i[/SIZE][SIZE=4]j [/SIZE][SIZE=3]S[/SIZE][SIZE=2]Ł[/SIZE][SIZE=1]O[/SIZE][SIZE=7]D[/SIZE][SIZE=6]K[/SIZE][SIZE=5]O[/SIZE][/B]

Posted

Przez ostatnie trzy dni nie moglam tu zagladnac poniewaz bylam na wyjezdzie. Myslalam ze jak wroce to chociaz tutaj przeczytam jakies lepsze wiesci o tym biednym cierpiacym piesku a tu znow taka przygnebiajaca nowina. Tak bardzo mi zal tej biednej psiny ktora w zyciu nie zaznala ani chwili radosci i ciepelka ktorego byla tak spragniona.
Jestesmy tacy bezsilni wobec takiego okrucienstwa.

Posted

To kiedy na tą wyspę???

Ja już do cholery nie mogę... Tracę nadzieję na cokolwiek. Gdyby nie było "wariatów" to w ogóle zwierzęta nie miałyby prawa bytu... To jest jedna nadzieja. Więcej wariatów= lepszy świat dla zwierzaków!(wariatów, takich jak dogomaniacy).

Nie wiem już kompletnie za co te wszystkie cierpienia...
Za co ból...
Smutek...
Rozpacz...

Jedna mała psinka...
Tyle cierpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To się nie mieści w głowie!

Niech ten, który ponosi za to winę zapłaci... Chocby nawet życiem!!!
Słyszałam, że jak się w coś mocno wierzy, to to się spełnia. Wirzyliśmy w dom dla niej... Nie udało się...
Sprubójmy więc mocno wierzyc w to, że bestię spotka tyle cierpień ile spotkało małą. Może tym razem się uda...

Ych...Skąd tyle nienawiści w człowieku do małych, nie potrafiących się bronic zwierząt. Człowiek potrafi nawet z ogromnego tygrysa zrobic sobie bezbronną zabawkę za pomocą odpowiednich środków... Dlaczego, to człowiek. Dlaczego moja rasa. Dlaczego zwierzęta cierpią. One czują! Czują i strach, i ból, i cierpienie! One płaczą i tęsknią. Tęsknią za lepszym światem!

Najchętniej rzuciłabym się teraz przez to okno po moim lewym boku. Ale cholera mieszkam na parterze i mam w domu 6 istotek, które mnie potrzebują... To każe mi zostac na tyłku...

[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

Kochana psino, teraz gdy jesteś psim aniołem i możesz wszystko, zobacz te słowa i poczuj ciepło tych może i wirtualnych zniczy ale dla Ciebie! Wiedz, ze zostawiłaś po sobie to"coś". To coś co wystarczy żeby wiele osób o Tobie pamiętało.

Biegaj, biegaj, biegaj! Twoje zdrowe łapki same rwą się do biegu więc płyń z wiatrem i nie oglądaj się już nigdy za światem, z którego wyniosłaś tyle cierpienia. O tym już zapomnij! Teraz czeka Cię Twój zasłużony dobrobyt!:multi:

Posted

Za teczowym mostem nie ma bólu, cierpienia, jest tylko spokój cisza i radosć. Mam nadzieję, że tak właśnie jest, że Dussia jeszcze zazna w swoim życiu szczęścia. Malutka..
[*]

Posted

Jacy jesteśmy okrutni .
Faktycznie wiele wycierpiała ale nigdy nie przestała kochać ludzi.Dobrze że na koniec swojego krótkiego życia trafiła na Was i że daliście jej namiastkę miłości/ bo trwało tak krótko.
Teraz jest tam gdzie psy są szczęśliwe i bezpieczne - pewnie biega z moją Kulka po łąkach za motylami i jest szczęśliwa .wieże w to bardzo.
Dzięki wam za okazane serce .

Posted

od tego jestesmy w schronisku ;] ale jak jush bylo powiedziane tu wiele razy Dussi teraz jest pewnie o wiele szczesliwsza w psim niebie... wreszcie moze tam odpoczac, zapomniec o tych wszystkich koszmarnych chwilach w swoim zyciu...

Posted

[IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7482/dussi1jpgnn9.jpg[/IMG]
cholera jasna:placz: nie było mnie prawie 2 tygodnie na necie-nie mam stałego dostępu jeżdżę do matki na net-a od tygodnia mam swego psa po kastracji, wcześniej pytałam się o prześwietlenie dla Dussi-własnie chciałam na bazarku robić konkretne aukcje-jestem tak wściekła na siebie-byłoby na te cholerne badania-w takim stanie pies-od razu powinien mieć diagnostykę-o ja dupa-nigdy sobie tego nie daruję:wallbash: :flaming: torebka Batycki, świetne książki i zegarek LV-szlag z tym-jakbym miała ten internet w domu
[IMG]http://img324.imageshack.us/img324/4510/rb50k2sa.jpg[/IMG]

Posted

staram sie byc twarda i konkretna, po prostu ratowac i pomagac na ile umiem. Ale tu poryczalam sie jak male dziecko. Chyba wpadam tez w dol...

Zegnaj Psi Anioleczku...

Posted

[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]Wesołych Świąt w tej magicznej krainie za TM

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/6285/pisankabf3.gif[/IMG][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/9387/347wieczka1xa.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE]

• 1 month later...
  • 3 weeks later...