Monika_tbg Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [SIZE=7](*)[/SIZE][SIZE=6](*)[/SIZE][SIZE=5](*[B])[/B][/SIZE][B][SIZE=4](*)[/SIZE][SIZE=3](*)[/SIZE][SIZE=2](*)[/SIZE][SIZE=1](*) [/SIZE][SIZE=7]Ś[/SIZE][SIZE=6]p[/SIZE][SIZE=5]i[/SIZE][SIZE=4]j [/SIZE][SIZE=3]S[/SIZE][SIZE=2]Ł[/SIZE][SIZE=1]O[/SIZE][SIZE=7]D[/SIZE][SIZE=6]K[/SIZE][SIZE=5]O[/SIZE][/B] Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [B]Kochana Dussi biegaj szcześliwie za TM tam przynajmniej jest ci dobrze i nic cię nie boli [*] [*] [*][/B] Quote
Mysia_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 na zawsze w moim sercu..... :-( :-( :-( Najpierw Tytusek, a teraz Ty :placz: Okropny tydzień :-( :-( :-( Quote
rotek_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :-( [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/2212/4candles9hdxz3.gif[/IMG] zegnaj :-( Quote
Ada-jeje Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Przez ostatnie trzy dni nie moglam tu zagladnac poniewaz bylam na wyjezdzie. Myslalam ze jak wroce to chociaz tutaj przeczytam jakies lepsze wiesci o tym biednym cierpiacym piesku a tu znow taka przygnebiajaca nowina. Tak bardzo mi zal tej biednej psiny ktora w zyciu nie zaznala ani chwili radosci i ciepelka ktorego byla tak spragniona. Jestesmy tacy bezsilni wobec takiego okrucienstwa. Quote
Fifek_Miśki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [*] tak mi przykro....trzymałam za małą całym sercem... Quote
gosikf & dogs Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To kiedy na tą wyspę??? Ja już do cholery nie mogę... Tracę nadzieję na cokolwiek. Gdyby nie było "wariatów" to w ogóle zwierzęta nie miałyby prawa bytu... To jest jedna nadzieja. Więcej wariatów= lepszy świat dla zwierzaków!(wariatów, takich jak dogomaniacy). Nie wiem już kompletnie za co te wszystkie cierpienia... Za co ból... Smutek... Rozpacz... Jedna mała psinka... Tyle cierpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To się nie mieści w głowie! Niech ten, który ponosi za to winę zapłaci... Chocby nawet życiem!!! Słyszałam, że jak się w coś mocno wierzy, to to się spełnia. Wirzyliśmy w dom dla niej... Nie udało się... Sprubójmy więc mocno wierzyc w to, że bestię spotka tyle cierpień ile spotkało małą. Może tym razem się uda... Ych...Skąd tyle nienawiści w człowieku do małych, nie potrafiących się bronic zwierząt. Człowiek potrafi nawet z ogromnego tygrysa zrobic sobie bezbronną zabawkę za pomocą odpowiednich środków... Dlaczego, to człowiek. Dlaczego moja rasa. Dlaczego zwierzęta cierpią. One czują! Czują i strach, i ból, i cierpienie! One płaczą i tęsknią. Tęsknią za lepszym światem! Najchętniej rzuciłabym się teraz przez to okno po moim lewym boku. Ale cholera mieszkam na parterze i mam w domu 6 istotek, które mnie potrzebują... To każe mi zostac na tyłku... [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Kochana psino, teraz gdy jesteś psim aniołem i możesz wszystko, zobacz te słowa i poczuj ciepło tych może i wirtualnych zniczy ale dla Ciebie! Wiedz, ze zostawiłaś po sobie to"coś". To coś co wystarczy żeby wiele osób o Tobie pamiętało. Biegaj, biegaj, biegaj! Twoje zdrowe łapki same rwą się do biegu więc płyń z wiatrem i nie oglądaj się już nigdy za światem, z którego wyniosłaś tyle cierpienia. O tym już zapomnij! Teraz czeka Cię Twój zasłużony dobrobyt!:multi: Quote
Dada Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Za teczowym mostem nie ma bólu, cierpienia, jest tylko spokój cisza i radosć. Mam nadzieję, że tak właśnie jest, że Dussia jeszcze zazna w swoim życiu szczęścia. Malutka.. [*] Quote
Kamyczek87 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Boże,jakie to smutne...:-( Skad w ludziach tyle zła?.:-( Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 wszyscy pamiętamy o Tobie malutka.... :placz: Odeszłaś kochana i w Naszych sercach pozostaniesz na zawsze..... Quote
mama_Dorota Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To jest niesprawiedliwe, cholernie niesprawiedliwe!!! :placz: :placz: :placz: Quote
szajbus Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Maleńka [img]http://static.flickr.com/51/114559058_14d8db19b9_o.gif[/img] Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 biedna mala... dobrze ze choc przez ta chwile w schronisku mogla poznac dobrych ludzi ktorzy wyciagaja reke nie po to zeby uderzyc ale po to by poglaskac i przytulic... Quote
Tomo 2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jacy jesteśmy okrutni . Faktycznie wiele wycierpiała ale nigdy nie przestała kochać ludzi.Dobrze że na koniec swojego krótkiego życia trafiła na Was i że daliście jej namiastkę miłości/ bo trwało tak krótko. Teraz jest tam gdzie psy są szczęśliwe i bezpieczne - pewnie biega z moją Kulka po łąkach za motylami i jest szczęśliwa .wieże w to bardzo. Dzięki wam za okazane serce . Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 od tego jestesmy w schronisku ;] ale jak jush bylo powiedziane tu wiele razy Dussi teraz jest pewnie o wiele szczesliwsza w psim niebie... wreszcie moze tam odpoczac, zapomniec o tych wszystkich koszmarnych chwilach w swoim zyciu... Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 czytam ten wątek i płaczę.... :-( :-( :-( Wciąż o niej myślę, tak bardzo brakuje mi jej...... :placz: Quote
oktawia6 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7482/dussi1jpgnn9.jpg[/IMG] cholera jasna:placz: nie było mnie prawie 2 tygodnie na necie-nie mam stałego dostępu jeżdżę do matki na net-a od tygodnia mam swego psa po kastracji, wcześniej pytałam się o prześwietlenie dla Dussi-własnie chciałam na bazarku robić konkretne aukcje-jestem tak wściekła na siebie-byłoby na te cholerne badania-w takim stanie pies-od razu powinien mieć diagnostykę-o ja dupa-nigdy sobie tego nie daruję:wallbash: :flaming: torebka Batycki, świetne książki i zegarek LV-szlag z tym-jakbym miała ten internet w domu [IMG]http://img324.imageshack.us/img324/4510/rb50k2sa.jpg[/IMG] Quote
barkot Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 staram sie byc twarda i konkretna, po prostu ratowac i pomagac na ile umiem. Ale tu poryczalam sie jak male dziecko. Chyba wpadam tez w dol... Zegnaj Psi Anioleczku... Quote
szajbus Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]Wesołych Świąt w tej magicznej krainie za TM [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/6285/pisankabf3.gif[/IMG][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/9387/347wieczka1xa.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
gosikf & dogs Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7482/dussi1jpgnn9.jpg[/IMG] Biegaj po łąkach malutka, teraz już masz zdrowe łapcie! Boże, dlaczego nie pokazałeś jej ludzkiego dobra:placz: Kochana... Quote
barkot Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czas mija, a ja tu wracam i chce wszystkim przypomniec o tej Malej Dzielnej Suni, bo sama nie moge zapomniec Quote
Recommended Posts