amanda-1a Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 U nas nadal u Ashiny (grzywki) the best jest zestaw White Me Up szampon plus For Ever Bath odżywka :D Mięciutka, jedwabista, puchata, pachnąca i nie kołtuni się prawie wcale :D Ostatnio była bez kąpieli 2 tygodnie i efekt super :) Quote
czarnula Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ja jestem po testowaniu tych kosmetyków.. 1 kapiel była w szamponie i odzywce love me longe - efekt po kapieli pozytywny, srednio sie rozczesywało kołtuny ale nie tragicznie, tam gdzie nie było kołtunów włosek śliski i ładnie przylegał..po dwoch dniach spadł deszcz i musiałam ubrac ubranko wiec włos sie zjezył i juz włosek był gorszy..po tygodniu włosek był suchy i dosc skołtuniony ale preparat innej firmy dał rade i spokojnie mozna było wyczesac.. 2 kapiel była w szamponie White me up i love me long i odzywka love me long - efekt duzo lepszy od poprzedniego..włosek pieknie lsni.. kołtuny bardzo dobrze sie rozczesały i super przylega do ciałka, nie elektryzuje sie, nie puszy, teraz jest 3 dzien po kapieli i włosek dalej wyglada ładnie..od momentu kapieli nie było czesania i tego nie potrzebuje bo kołtunów nie ma:) Quote
fioukova Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 A czy ktoś miał do czynienia z drugim obiektem wątku - kosmetykami marki Nootie? Chodzi mi szczególnie o szampon i odżywkę ogórek i melon. Quote
droppy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ja używałam kosmetyków Botaniqa i nie mam żadnego ale. Mozemy z Nuną polecić ;) Quote
Paulina87 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ja ostatnio wykąpałam moje 2 psy (husky i "jamnik" krótkowłosy) w Nootie słodki groszek i wanilia. Jestem zadowolona z efektu, u husky sierść puszysta, biała, jamnik sierść miękka i lśniąca. Natomiast następnym razem planuję test właśnie botaniqa prawdopodobnie white me up. Quote
cockermaister Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 U moich spanielek kosmetyki Botaniqa sprawdzają się super :) włos lśniący, mięciutki, pachnący i łatwy do rozczesania. Uzywam serii FOR EVER BATH i jestem bardzo zadowolona. Muszę jeszcze kiedys wypróbować inne serie.Może Love me long :hmmmm: Quote
cockermanka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Dla spanieli zdecydowanie seria Love me Long! Sprawdza się o wiele lepiej niż For ever Bath,która nie jest przeznaczona do takiego gatunku włosa. Ja serią Love me Long jestem nieustająco zachwycona. Quote
cockermaister Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='cockermanka']Dla spanieli zdecydowanie seria Love me Long! Sprawdza się o wiele lepiej niż For ever Bath,która nie jest przeznaczona do takiego gatunku włosa. Ja serią Love me Long jestem nieustająco zachwycona.[/QUOTE] narazie mam jeszcze półtora tubki For ever Bath :) jak się skończy napewno kupię serie Love me long.W jakim sklepie(internetowym) kupujecie kosmetyki Botaniqa? Quote
cockermanka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Kupuję u źródła ;) xeven.pl Idealny zestaw z Love me Long to szampon i odżywka. Wtedy widać efekt. Quote
amanda-1a Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='cockermaister']W jakim sklepie(internetowym) kupujecie kosmetyki Botaniqa?[/QUOTE] Ja również tam kupuję :) Quote
cockermaister Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ja jako zwykła osoba mogę też kupować w tym sklepie? bo tam chciałam się zarejestrować,ale trzeba zaznaczyc hodowca albo firma :roll: Quote
cockermanka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Oj...tego nie wiej, bo ja i hodowca i salon groomerski... Zawsze można napisać maila z zapytaniem do pani Agnieszki ;) Quote
Agnieszka K. Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='cockermaister']Ja jako zwykła osoba mogę też kupować w tym sklepie? bo tam chciałam się zarejestrować,ale trzeba zaznaczyc hodowca albo firma :roll:[/QUOTE] Też próbowałam sie zalogowac, ale ani nie mam firmy ani hodowli, a na tej stronie jest wiecej kosmetyków / firm. Tylko Botaniqe mozna zamówić rowniez tutaj (zamawiałam juz) ;) : [URL]http://botaniqa.eu/[/URL] Quote
motylek1007 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 czy taki zestaw [url]http://botaniqa.eu/zestaw-testowy-botaniqa-p-8.html[/url] wystarczy na umycie psa wielkości cocker spaniela? Quote
Corcillum Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='cockermanka']Oj...tego nie wiej, bo ja i hodowca i salon groomerski... Zawsze można napisać maila z zapytaniem do pani Agnieszki ;)[/QUOTE] COCKERMANKA - mogłabyś mi napisać jaka jest cena za galon odżywki i szamponu Love Me Long i normalne opakowania (250ML) tych produktów w tej hurtowni xeven ? Zastanawiam się, czy opłaca mi się tam zakładać konto... Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Quote
cockermanka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='motylek1007']czy taki zestaw [URL]http://botaniqa.eu/zestaw-testowy-botaniqa-p-8.html[/URL] wystarczy na umycie psa wielkości cocker spaniela?[/QUOTE] Wystarczy,ale w tym zestawie masz mieszankę produktów. Quote
motylek1007 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 cały taki zestaw nie jest potzrebny, ale nie można kupić osobno tego co mnie interesuje, a większe opakowanie nie chcę brać w ciemno Quote
cockermanka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 (edited) To jest zestaw próbek,więc na sztuki raczej się nie da. A co cię interesuje? Love me Long? Mogę sprawdzić jutro w pracy,co mam ;) Edited August 23, 2013 by cockermanka Quote
motylek1007 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='cockermanka'] A co cię interesuje? Love me Long? Mogę sprawdzić jutro w pracy,co mam ;)[/QUOTE] tak, Love mi Long, bo chyba dla moich to byłoby odpowiednie Quote
Bijou181 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Też przetestowałam kosmetyki z Botaniqa na moich cavalierach. Fajne są , ładnie pachną, szczenięta wykąpałam w Puppy My Sweet Oat, a starsze w zestawie Love My Long. Włos dobrze nawilżony i obciążony.. nie puszył się, odżywka pięknie pachnie :) Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety. Quote
FredziaFredzia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Kupiłam z ciekawości Botaniqua dla psów białych. Dla mnie szału nie ma... ;) PSH zdecydowanie lepiej wybiela i pachnie, ale jednak cena wyższa. Za cenę Botaniqua wolę kupić Beaphara dla białych. 1 Quote
motylek1007 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Bijou181']Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety.[/QUOTE] ja jeszcze przed użyciem, dzięki za rady, swoje rzadko kąpię, więc myśle ze nie będzie tak zle Quote
Robots Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ja używałem na swoim piesku i wszystko jest w najlepszym porządku :) Ładnie pachnie i miękksze futerko :) Quote
Hahnoto Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Bijou181']Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety.[/QUOTE] Mam kosmetyki Botaniqa, ale wersję For Ever Bath (ten zapach mnie skusił:diabloti:), ale nie powiedziałabym, że szampon się mało pieni. Piany jest właśnie ogromna ilość :) Przetestowałam kilka firm i na takie coś się jeszcze nie natknęłam :P A czemu nie rozcieńczasz? Dla mnie te kosmetyki są bardzo wydajne. Quote
a_niusia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 a czy ktos ostatnio rejstrowal sie w sklepie xeven? bo ja to wlasnie zrobilam w srode, ale nie dostalam do tej pory linka aktywujacego i zastanawiam sie, czy ten sklep w ogole jeszcze dziala... Quote
Recommended Posts