Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas nadal u Ashiny (grzywki) the best jest zestaw White Me Up szampon plus For Ever Bath odżywka :D

Mięciutka, jedwabista, puchata, pachnąca i nie kołtuni się prawie wcale :D
Ostatnio była bez kąpieli 2 tygodnie i efekt super :)

• 2 months later...
Posted

ja jestem po testowaniu tych kosmetyków..
1 kapiel była w szamponie i odzywce love me longe - efekt po kapieli pozytywny, srednio sie rozczesywało kołtuny ale nie tragicznie, tam gdzie nie było kołtunów włosek śliski i ładnie przylegał..po dwoch dniach spadł deszcz i musiałam ubrac ubranko wiec włos sie zjezył i juz włosek był gorszy..po tygodniu włosek był suchy i dosc skołtuniony ale preparat innej firmy dał rade i spokojnie mozna było wyczesac..
2 kapiel była w szamponie White me up i love me long i odzywka love me long - efekt duzo lepszy od poprzedniego..włosek pieknie lsni.. kołtuny bardzo dobrze sie rozczesały i super przylega do ciałka, nie elektryzuje sie, nie puszy, teraz jest 3 dzien po kapieli i włosek dalej wyglada ładnie..od momentu kapieli nie było czesania i tego nie potrzebuje bo kołtunów nie ma:)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ja ostatnio wykąpałam moje 2 psy (husky i "jamnik" krótkowłosy) w Nootie słodki groszek i wanilia. Jestem zadowolona z efektu, u husky sierść puszysta, biała, jamnik sierść miękka i lśniąca. Natomiast następnym razem planuję test właśnie botaniqa prawdopodobnie white me up.

• 3 months later...
Posted

U moich spanielek kosmetyki Botaniqa sprawdzają się super :) włos lśniący, mięciutki, pachnący i łatwy do rozczesania. Uzywam serii FOR EVER BATH i jestem bardzo zadowolona. Muszę jeszcze kiedys wypróbować inne serie.Może Love me long :hmmmm:

Posted

Dla spanieli zdecydowanie seria Love me Long! Sprawdza się o wiele lepiej niż For ever Bath,która nie jest przeznaczona do takiego gatunku włosa.
Ja serią Love me Long jestem nieustająco zachwycona.

Posted

[quote name='cockermanka']Dla spanieli zdecydowanie seria Love me Long! Sprawdza się o wiele lepiej niż For ever Bath,która nie jest przeznaczona do takiego gatunku włosa.
Ja serią Love me Long jestem nieustająco zachwycona.[/QUOTE]

narazie mam jeszcze półtora tubki For ever Bath :) jak się skończy napewno kupię serie Love me long.W jakim sklepie(internetowym) kupujecie kosmetyki Botaniqa?

Posted

[quote name='cockermaister']Ja jako zwykła osoba mogę też kupować w tym sklepie? bo tam chciałam się zarejestrować,ale trzeba zaznaczyc hodowca albo firma :roll:[/QUOTE]

Też próbowałam sie zalogowac, ale ani nie mam firmy ani hodowli, a na tej stronie jest wiecej kosmetyków / firm.

Tylko Botaniqe mozna zamówić rowniez tutaj (zamawiałam juz) ;) :
[URL]http://botaniqa.eu/[/URL]

Posted

[quote name='cockermanka']Oj...tego nie wiej, bo ja i hodowca i salon groomerski...
Zawsze można napisać maila z zapytaniem do pani Agnieszki ;)[/QUOTE]

COCKERMANKA - mogłabyś mi napisać jaka jest cena za galon odżywki i szamponu Love Me Long i normalne opakowania (250ML) tych produktów w tej hurtowni xeven ? Zastanawiam się, czy opłaca mi się tam zakładać konto... Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Posted

[quote name='motylek1007']czy taki zestaw
[URL]http://botaniqa.eu/zestaw-testowy-botaniqa-p-8.html[/URL]

wystarczy na umycie psa wielkości cocker spaniela?[/QUOTE]
Wystarczy,ale w tym zestawie masz mieszankę produktów.

• 3 weeks later...
Posted

Też przetestowałam kosmetyki z Botaniqa na moich cavalierach. Fajne są , ładnie pachną, szczenięta wykąpałam w Puppy My Sweet Oat, a starsze w zestawie Love My Long. Włos dobrze nawilżony i obciążony.. nie puszył się, odżywka pięknie pachnie :) Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety.

Posted

[quote name='Bijou181']Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety.[/QUOTE]

ja jeszcze przed użyciem, dzięki za rady, swoje rzadko kąpię, więc myśle ze nie będzie tak zle

Posted

[quote name='Bijou181']Jedyny minus dla mnie to fakt, że szampony bardzo słabo się pienią, a tym samym ja ich nie rozcieńczam.. będą bardzo mało wydajne, niestety.[/QUOTE]
Mam kosmetyki Botaniqa, ale wersję For Ever Bath (ten zapach mnie skusił:diabloti:), ale nie powiedziałabym, że szampon się mało pieni. Piany jest właśnie ogromna ilość :) Przetestowałam kilka firm i na takie coś się jeszcze nie natknęłam :P
A czemu nie rozcieńczasz?
Dla mnie te kosmetyki są bardzo wydajne.

• 2 months later...
Posted

a czy ktos ostatnio rejstrowal sie w sklepie xeven?
bo ja to wlasnie zrobilam w srode, ale nie dostalam do tej pory linka aktywujacego i zastanawiam sie, czy ten sklep w ogole jeszcze dziala...