AnkaG Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Helga&Ares napisał(a):Aniu Twoje serce to chyba ze złota jest:loveu: Jak mogę to pomagam. ;) Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 AnkaG napisał(a):Jak mogę to pomagam. ;) Ty zawsze pomagasz. Nawet, gdy nie bardzo możesz :loveu: Quote
AMIGA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ojej, jak dawno u Was nie byłam. Ale karnie odczytałam wszystkie zaległości. Obejrzałanm zdjęcia z gromadnego spacerku i podziwiam!!! Ja się z moimi dwoma nie odważam na takie spacerki, bo Amiga naskakuje na inne suczki, a Bonusik na psy:shake: Rewelacyjnie wyglądasz z tym pękiem smyczy :evil_lol: Quote
Celina12 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Aniu Kochana Jesteś....a jutro o 11 trzymam kciuki za małą... Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Wiecie nawet jak mój TZ zobaczył pełazającą małą to przeżywać zaczął ... Takie małe stworzonko a mądre. Ona ma kontenerek w którym siedzi, chociaż aż się rwie do biegania tylko nie może. Noga tylna złamana wysoko z przemieszczeniem. :-( Jak ją przywiozłam do domu w trakcie przerwy między wetami to zjadła i popłakiwała. Pełzała i nie wiedziałam co jej jest. Wzięłam się za wymianę ręczników w kontenerku bo były zasikane. Jak tylko pościeliłam czyste to szybko weszła do kontenerka i poszła spać. :lol: Quote
Roxana Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Biedne maleństwo :-( Kochana jesteś Aniu. Już jutro malutka będzie po wszystkim a tak to chcieli aby tyle czasu w bólu i cierpieniu czekała... Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jakie fajne fotki :) ale rozpieszczacie te psiurki, tyle spacerków fajnych Quote
Roxana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!! Quote
AnkaG Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Amisia dała fotki. :lol: Nunuś dzielnie biegała z jamnisiami za piłeczką. Quote
AnkaG Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Roxanko dziękujemy za życzonka. :lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 AnkaG napisał(a): Poradzono mi na innym wątku abym kupiła dla Esty krople do oczu i lek na zatrzymanie mętnienia oczu. Muszę wypytać w aptece. a co jej się dzieje???? pytałaś już o te krople? fajowe foteczki spacerkowe :loveu::loveu::loveu: i cieszę się, że ze szczeniaczkiem lepiej :multi: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale super Aniu te fotki spacerkowe :loveu::loveu: miałaś obstawę :diabloti::diabloti: Quote
Celina12 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Śliczne fotki...a Dziewczynkom Amiśki tak ślicznie w czerwonym :loveu::loveu: Cieszę się ,że mała już po operacji i jest dobrze...zdrowiej szybko Maleńka... Quote
malawaszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ania - wiesz coś o tej małej???? http://szczecin.schronisko.net/adopcja9191-5.html jest tam jeszcze??? to przecież miniaturka cz-sr :placz: Quote
AnkaG Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='malawaszka']Ania - wiesz coś o tej małej???? http://szczecin.schronisko.net/adopcja9191-5.html jest tam jeszcze??? to przecież miniaturka cz-sr :placz: Nie ma. Odbyła tylko kwarantannę i została zabrana przez państwa którym odszedł sznaucer. :lol: Ja byłam nawet sprawdzić czy nie ma tatoo.;) Pilnowałam co się z nią dzieje. Quote
AnkaG Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 malawaszka napisał(a):a co jej się dzieje???? pytałaś już o te krople? Przekleiłam z innego watku: ...dziewczyny dawajcie suniom Strix,to jest wyciąg z borówki brusznicy i krople do oczu Mucokehl firmy Sanum.Może nie wyleczą,ale spowolni ą proces mętnienia soczewki ... Eście słabnie wzrok. Jak jest ciemnawo to boi się wskoczyć na kanapę czy do samochodu. Starość idzie. W lutym kończy 12 lat. Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Witaj Aniu jeszcze w starym roczku :multi::loveu::multi: o rok młodsza :evil_lol::diabloti: Quote
weszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ufffffff dobrze, że tej małej już nie ma w schronie. Ściągam ją z bloga! Aniu dla Ciebie, rodzinki i cz-s dziewczynek + dla wszystich gości --> karteczka http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9191093&postcount=244 Quote
Helga&Ares Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! :multi: Quote
Helga&Ares Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 i to dzis pierwsza rocznica Nunusiowego Skarbka u Ciebie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Witam i od razu się przyznaję, że jako to absolutne beztalencie nie potrafię robic takich pieknych karteczek. Ale życzenia chcę WSZYSKIM złożyc. Przesyłam więc http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/9.htm Z najlepszymi życzeniami by ten Nowy Rok był wspanialszy od starego, by przyniósł wiele szczęścia i miłości i samych pięknych chwil z Waszymi Pupilkami Quote
Celina12 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Wam moc radości! Quote
Recommended Posts