Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, jak dawno u Was nie byłam. Ale karnie odczytałam wszystkie zaległości. Obejrzałanm zdjęcia z gromadnego spacerku i podziwiam!!! Ja się z moimi dwoma nie odważam na takie spacerki, bo Amiga naskakuje na inne suczki, a Bonusik na psy:shake:
Rewelacyjnie wyglądasz z tym pękiem smyczy :evil_lol:

Posted

Wiecie nawet jak mój TZ zobaczył pełazającą małą to przeżywać zaczął ...

Takie małe stworzonko a mądre.

Ona ma kontenerek w którym siedzi, chociaż aż się rwie do biegania tylko nie może. Noga tylna złamana wysoko z przemieszczeniem. :-(

Jak ją przywiozłam do domu w trakcie przerwy między wetami to zjadła i popłakiwała. Pełzała i nie wiedziałam co jej jest.

Wzięłam się za wymianę ręczników w kontenerku bo były zasikane. Jak tylko pościeliłam czyste to szybko weszła do kontenerka i poszła spać. :lol:

Posted

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy!
Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!!

Posted

AnkaG napisał(a):

Poradzono mi na innym wątku abym kupiła dla Esty krople do oczu i lek na zatrzymanie mętnienia oczu.
Muszę wypytać w aptece.

a co jej się dzieje???? pytałaś już o te krople?

fajowe foteczki spacerkowe :loveu::loveu::loveu:

i cieszę się, że ze szczeniaczkiem lepiej :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
a co jej się dzieje???? pytałaś już o te krople?

Przekleiłam z innego watku:
...dziewczyny dawajcie suniom Strix,to jest wyciąg z borówki brusznicy i krople do oczu Mucokehl firmy Sanum.Może nie wyleczą,ale spowolni ą proces mętnienia soczewki ...

Eście słabnie wzrok. Jak jest ciemnawo to boi się wskoczyć na kanapę czy do samochodu. Starość idzie. W lutym kończy 12 lat.