AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Fotek ni ma bo aparat jeszcze w Warszawie. Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):ooo! rzeczywiście tanio...:-o Aniu ten Twój Syn ciągły podróżnik ;) Można liczyć na fotki? Dlatego pozwoliłam na jeszcze jeden wypad do Szwecji na ferie.;) Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AnkaG napisał(a): Bilety na samolot kupione -wylot 08 powrót 18. Cena śmieszna: tanie linie -w sumie za dwa bilety do Sztokholmu zaplaciłam 157 zł. Z tanimi liniami różnie bywa :shake: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 monita napisał(a):Ja miałam dziwne przygody z WizzAir :p No jakie ...:cool3: Monita wszędzie różnie bywa. Mój szwagier jest pilotem i pracuje w LOT, a sisostrzenica stewardesą w tanich liniach (odnoga LOT). Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Spóźnienia po kilka godzin i zero wyjaśnień, kiedyś popsuty samolot ( też zero wyjaśnień ) a innym razem mnie ominęło ( bo płynęłam promem ) ale wogóle nie było jednego lotu :shake: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 monita napisał(a):Spóźnienia po kilka godzin i zero wyjaśnień, kiedyś popsuty samolot ( też zero wyjaśnień ) a innym razem mnie ominęło ( bo płynęłam promem ) ale wogóle nie było jednego lotu :shake: wczoraj prom do Szwecji krążył w okolicach Szwecji 24 godziny bo był sztorm, i dopiero po dobie przypłynął holownik ,a było już niebezpiecznie... Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 HiHiHi ja się wybieram dopiero w lutym ;) albo w sierpniu :p Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 monita napisał(a):Spóźnienia po kilka godzin i zero wyjaśnień, kiedyś popsuty samolot ( też zero wyjaśnień ) a innym razem mnie ominęło ( bo płynęłam promem ) ale wogóle nie było jednego lotu :shake: Od jesieni do wiosny bywa różnie z samolotami. :shake: Ech ale drogiego połączenia mu nie zafunduję ... Mój szwagier przeżył awaryjne lądowanie. On lata od 25 lat. Obecnie na największych Boeningach (głównie do stanów). Moja siostra dzisiaj poleciała na zakupy do NY. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 monita napisał(a):HiHiHi ja się wybieram dopiero w lutym ;) albo w sierpniu :p No w lutym to może być różnie :evil_lol: Bedzie bujało i Monita będzie bleeee Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 monita napisał(a):HiHiHi ja się wybieram dopiero w lutym ;) albo w sierpniu :p a ja w lipcu, a latem morze jest spokojne :lol: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie mam choroby morskiej :eviltong: ale w lutym, to jeszcze zobaczę, czy czas pozwoli ;) Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AnkaG napisał(a):No w lutym to może być różnie :evil_lol: Bedzie bujało i Monita będzie bleeee noo, będzie bleeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Mój tata kiedyś płynął. Też nie ma choroby morskiej. Ostatni chyba zacząl robić bleee ... :evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja nie leciałam " mamolotem " i nie zamierzam..." bojam się " :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Aniu z jakiej linii Michał będzie leciał? może i ja bym poleciał w lipcu samolotem:diabloti: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']Aniu z jakiej linii Michał będzie leciał? może i ja bym poleciał w lipcu samolotem:diabloti: Wizzair. Połączenia zobacz na ich stronie. Bilety kupuje się netem tylko trzeba mieć wypukłą kartę. Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AnkaG napisał(a):Mój tata kiedyś płynął. Też nie ma choroby morskiej. Ostatni chyba zacząl robić bleee ... :evil_lol: prom z Calais do Dover był okropny. Pamiętam ten widok - ludzie "wyrzucali" zawartość żołądkową do koszy na odpadki :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AnkaG napisał(a):Wizzair. Połączenia zobacz na ich stronie. Bilety kupuje się netem tylko trzeba mieć wypukłą kartę. jaką wypukłą ?? kredytową?:diabloti: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Matusz napisał(a):jaką wypukłą ?? kredytową?:diabloti: Nie musi być kredytowa. Mogą być np. wszystkie (chyba) mastercard, Viza i jeszcze jakieś. Wypukła tzn cyferki z numerem karty są wypukłe. Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja raz płynęłam do Finlandii, ale było ciężko! To był wrzesień i wszyscy robili bleeeeeee Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Mati info z ich strony: Przy dokonywaniu płatności Wizz Air akceptuje karty Visa, American Express, Mastercard, Diners Club oraz Switch/Solo. Quote
Recommended Posts