Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
ooo! rzeczywiście tanio...:-o
Aniu ten Twój Syn ciągły podróżnik ;) Można liczyć na fotki?

Dlatego pozwoliłam na jeszcze jeden wypad do Szwecji na ferie.;)

Posted

AnkaG napisał(a):

Bilety na samolot kupione -wylot 08 powrót 18. Cena śmieszna: tanie linie -w sumie za dwa bilety do Sztokholmu zaplaciłam 157 zł.

Z tanimi liniami różnie bywa :shake:

Posted

monita napisał(a):
Ja miałam dziwne przygody z WizzAir :p

No jakie ...:cool3:

Monita wszędzie różnie bywa. Mój szwagier jest pilotem i pracuje w LOT, a sisostrzenica stewardesą w tanich liniach (odnoga LOT).

Posted

Spóźnienia po kilka godzin i zero wyjaśnień, kiedyś popsuty samolot ( też zero wyjaśnień ) a innym razem mnie ominęło ( bo płynęłam promem ) ale wogóle nie było jednego lotu :shake:

Posted

monita napisał(a):
Spóźnienia po kilka godzin i zero wyjaśnień, kiedyś popsuty samolot ( też zero wyjaśnień ) a innym razem mnie ominęło ( bo płynęłam promem ) ale wogóle nie było jednego lotu :shake:

wczoraj prom do Szwecji krążył w okolicach Szwecji 24 godziny bo był sztorm, i dopiero po dobie przypłynął holownik ,a było już niebezpiecznie...

Posted

monita napisał(a):

Od jesieni do wiosny bywa różnie z samolotami. :shake:

Ech ale drogiego połączenia mu nie zafunduję ...

Mój szwagier przeżył awaryjne lądowanie. On lata od 25 lat. Obecnie na największych Boeningach (głównie do stanów). Moja siostra dzisiaj poleciała na zakupy do NY. :evil_lol:

Posted

monita napisał(a):
HiHiHi ja się wybieram dopiero w lutym ;) albo w sierpniu :p

No w lutym to może być różnie :evil_lol: Bedzie bujało i Monita będzie bleeee

Posted

[quote name='Matusz']Aniu z jakiej linii Michał będzie leciał?
może i ja bym poleciał w lipcu samolotem:diabloti:

Wizzair. Połączenia zobacz na ich stronie. Bilety kupuje się netem tylko trzeba mieć wypukłą kartę.

Posted

AnkaG napisał(a):
Mój tata kiedyś płynął. Też nie ma choroby morskiej. Ostatni chyba zacząl robić bleee ... :evil_lol:

prom z Calais do Dover był okropny. Pamiętam ten widok - ludzie "wyrzucali" zawartość żołądkową do koszy na odpadki :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Wizzair. Połączenia zobacz na ich stronie. Bilety kupuje się netem tylko trzeba mieć wypukłą kartę.

jaką wypukłą ?? kredytową?:diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
jaką wypukłą ?? kredytową?:diabloti:

Nie musi być kredytowa. Mogą być np. wszystkie (chyba) mastercard, Viza i jeszcze jakieś. Wypukła tzn cyferki z numerem karty są wypukłe.