ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 przyszłam się przywitać po długiej przerwie:lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Chyba dawno mnie tu nie było????:razz::loveu: Quote
AnkaG Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Doginka napisał(a):Chyba dawno mnie tu nie było????:razz::loveu: Mnie chyba jeszcze dawniej. :evil_lol::oops: Michał wyjechał dzisiaj na Mistrzostwa Polski. Strój kosztował tyle że chora jestem. Trzymajcie kciuki od jutra do niedzieli. Kundle mają się dobrze. :lol: Quote
monita Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 HiHiHi :diabloti: Jaka zarośnięta :p http://img212.imageshack.us/img212/9247/obraz002lb1.jpg Quote
Celina12 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jaki Misiu...i tak Śliczna jest!!!!:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 powodzenia dla Michała ! nie byłabyś prawdziwą mamą, gdybyś nie narzekała na koszty:diabloti: trzeba inwestować w swoje dzieci, potem to procentuje:p:cool1: Quote
AnkaG Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Matusz napisał(a):powodzenia dla Michała ! nie byłabyś prawdziwą mamą, gdybyś nie narzekała na koszty:diabloti: trzeba inwestować w swoje dzieci, potem to procentuje:p:cool1: Na razie poza pucharami i medalami to procentów nie widać. :evil_lol: Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. :lol: Quote
AMIGA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A jakby tak do pucharów wlać trochę procentów? To by może przez chwilę bylo trochę je widac, zanim by człek padł :evil_lol: I ja trzymam za Michała:p:bigok: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wszyscy trzymają , to ja też:diabloti::bigok: Ja chcę fooooooty!!!!!!!!!!!:mad: Quote
Matusz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 AnkaG napisał(a):Na razie poza pucharami i medalami to procentów nie widać. :evil_lol: jeszcze zobaczysz te % :diabloti: czasu trzeba, czasu:p Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 % to ja chyba zaraz sobie przyżądzę :diabloti: - cola, whisky, lodzik i cytrynka:multi::multi::multi: - i będę piła samiuteńka:placz: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):% to ja chyba zaraz sobie przyżądzę :diabloti: - cola, whisky, lodzik i cytrynka:multi::multi::multi: - i będę piła samiuteńka:placz: ja też trzymam;) i mogę się z Tobą napić co byś sama nie musiała:eviltong: Quote
AnkaG Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Fotki jutro - no postaram się. :eviltong: Ja też zaraz walnę sobie po spacerku whysky z kolką. To pijemy Doginka razem. :lol: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 gassira napisał(a): i mogę się z Tobą napić co byś sama nie musiała:eviltong: AnkaG napisał(a): Ja też zaraz walnę sobie po spacerku whysky z kolką. To pijemy Doginka razem. :lol: No to rozkręcamy imprezke:laola::cunao::knajpa::drinka::beerchug::drink1::pepsi::drinking::cunao: Quote
AnkaG Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Pijemyyyyy!!! Michał został Mistrzem Polski w Disco dance solo. :multi::multi::multi: Sam nie wierzy w to. :evil_lol: Uważał że nie ma szans tak silna grupa była. Z formacją mają drugie miejsce. Ale są lepsi i pokażą to na Mistrzostwach Świata. :razz: Jooopi. :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Gratulacje !!!! !:multi::multi::multi::multi::multi: Czemu Michał nie startuje w castingu do You Can Dance ?? :razz::razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Matusz napisał(a):Gratulacje !!!! !:multi::multi::multi::multi::multi: Czemu Michał nie startuje w castingu do You Can Dance ?? :razz::razz::razz: właśnie? :razz: brawoo:multi: Quote
AnkaG Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Michał nie stratuje bo ma maturę. No i w zasadzie to nie chce. Fotki z przed chwili. Esta Quote
AMIGA Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A cóż to za rozespane towarzystwo! Zamiast świętować sukcesy, to towarzystwo śpi????? Wielkie, wielkie gratulacje dla syna:cool2::bigcool::klacz:. No i co? Opłacało się wydac fortunę na strój? Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AnkaG napisał(a):Pijemyyyyy!!! Michał został Mistrzem Polski w Disco dance solo. :multi::multi::multi: Sam nie wierzy w to. :evil_lol: Uważał że nie ma szans tak silna grupa była. Z formacją mają drugie miejsce. Ale są lepsi i pokażą to na Mistrzostwach Świata. :razz: Jooopi. :multi::multi::multi: Ania GRATULACJE - ale masz zdolnego syna Quote
AMIŚKA Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ANIU WIELKIE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: TO WIELKI SUKCES:multi::multi::multi: MISTRZ POLSKI :laola::laola: Quote
Recommended Posts