Lemoniada Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='sleepingbyday']wciurności, chyba nie dostanę odpowiedzi na pytanie....[/QUOTE] Nie ma czegoś takiego jak obiecywanie. Głosujesz na tego, kto Twoim zdaniem najbardziej potrzebuje pomocy, kto Cię szczególnie czymś ujął, np. liczbą potrzebujących zwierząt do wykarmienia albo czasem oczekiwania na swoją kolej do startu w KrakVecie. Jedni powiedzieli, że zagłosują na tego, inni, że na tamtego, ale to jest decyzja kilku osób, a nie obietnica złożona w imieniu całej dogomanii. Sama musisz wybrać na kogo oddasz swój głos ;) Quote
mtf zalesie Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 pani ala ma 60 psow i 900 zl emerytury Quote
Korenia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='sleepingbyday']wciurności, chyba nie dostanę odpowiedzi na pytanie....[/QUOTE] W którymś głosowaniu Magda zrezygnowała na poczet jakiegoś schroniska, bo było w dużej potrzebie. Wtedy jej było obiecane :) Quote
missiaa Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='mk999']mama missieek[/QUOTE] [quote name='Kinya']Pani Magda :)[/QUOTE] [quote name='bakusiowa']Zagłosowałam na poz. nr 3[/QUOTE] dziękuję :) Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='paula_t']Zagłosowane na mamę misieeek:)[/QUOTE] [quote name='halszka'][I]mama missieek[/I]:)[/QUOTE] [quote name='ULKA12']Już zagłosowałam na mamę missieek.[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
Korenia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='sleepingbyday']korenia, dzieki![/QUOTE] Tylko nie dopisałam, że Magda Ulvhedinn, a nie mama misiek... a nie zauważyłam, że tak samo mają na imię. Quote
Ajula Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Korenia']W którymś głosowaniu Magda zrezygnowała na poczet jakiegoś schroniska, bo było w dużej potrzebie. Wtedy jej było obiecane :)[/QUOTE] tak to właśnie zapamiętałam i dlatego głosowałam teraz na Ulv, ale oczywiście w krakvecie zagłosuję na osobę, którą wyłoni głosowanie na dogomanii Quote
Divi Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 dziewczyny czytałyście tego bloga ? [url]http://i.imgur.com/Pf8bN.jpg[/url] nie oceniam tylko wklejam do wiadomości nie wiem czy to prawda. Quote
Nadziejka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 :bye::ylsuper::ylsuper::ylsuper::iloveyou:moj glos na mame missieek Quote
DONnka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Żałuję, że mogę oddać tylko 1 głos, bo każda z kandydatek odwala kawał świetnej roboty :shake: Tak więc, jak to już ktoś powiedział: NIE CHCEM ALE MUSZEM ;) Mój głos wędruje do p. Magdy Nieduziak :) Quote
natie Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='masza44']ja na mamę misieek![/QUOTE]ja również.. Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 korenia, o rety..... klops! jak ulv przegra jednym głosem, to przez ciebie :diabloti: Quote
Recommended Posts