lon_cia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Frodzio ciotki sie tu zapłaczą za Tobą, musisz namówić swą nową mamcie żeby tu zaglądała, nie ma innego wyjścia:lol: Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Teraz już bedzie tylko dobrze-długu malutko zostało,bo 175 zł, nowy domek sam po mnie przyjedzie i pójdziemy z mamcią na spacerek zapoznawczy,później kawka i coś słodkiego-dla mnie psie ciacha będą :) Już dość się Ciocie napłakały-na samym początku mojej historii tutaj-i później jak chorowałem-teraz tylko z radości mogę na dwie łezki pozwolić-i cieszyć się macie wszystkie :) Nowy domek dogo nie ma-może namówimy z mamcią,żeby założyli-ale będę mejlował,skajpajował i dzwonił-nie dam o sobie łatwo zapomnieć-a do niedzieli będe Wam życie zatruwał spamami o cegiełkach Frodo jeszcze bez nazwiska Quote
anka :) Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Witaaaaj Froduś Ciotka i tu przyszła Cię [COLOR=#000000][FONT="MS Shell Dlg 2"]pożegnać. :-(P[COLOR=#000000][FONT="MS Shell Dlg 2"]łaczę ze szczęścia że udało Ci się jejku jak się Ciotka Anka cieszy Frooduś! :loveu:[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='anka :)']Witaaaaj Froduś Ciotka i tu przyszła Cię [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]pożegnać. :-(P[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]łaczę ze szczęścia że udało Ci się jejku jak się Ciotka Anka cieszy Frooduś! :loveu:[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE] A widzisz-jamnik kradnie serca :) a ile łez było na poczatku...ile zwrotów akcji...obaw...strachu...teraz już tylko cieszyc sie trzeba :D Quote
anka :) Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jak szkoda ze mnie z wami nie było od początki z Frodusiem :oops:. Przepraszam :-( Teraz się ciesze i trzymam za neigo kciuki w sercu. Podbił mi mały serducho niiooo i to jeszcze jak :mad::evil_lol: Quote
Hope2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='anka :)']Jak szkoda ze mnie z wami nie było od początki z Frodusiem :oops:. Przepraszam :-( Teraz się ciesze i trzymam za neigo kciuki w sercu. Podbił mi mały serducho niiooo i to jeszcze jak :mad::evil_lol:[/QUOTE] Nie przepraszaj...nie ważnie kiedy-ważne,że jesteś :) A mały to łamacz serc jest... (Dumiś,Ruda,Ganga-widzicie???? ) Quote
Isadora7 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Energy']Oj Frodzik ja też będę tęsknić...[/QUOTE] wszyscy będziemy tęsknić Quote
JamniczaRodzina. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Froduś bedzie z nami trzeba poprosić nowych włascicieli aby pisali na wątku wstawiali foteczki. Quote
Hope2 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Do zobaczenia Przyjacielu [*] [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c82.0.403.403/p403x403/551381_463877393677466_1572699233_n.jpg[/IMG] Quote
Hope2 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [h=5]Rozmowa Seby z Frodem: -Frodo,pamiętaj-jak będzie ci źle,jak będą krzyczeć-to pogryź im wszystkie kable...rozumiesz? -hau! -ok...pogryź im dywany...rozumiesz? -hau -Frodonek...ja nie chę,żebyś jechał... -hau! hau! -no widzisz...ty też nie chcesz...to wiesz co? ja cię schowam...razem się schowamy...uciekniemy...mama się gniewać nie będzie...zobaczysz... -hauuu! -a jakby nas znaleźli-to zeżryj im wszystkie kabelki,wtedy Cię oddadzą :diabloti: -hau!hau!hau!:evil_lol: [/h] Quote
A-dolce Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Hope2'][B]Rozmowa Seby z Frodem: -Frodo,pamiętaj-jak będzie ci źle,jak będą krzyczeć-to pogryź im wszystkie kable...rozumiesz? -hau! -ok...pogryź im dywany...rozumiesz? -hau -Frodonek...ja nie chę,żebyś jechał... -hau! hau! -no widzisz...ty też nie chcesz...to wiesz co? ja cię schowam...razem się schowamy...uciekniemy...mama się gniewać nie będzie...zobaczysz... -hauuu! -a jakby nas znaleźli-to zeżryj im wszystkie kabelki,wtedy Cię oddadzą :diabloti: -hau!hau!hau!:evil_lol: [/B] [/QUOTE] Froduś kombinuje .... Quote
Hope2 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='A-dolce']Froduś kombinuje ....[/QUOTE] Oni knują razem w pokoju młodego-wszyscy-Seba,Frodo i 2 futra-ze mną nie gadają... Quote
keakea Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ranyjulek, faceci kontra Ciotka :D Psisek, tfu, spisek wszechczasów... Quote
anka :) Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 :evil_lol: hehe Froduss buziiiiakiii od Cioci Anki. Ciocia już tęskni Quote
Hope2 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Cioteczki...jutro ostatni dzień z mamcią...ostatnia nocka...w niedzielę mnie adoptują....pojadę...Sopelek mówił,że dobrze będzie...ale ...ale to trochę tak...jakby mamcia umarła...i już jej nie będzie... Ale dzielny będę...pojadę... Quote
Carrie i Tequila Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Na jednym wątku cudowne wieści, na innym dramatyczne :( Sopelek odszedł a Frodo jedzie do nowego domku. Fodziaku trzymam za ciebie mocno kciuki. Obys trafił na jak najlepszy domek, a długami się nie przejmuj, rozprawimy się z nimi w końcu. Quote
anka :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jedz Frudusiu i zej szczesliwie z nowa mamcia :loveu: Quote
Hope2 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Carrie i Tequila']Na jednym wątku cudowne wieści, na innym dramatyczne :( Sopelek odszedł a Frodo jedzie do nowego domku. Fodziaku trzymam za ciebie mocno kciuki. Obys trafił na jak najlepszy domek, a długami się nie przejmuj, rozprawimy się z nimi w końcu.[/QUOTE] To będzie dobry domek...tak mówi mama...a mamie wierzyć trzeba...ona nie kłamie...tylko dlaczego ciągle ma spocone oczka??? Quote
anka :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ooo jejku Frodus mamka musi płakać ze szczescie :-( Quote
Isadora7 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Szczawik pamietaj masz pisalnikowac i skajpelnikować, bo krucjatę zrobimy Rambo krzyżowiec Quote
keakea Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Taaaaaaaaak!!! Jak nie mają dogo, to niech se zrobią, to jest ino myk. A nie jakieś tam skajpaje, na skajpaju nie można zdjęciów wstawiać!!!!!! Rulon też krzyżowiec Quote
Hope2 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Chopaki...jak się da...to namówim...i wtedy będę pisalnikował :) Mamcia mi mówi,że Domek jeszcze niedawno miał jamnikową lasencję...tylko ona poszła za TM...pewnie już z Sopelkiem razem gadają-ona mu opowiada o swoim (już prawie moim) domku...a On jej o nas... Frodo domyślający się Quote
anka :) Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Frodusiu na pewno. Dobranoc kochany ;) Quote
pajda67 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Frodo i my trzymamy kciuki za nowy, cudowny domek jak z bajki!!!!!!! Quote
Recommended Posts