Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hope2'][FONT=arial black][SIZE=4][...][FONT=arial][COLOR=#000000]
Mały w nocy zrobił mi niespodziankę-mokro-łóżkową...kto mu ten pomysł podsunął?????[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Co się na mnie patrzysz? Rambo skruszony

Posted

[quote name='Isadora7']Co się na mnie patrzysz? Rambo skruszony[/QUOTE]
Hmm...nawet nie sądziłam,że ktoś się przyzna-Frodo milczał jak grób-nawet próbował na dużych winę zrzucić...
Byliśmy w przychodni,z wielkim trudem nałapaliśmy moczu...a to diabelskie nasienie wskoczyło na biurko-i wylało:angryy: to co zostało...może osad się da zrobić-ale nawet moje ślepawe oko widziało,że kryształków jakby mniej...Brzuszek-elegancko miękki, karma nabyta-łobuz puscił oko do Pani doktor-i ma 10 zł zniżki!
No i dzisiaj widział go Pan doktor (ostatni raz wtedy,kiedy trzeba było mocz ściągać strzykawką). Aż mu się buzia uśmiechnęła na widok małego-wbiegającego do gabinetu jak do siebie,wiercącego się,zaglądającego wszędzie:lol: Jak się uda zrobić choćby osad-napiszę,za 3 dni znów siusianie do kubeczka-później za tydz...chyba na lepsze idzie:multi:

Posted

[quote name='Hope2']Hmm...nawet nie sądziłam,że ktoś się przyzna-Frodo milczał jak grób-nawet próbował na dużych winę zrzucić...
Byliśmy w przychodni,z wielkim trudem nałapaliśmy moczu...a to diabelskie nasienie wskoczyło na biurko-i wylało:angryy: [/QUOTE]

No jakie diabelskie nasienie???:cool3: Piszesz o słodkim Frodziku?:eviltong:

Jak się ma przyznać do czegoś co się samo zrobiło:diabloti:

Bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej:)

Posted

Kradnę z SOS dle Jamników-za datę urodzin łobuza przyjmuję datę jego pojawienia się u mnie
[FONT=verdana][/FONT][COLOR=#ff0000][FONT=verdana][B]Strzelec[/B][I] (23 listopada – 21 grudnia)[/I]
Niewyczerpana energia psa spod tego znaku może w tym roku doprowadzić do niemiłych przygód i kłopotów zdrowotnych. Warto kontrolować jego pomysły, a w razie kłopotów mieć pod ręką kontakt do dobrego lekarza weterynarii.
[/FONT]
[/COLOR][COLOR=#000000]i co Wy na to???[/COLOR]

Posted

[quote name='Energy']No jakie diabelskie nasienie???:cool3: Piszesz o słodkim Frodziku?:eviltong:

Jak się ma przyznać do czegoś co się samo zrobiło:diabloti:

Bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej:)[/QUOTE]
Akurat-samo! Na oczach moich i 2 wetów-nie da się ukryć...
A teraz sobie śpi jak suseł-nocą będzie chciał się bawić,brykać i iść na dłuuugi spacer:-o

Posted

[quote name='Hope2']Akurat-samo! Na oczach moich i 2 wetów-nie da się ukryć...
A teraz sobie śpi jak suseł-nocą będzie chciał się bawić,brykać i iść na dłuuugi spacer:-o[/QUOTE]

Ale do łóżka się na pewno samo zrobiło:evil_lol:

zmęczył się wizyt u weta przecież to śpi;)a jak się wyśpi...:diabloti:

może jednak tą datę urodzin zmień, poszukaj gdzie napisali o grzecznym jamniczku:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Ale do łóżka się na pewno samo zrobiło:evil_lol:

zmęczył się wizyt u weta przecież to śpi;)a jak się wyśpi...:diabloti:

może jednak tą datę urodzin zmień, poszukaj gdzie napisali o grzecznym jamniczku:evil_lol:[/QUOTE]
eee tam-siebie oszukiwać nie będę...może DS poszuka innej daty?
tia-cały dzień prosiłam-nasiusiaj tak,żebym widziała,że się nie zatkałeś-no,po dzisiejszej nocy nie mam już ŻADNYCH wątpliwości:angryy: czy jamniki tak mają-że słuchają i spełniają prośby dosłownie???

Posted

[quote name='Hope2']eee tam-siebie oszukiwać nie będę...może DS poszuka innej daty?
tia-cały dzień prosiłam-nasiusiaj tak,żebym widziała,że się nie zatkałeś-no,po dzisiejszej nocy nie mam już ŻADNYCH wątpliwości:angryy: czy jamniki tak mają-że[B] słuchają i spełniają prośby dosłownie???[/B][/QUOTE]

A prosiłaś żeby zrobił do łóżka?:crazyeye::evil_lol:

Nie wiem jak jamniki ale pudliszony słuchają rzadko, przynajmniej moje:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']A prosiłaś żeby zrobił do łóżka?:crazyeye::evil_lol:

Nie wiem jak jamniki ale pudliszony słuchają rzadko, przynajmniej moje:evil_lol:[/QUOTE]
oczywiście,że nie:angryy: prosiłam "Frodziaku siusiaj tak,żebym wiedziała,że cię nie zatkało"...o łóżku nic nie mówiłam

Posted

[quote name='Hope2']oczywiście,że nie:angryy: prosiłam "Frodziaku siusiaj tak,żebym wiedziała,że cię nie zatkało"...o łóżku nic nie mówiłam[/QUOTE]

Na pewno źle zrozumiał;)ale starał się chłopak :)

Posted

Wpłaciłam z konta Fundacji SOS dla Jamników 69,99 za karmę którą nabyła dzisiaj Hope dla Froda. Jutro zapewne będzie na koncie weta. W weekend zrobie rozliczenie kalendarzy a kwota bezie odliczona od tego co wpłynęło za kalendarze.

Posted

Czy ja już pisałam o ewentualnych szczepieniach Froda??? Nie wiemy czy i na co był szczepiony,rozmawiałam dzisiaj z lekarzami-proponują na pierwszy ogień wściekliznę-później szczepienia łączone-lub od razu łączone-w jeden dzień wszystko-nie wiem króra opcja lepsza...ale szczepić trzeba

Posted

[quote name='Isadora7']Wpłaciłam z konta Fundacji SOS dla Jamników 69,99 za karmę którą nabyła dzisiaj Hope dla Froda. Jutro zapewne będzie na koncie weta. W weekend zrobie rozliczenie kalendarzy a kwota bezie odliczona od tego co wpłynęło za kalendarze.[/QUOTE]
hmmm...ktoś mi niedawno powiedział,że to najdroższy jamnik świata...ale karma mu smakuje-i to baaaardzo:evil_lol: to jedyny pies,który marudzi nad kurczakiem,bo woli chrupeczki:crazyeye:

Posted

[quote name='Hope2']hmmm...ktoś mi niedawno powiedział,że to najdroższy jamnik świata...ale karma mu smakuje-i to baaaardzo:evil_lol: to jedyny pies,który marudzi nad kurczakiem,bo woli chrupeczki:crazyeye:[/QUOTE]
Rzeczywiście jedyny:)

Posted

[quote name='anica']Rzeczywiście:) a można wiedzieć jaka to karma?... może Jasi też będzie smakowała;)[/QUOTE]
Royal Canin veterinary diet Urinary s/o
Próbki z hillsa też musiały być pyszne-ale Frodziak preferuje wszystko co suche i chrupiące. Czekamy aż padać przestanie-albo chociaż ulewa zelzeje-teraz minuta na dworze równa się kąpieli w wannie:-(

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Froduś mało wymagający widać jest.:lol:To u Was tak strasznie deszczysko leje?[/QUOTE]
Mokro-ale ciepło i co najważniejsze-wiatrzysko ustało...Pada z przerwami-od wczoraj...żeby to chociaż bialutki śnieżek był...

Posted

[quote name='ewu']Łobuziak słodki:)
Froduś Cioteczka Hope ci wszystko wybaczy ale nie lej do łożka:)
[B]Buziaki dla Wszystkich Przyjaciół Frodo:)[/B][/QUOTE]
To u Sopelka tak mu poradzili "lej chopie"-nio i posłuchało dziecko malutkie grzeczne...ale co tam-pościel można wyprać-ważne,że się nie zatkał tymi głupimi kryształkami...

Posted

[quote name='Hope2']Royal Canin veterinary diet Urinary s/o
Próbki z hillsa też musiały być pyszne-ale Frodziak preferuje wszystko co suche i chrupiące. Czekamy aż padać przestanie-albo chociaż ulewa zelzeje-teraz minuta na dworze równa się kąpieli w wannie:-([/QUOTE]
Dziękuję:)
... to chyba taka karma?... przy problemach nerkowych?... poczytam... chyba dla mojej Jasi też byłaby ...., jaknajbardziej:)

Posted

[quote name='anica']Rzeczywiście:) a można wiedzieć jaka to karma?... może Jasi też będzie smakowała;)[/QUOTE]
anica-możesz napisać coś więcej o stresie i problemach pęcherzowo-moczowych? U Trotylka czytałam...i tak zię zastanawiam...czy te kłopoty zdrowotne małego-to nie wynik nagłego ograniczenia ruchu???
Choinka,coś mi klawiatura szwankuje,jakby ktoś się nad nią znęcał...