Isadora7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Energy']No nie denerwuj się :) ale takie wpisy są najfajniejsze:evil_lol:takie przesycone emocjami:evil_lol: przyszłam do Frodzika bo [B]mi się nerw naruszył na innym wątku[/B]:cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Isadora7']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Tia no Kajo, Kajo...:diabloti: ale ja sem na razie spokojna bo sem:drinka:malibu...:evil_lol: Quote
Hope2 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Energy']Tia no Kajo, Kajo...:diabloti: ale ja sem na razie spokojna bo sem:drinka:malibu...:evil_lol:[/QUOTE] to ja pędzę do Kajo! Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ... wesolutko tu u Was, wesolutko:lol: .... to Malibu, fajnie działa... no to lecę do sklepu... Quote
Energy Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='anica']... wesolutko tu u Was, wesolutko:lol: .... to Malibu, fajnie działa... no to lecę do sklepu...[/QUOTE] Na mnie bardzo dobrze działa:diabloti: i kacyka nie mam:multi: [B]Hope u weta z małym...[/B] Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Już jesteśmy-u weta kolejka ogromna-większość po coś na przetrzymanie Sylwestrowej nocy:shake: Froda najbardziej zainteresował królik (czekał na skrócenie ząbków) no i koty:diabloti: Frodo miał robione dzisiaj USG-jest lepiej niż było...ale dobrze też nie jest-kamieni nie widać,jednak cyt "to co powinno być w obrazie czarne jeszcze takie nie jest do końca" -trzymam się tego "jeszcze",bo to oznacza,że może być dobrze:cool3: Sedalin definitywnie odstawiony ("a po co mu to było"? ),na wiadomość,że zdaniem weta z Katowic mały powinien siedzieć pół roku w malutkiej klatce-"nooo...tak piszą w starych,grubych mądrych księgach" Na dzień dzisiejszy Frodo nie ma przepisanego antybiotyku-2 stycznia jedziemy badać mocz-wtedy Pani doktor podejmie decyzję,czy antybiotyk jest potrzebny. Na 100% musi przyjmować karmę specjalistyczną,dzisiaj dostałam próbki PRESCRIPTION DIET c/d Canine Urinary Tract Health, mogę też mu kupić Royala-nie wiem co lepsze? może ktoś doradzi? Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Hope2']Już jesteśmy-u weta kolejka ogromna-większość po coś na przetrzymanie Sylwestrowej nocy:shake: Froda najbardziej zainteresował królik (czekał na skrócenie ząbków) no i koty:diabloti: Frodo miał robione dzisiaj USG-jest lepiej niż było...ale dobrze też nie jest-kamieni nie widać,jednak cyt "to co powinno być w obrazie czarne jeszcze takie nie jest do końca" -trzymam się tego "jeszcze",bo to oznacza,że może być dobrze:cool3: Sedalin definitywnie odstawiony ("a po co mu to było"? ),na wiadomość,że zdaniem weta z Katowic mały powinien siedzieć pół roku w malutkiej klatce-"nooo...tak piszą w starych,grubych mądrych księgach" Na dzień dzisiejszy Frodo nie ma przepisanego antybiotyku-2 stycznia jedziemy badać mocz-wtedy Pani doktor podejmie decyzję,czy antybiotyk jest potrzebny. Na 100% musi przyjmować karmę specjalistyczną,dzisiaj dostałam próbki PRESCRIPTION DIET c/d Canine Urinary Tract Health, mogę też mu kupić Royala-nie wiem co lepsze? może ktoś doradzi?[/QUOTE] To w takim przypadku ponieważ zrobiła sie nawalanka z karmą (własnie obrugałam dostawce) ktora miała iśc do Ciebie zamówie karme spec. zamawialam tez dla jamniczki na DT u innego dostawcy i doszła, z tego rezygnuję juz drugi raz zrobił myka. Royal się bardzo zepsuł Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Isadora7']To w takim przypadku ponieważ zrobiła sie nawalanka z karmą (własnie obrugałam dostawce) ktora miała iśc do Ciebie zamówie karme spec. zamawialam tez dla jamniczki na DT u innego dostawcy i doszła, z tego rezygnuję juz drugi raz zrobił myka. Royal się bardzo zepsuł[/QUOTE] O,właśnie drukowałam do Ciebie wiadomośc na fb:eviltong: Lecę obiad gotować,bo mnie żywcem zeżrą:placz: Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. [IMG]http://kartki4u.eu//kartki/274/3/d/3217.gif[/IMG] Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dodzwoniłam się do weta z Katowic-jeszcze nie wrócił do domu,jest w drodze,dok med dostanę po Nowym Roku,fakturę przepisze na Mondo-dam znać nescce,żeby to pilotowała. Za miesiąc mam zadzwonić-taka kontrola tel w sprawie tego jak mały chodzi,czy jest sprawniejszy. Może ten wet nie jest taki zły? może nie miał przy sobie tel jak do niego dzwoniłam,może miał wyciszony? Quote
Lu_Gosiak Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 to jest bardzo dobry wet z ogromna wiedza, przede wszystkim stawiajacy trafne diagnozy - parenaście naszych psów wyprowadzil na prosta ...a to, ze akurat nie odbieral to sory..ale mógl miec tysiac wazniejszych powodow- innego psa na stole choćby Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']to jest bardzo dobry wet z ogromna wiedza, przede wszystkim stawiajacy trafne diagnozy - parenaście naszych psów wyprowadzil na prosta ...a to, ze akurat nie odbieral to sory..ale mógl miec tysiac wazniejszych powodow- innego psa na stole choćby[/QUOTE] Hope wykonała tych telefonów bardzo dużo w przeróżnych porach i dniach. Quote
__Lara Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) [quote name='Isadora7']To w takim przypadku ponieważ zrobiła sie nawalanka z karmą (własnie obrugałam dostawce) ktora miała iśc do Ciebie zamówie karme spec. zamawialam tez dla jamniczki na DT u innego dostawcy i doszła, z tego rezygnuję juz drugi raz zrobił myka. Royal się bardzo zepsuł[/QUOTE] Royal rzeczywiście się zepsuł, jedynie może smakowo lepszy dla psa. Napiszcie czy Frodo smakuje ta próbka. W ogóle na rynku mało jest firm produkujących karmy na schorzenia układu moczowego, tj. kamienie :/ Royal, Hill's i Trovet, innych nie znam, a się dużo naszukałam :/ Edited December 31, 2012 by __Lara Quote
Energy Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Isadora7']Hope wykonała tych telefonów bardzo dużo w przeróżnych porach i dniach.[/QUOTE] Zresztą nie tylko to dyskwalifikuje weta, przynajmniej dla mnie. A jeśli chodzi o trafność diagnozy to na szczęście taka nie była. Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [I][FONT=Arial Black][SIZE=4]"Daj ludziom wiary... Idź już Nowy Roku - tak mówi Rok Stary i znika... z łzą w oku. Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata." [/SIZE][/FONT][/I] Quote
Mika31 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://s8.flog.pl/media/foto/6200807_szczesliwego-nowego-2013-roku.jpg[/IMG] Quote
yunona Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://2.bp.blogspot.com/-4eaSK9Imyas/UOFtxQZs4JI/AAAAAAAAUDI/QWcDaDBV4oU/s640/(tapeciarnia.pl)156485_dwa_kieliszki_sylwester-1366x768a.jpg[/IMG] Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://wd8.photoblog.pl/np4/201212/D7/140836917/szczesliwego-nowego-roku-d.jpg[/IMG] Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/181325_441720719228276_1747843186_n.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 _*_o....O.* ____0.*..o.O......o.......* _O...o......0*..o*:......* _$$$$$$$$$$$:..o0:::.O* _$_________$::.....o:....0 _$_________$..o*:.0:...*. _$_________$_$$$$$$$$$$$ _$111111111$_$_________$ _$111111111$_$_________$ _$111111111$_$_________$ __$1111111$__$111111111$ ___$11111$___$111111111$ ____$111$____$111111111$ _____$®$_____ $1111111$ ____•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•______$11111$ ______$_________$111$ ______$__________$®$ ______$_________•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ• ______$___________$ ______$___________$ _____$$$__________$ __$$$$$$$$$_______$ __________________$ _________________$$$ ______________$$$$$$$$ Quote
pajda67 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjJ0R0atBC6dymGq_uHaZxDKS8ElqZGINLW_R0JTRzmkfw4V8U[/IMG] Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Pierwsze fajerwerki za nami-jamnik wskoczył mi na ręce,jakby chciał powiedzieć "ratuj mnie,strzelają!!! schowaj,nie pozwól żeby strzelali!!"...echhhh,byle do 1 w nocy:shake: Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 U nas strzelają już od kilku dni...a w Sylwestra potrafią do rana strzelać.....nie wiem jak Sopelek ale na razie nie reaguje na wystrzały.Mój Hektorek [*] panicznie bał się najmniejszego strzału....bez wspomagaczy od weta nie obeszło się a i tak był sajgon.Na szczęście Dumcia,Pirat i Fokus mają to gdzieś.... Wyczytałam,że ustawowo nawet w Sylwestra zabronione jest używanie fajerwerków,gdy to Komuś przeszkadza.No ale co-siedzieć na telefonie i dzwonić na Policję,która i tak nic nie zrobi??? Biedny Frodo-trzymaj się MAleńki... Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Biedulek on pewnie ma traumę po tym postrzale śrutowym .:shake: Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Przed chwilą wróciliśmy z krótkiego spacerku-Frodo zachowywał się dobrze. Najpierw chciał uciekać,później zatrzymywał się i patrzył co robię. A skoro ja nie zwracam uwagi na hałasy,to i on zajął się...kotami:eviltong: Teraz położył się u siebie i śpi. A dzisiaj znalazłam jamnika w pralce-razem z zabawkami:crazyeye: Quote
Recommended Posts