Hope2 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 a ja coś wiem :) i Wam powiem:D Frodeczek się Z-A-K-O-C-H-A-Ł :D :D :D ciągle próbuje pokazać Rodzince swojej gdzie też jego miłość mieszka :) a że nie kastrowany-to wyobraźcie sobie jak ten mały parowóz ciągnie! Jak zapewne się domyślacie-Rodzinka go uwielbia (się nie dziwię ;) ) i on kocha całym serduszkiem :) Po operacji na futerku śladu nie widać-sierść ładnie odrosła i gołe plecki już nie straszą :) nadal ma ADHD-ciekawe, czy z wiekiem mu minie? Więcej napisze sam-z pomocą Ludzików oczywiście...i może pokaże cudny pycholek? Quote
Hope2 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 i takie wieści są najlepsze :) Prawda? czego chcieć więcej? adopcja ze wszech miar udana-pies szaleje za właścicielami, oni za nim...i oby więcej TAKICH domków na świecie było :) 1 Quote
Mika31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 szkoda ,że inne nie mają takiego szczęścia i tak mało takich domków Quote
Frodo Szczeciński Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. U frodka wszystko jest OK, zmężniał iwydoroślał , ale ADHD zostało. Fajny z niego chłopak,Szaleje za suczkami,ciągle chce na spacer. Pozdrowienia Frodek z rodzinką 1 Quote
Frodo Szczeciński Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Witam Nowe zdięcia Frodka na 129 stronie 1 Quote
anica Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Lecę na 129 i Buziole zostawiam dla Frodowej rodzinki :) Quote
yunona Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Zdrowych i Spokojnych Świąt życzą czarodzieje: Quote
Isadora7 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 ☀☀☀ Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. I proszę pamiętajcie o naszych podopiecznych, pomagajcie i bądźcie z nami. Quote
Hope2 Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Frodo co słychać u Ciebie łobuzie i u Twoich Ludziów? Jak znajdę do Was numer telefonu, to zadzwonię-mogę? Quote
Recommended Posts