Handzia55 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Która go za uszy ciągnęła? Przyznać się tu zaraz:mad: Quote
wegielkowa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Handzia55']Która go za uszy ciągnęła? Przyznać się tu zaraz:mad:[/QUOTE] Ja! A te piękne, czerwone pazury do Jolandy nalezą:), a czerwony kocyk od jkp, a czerwona kurtka nie moja. Quote
Malgoska Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Jaki piękny ten wasz Rambo:) Macie szczęście do ratowania takich przystojniaków. Należy mu się wspaniały domek. Dobrze, że zabrałyście go od tych nieludzi. On teraz jest w lecznicy? Quote
wegielkowa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Malgoska']Jaki piękny ten wasz Rambo:) Macie szczęście do ratowania takich przystojniaków. Należy mu się wspaniały domek. Dobrze, że zabrałyście go od tych nieludzi. On teraz jest w lecznicy?[/QUOTE] Nie wlecznicy, ale pod opieką weta, który hoteluje odplatnie Rambola:). Malgoska, a widziałaś naszego Kastora z wczoraj?: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-1-dla-naszych-ps%C3%B3w-aktualizacja-i-info-str-1/page613[/url] Quote
jkp Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Łe naprawdę " mój" koc się na fotki załapał , znaczy się do czegos przydał co mnie bardzo cieszy, Rambo pozdrawiam !!:) Quote
Malgoska Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie wlecznicy, ale pod opieką weta, który hoteluje odplatnie Rambola:). Malgoska, a widziałaś naszego Kastora z wczoraj?: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-1-dla-naszych-psów-aktualizacja-i-info-str-1/page613[/URL][/QUOTE] następny piękniś:) skąd Wy bierzecie te cuda? Quote
wegielkowa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Rambo został wygolony na całej powierzchni ciała. Gniazda pcheł były pod strupami, które odchodziły z martwiczymi częściami skóry. Jutro antybiotyk i leczenie skóry od zewnątrz, ale nie wiem jakim preparatem. Podobno na całej powierzchni ma rany. Już nie będzie okrzyków "jaki piękny" jak wstawimy zdjęcia ogolonego na łyso ONka. Jeszcze go nie widziałam po "metamorfozie". Quote
Malgoska Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='wegielkowa']Rambo został wygolony na całej powierzchni ciała. Gniazda pcheł były pod strupami, które odchodziły z martwiczymi częściami skóry. Jutro antybiotyk i leczenie skóry od zewnątrz, ale nie wiem jakim preparatem. Podobno na całej powierzchni ma rany. Już nie będzie okrzyków "jaki piękny" jak wstawimy zdjęcia ogolonego na łyso ONka. Jeszcze go nie widziałam po "metamorfozie".[/QUOTE] Będzie piękny bo zaraz mu odrośnie sierść. Jest pod wspaniałą opieką! Trzeba mu jakiś kubraczek skombinować, żeby nie zmarzł biduniek. Quote
wegielkowa Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Właśnie się zastanawiam, czy nie będzie trzeba szukać mu domowego tymczasu, ponieważ u weta przebywa w dużym nieogrzewanym pomieszczeniu. Jeśli będą niezbędne jakieś kąpiele to pies będzie musiał być w cieple. Zobaczymy, co będzie zastosowane do zewnętrznego leczenia skóry. Quote
wegielkowa Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Widziałyście takie coś taniej? [url]http://allegro.pl/kruuse-rehab-derka-termiczna-dla-psa-ubranie-42-i2770267140.html[/url] Quote
ewab Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Zrobiłam przegląd szafy, miałam ale ubranko wydałam w ub. roku którejś schroniskowej bidzie. Póki co można mu założyć choćby sweter albo ludziową kurteczkę. Quote
savahna Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Myślę,że bardzo by mu się kubrak przydał.Może zrobić zrzutke??W każdym razie ja się dołożę do zakupu jak zapadnie decyzja.... Quote
egradska Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 słuchajcie, jak on taki goły w listopadzie, to nie ma czasu na długie rozmyślania, bo mu stawy całkiem siądą. Zapytałam na Owczarku, czy ktoś nie ma dojścia do tańszych odzień, onusi z pseudo kupiła kubraczek dziewczyna z Anglii, ale nawet gdyby się znowu ktoś z wielkim sercem znalazł tak daleko, to ja osobiscie uważam, że nie możemy tak długo czekać, zima już blisko. Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ja mam kubraczek made in Taks. Powinien być dobry, choć był uszyty na ON-kę (też łysą), ale dość sporą. Mogę pożyczyć, bo obiecałam już, że komuś sprezentuję, ale tamta psinka nie jest w aż tak wielkiej potrzebie. Nie chcąc jednak robić z gęby kalosza, gdy Rambulcowi odrośnie piękna, zdrowa i gęsta sierść, prosiłabym o zwrot. I oczywiście poproszę o adres do wysyłki - jutro wyślę priorytetem. Quote
wegielkowa Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Nutusia dzięki wielki. Nasza sponsorka taks obiecała, że uszyje specjalnie dla Rambo kubrak. Ale to chwilę potrwa, bo musimy podać wymiary, uszycie i wysyłka, ok tydzień. Kubrak potrzebny na cito. Nutusia proszę Cię o przysłanie, a odeślę, jak otrzymamy od taks. Taks, wielkie dzięki również. Szukam domowego tymczasu, bo Rambo będzie musiał być na bank kąpany. Jeszcze go nie widziałam gołego. Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 wegielkowa zmień może tytuł, że pilnie potrzebny dt domowy :( Quote
asiek.l-g Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 zapisuje..i trzymam kciuki Rambusiu Quote
Lemoniada Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Tu jest bazarek z kubrakami dla onków :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235464-Wodoszczelny-kubrak-dla-du%C5%BCych-ps%C3%B3w-Do-20-11?p=19951922#post19951922[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 O matko ONek skin ... No dobra przpraszam nie żartuję już sobie . Czy on ma wydarzenie na fb . W nocy jak wrócę z pracy będę robiła Smerfikowi to i mogę Skinowi zrobić . ( wstawcie zdjęcia do wieczora łysolka ) Jakiś bazarek też na chłopaka będzie ale na razie muszę na " mojego " Reksia ( tez trochę ONkowatego :eviltong:) nazbierać żeby mnie komornik nie ścigał jak się z hotelikiem nie rozliczę . Quote
justysiek Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 wyszperałam w szafie koszulkę z owczarkiem niemieckim i zrobiłam taki mini bazar dla Rambo. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235487-Ekstra-koszulka-dla-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-owczarka-niemieckiego%21-Dla-rambo-do-25-11-do-20?p=19953559#post19953559[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Nie bijta , to dla wegielkowej ;) zapraszam na bazarek dla Reksia i psów pod opieką STOZ ZWIERZAK głownie Frajdy i Smerfika [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235474-Papierowy-sklepi-Rudzi-hand-made-dla-Reksa-i-Zwierzaka-do-28-XI-ZAPRASZAM-OTWARTE?p=19953633#post19953633"][COLOR=#ff3366][B]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI OTWARTY KLIKNIJ I ZAKUPY ZRÓB :smile:[/B][/COLOR][/URL] Quote
jaanka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ale słodki ten Wasz Rambonek i jaki cierpliwy , zwłaszcza dla tej czerwonej kurtki która maltretowała mu uszy ;) Co dostaje na te stawy ? Quote
Handzia55 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Węgiełkowa się przyznała:cool3: czekam niecierpliwie na zdjęcia Rambusia golasa:lol: Quote
jaanka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Diamętowa wykombinowała że ekonomiczniej będzie mu te uszy ukręcić zamiast leczyć :diabloti: Quote
Recommended Posts