Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u podciepków i JAK ONE UROSŁY:o:o:o
One są prawie 2 razy większe a nie widziałam ich zaledwie 2 dni:o:o:o
Jedynie Cherry wciąż pozostaje malutka chodź też troszkę urosła:)

Potem dam fotki

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Byłam dzisiaj u podciepków i JAK ONE UROSŁY:o:o:o
One są prawie 2 razy większe a nie widziałam ich zaledwie 2 dni:o:o:o
Jedynie Cherry wciąż pozostaje malutka chodź też troszkę urosła:)

Potem dam fotki

Maluszki wlasnie tak rosna mozna powiedziec ze masa przyrasta logarytmicznie:eviltong:
A tak na marginesie to zawsze marzylam o czekoladowym jamniku;)
A malutka jak slabo rosnie to moze trzeba dokarmiac butelka, lub dostawiac ja do nalepszego cycka i pilnowac by jadla...

Posted

Ale Cherry wsuwa i to wiecznie ona od cycka nie od chodzi...jak tylkow jednym jest pusto to do drugiego przechodzi...

Może po prostu ona wdała się w ammusie a reszta w tatusia???

Sorry że zdjęć wczoraj nie dałam ale postaram się dzisiaj:)

Posted

Ostatnio pisała do mnie pani była zainteresowana wzięciem ale zrezygnowała

Psiaki rosną jak na drożdżach prawie widać:smile:
Są słodziutkie a Dickens(biały) uwielbia być noszony wcale za matką nie płacze

Posted

Od tygodnia męczyła mnie pewna kobieta na maila by podać jej jak najwięcej info na temat psiaków, potem więcej zdjęć potem jakiej płci sa psiaki (napisałam jej też że piesek jest już zamówiony) ta po tygodniu pisze mi że ona chciała pieska a nie suczkę więc przeprasza ale nie da rady:shake:
Myślałam że padnę:shake:
A od pocztku mówiłam żę do adopcji 2 suczki zostały

Posted

Często jest tak, że ludzie po prostu nie chcą suczek :-( Spodziewałam się, że będziecie mieli problem z suczkami... Można by próbować przekonać ludzi, że z suczkami wcale nie muszą mieć problemów, nie muszą mieć szczeniaków i że można wysterylizować, ale znając ludzi to pewnie większość zaraz się oburzy :shake:
Uważam, że suczki lepiej nadają się do domów z dziećmi ;) Oczywiście zdarzają się różne charaktery, ale mam porównanie psa i suki.

Posted

Wiem BORA jednak które psiaki zostawić ja niedecydowałam
A mam nadzioeję żę znajdzie się ktoś taki jak ty kto nieprzestraszy nię suczki:)

Żabko mam prośbę zmień na allegro że domku szukają już jedynie 2 suczki:)

Posted

Pati pewnie w końcu znajdzie się ktoś kto zechce suczkę :lol: ale będzie trzeba poczekać. Myślę, że warto poczekać na kogoś odpowiedzialnego, kto zdecyduje się w przyszłości na sterylkę :razz:

Jak szłam po szczeniaka to wiedziałam, że suczka, a dlatego właśnie, że ich zazwyczaj nikt nie chce ;) Wyrosła tak trochę wredna :evil_lol: ale dzieci uwielbia bardzo, chociaż się z żadnym dzieckiem nie wychowywała :lol:

Posted

A ja nie wolę niczego:)
U mnie to leży od psiaka kocham psy jak i suczki wszystko zalezy jaki ma chrakter morduch
Ja do suczek nic nie mam jednak niektórym ludziom nie da się przetłumaczyć:shake:
Twierdzą że z cieczką są problemy a sterylizacji nie chcą psiaka poddawać:shake:

A i nowinka:
Dickens otworzył dzisiaj oczka i ma piękne czarne oczeta i takie lśniące:loveu:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Twoja Torcia jest kochana a nie wredna:D:loveu:
No dobra jest, jest kochana :lol: Czasami tylko jej mówię, że jest wredna, żeby sobie nie pomyślała, że jest taka wspaniała :D

A jak ktoś nie chce suczek to nie :eviltong: trudno, nie wie co traci :evil_lol:

Posted

:cool1: hmmmmm a ja wlasnie szczerze mowiac preferuje chlopcow. Od leniwcow pospolitych po zywe sreberka- ale jednak chlopcow. Wiec nie wiem jak to jest.Ale typ chlopiecy bardziej mi jakos pasuje. No owszem sa 2 dziewczynki w rodzinie- ale...swiadomy wybor zawsze trafia na chlopca...a dziewczynki to naogol samo zycie do nas dokleja :razz: .

W kazdym razie jedna ''dziewucha'' potrafi mi narobic awantur w stadzie zgodnych chlopcow...ze normalnie nie wiadomo co z takim babsztylem zrobic;).