Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzi Ci o te "+ 10 literek"? Odpowiedź na Dogo musi się składać co najmniej z 10 znaków (czy coś około tego). Jeśli jesteś zbyt lakoniczna w swojej wypowiedzi :evil_lol: , to musisz coś dopisać, aby Dogo Twoją odpowiedź przyjęła. Tak więc ten cytat jest zwykłym rozepchaniem odpowiedzi do regulaminowej wielkości i merytorycznie jest nieistotny ;) .

Posted

Tzn ze zawsze piszesz na dogo wiecej niz 10 literek i nie masz problemu z wysylaniem wiadomosci zawierajacych mniej niz 10 literek :cool3:
I tzn ze tak, dla psow zerowkowych tez sa ksiazeczki :cool3:

Posted

Całe 3 zł kosztuje. W warszawskim.
Ja odbierałam dziś. Radzę Wam wziąć rodowód tak na wszelki wypadek, bo przez telefon mi powiedziano, że jest potrzebny, po czym go nie chcieli, ale warto zabrać. Poza tym legitymacja.
I poproście o stempelek o składce członkowskiej na ostatniej stronie, ja nie zauważyłam i teraz muszę tam jechać znowu.

Posted

O Karolina, nie zauważyłam twojego postu i najpierw odpowiedziałam w temacie o książeczkach. Prekursorzy zawsze mieli ciężko, ja na szczęście miejsce na stempelek zauważyłam ;)

Posted

Wszystkich , którzy zostaną do 3-go maja na krajówke zapraszam do udziału w pokazach agility. Będa dwa wejśćia, jedno koło 12-tej i drugie koło 15 tej. Będzie pełen tor i okazja, zebey pobiegać. Zapraszam

Posted

[quote name='Magda i Saga']Wszystkich , którzy zostaną do 3-go maja na krajówke zapraszam do udziału w pokazach agility. Będa dwa wejśćia, jedno koło 12-tej i drugie koło 15 tej. Będzie pełen tor i okazja, zebey pobiegać. Zapraszam[/quote]
Uuuu... a ja wracam do Poznania 2., a 3. wracam na krajówkę, ale już bez Bandziorka:placz:

Posted

hej, hej! :)
widzę że co jakiś czas pojawia się kwestia transportu na zawody, więc i ja zapytam:
czy ktoś miałby miejsce w aucie dla mnie i dwóch małych Muppetów z Warszawy? (i z powrotem też by było miło...)

Posted

Ja nie wiem moze was to skusi do zglaszania sie na zawody. Sa piekne i warte zachodu... Myslec, co ja mowie, zglaszac bo [B]25 kwiecien[/B] jest tuz tuz...:lol:

[IMG]http://www.agility.bydgoszcz.pl/pucharki.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Magda i Saga']Ale ty wybredna jesteś[/quote]
:diabloti: jak mogę :diabloti:

[quote name='Magda i Saga'] miseczki są z plastiku ale za to w kształcie serduszek za 2 i 3 miejsca w poszczególnych biegach odzielnie jumping i agility, a żarełko i pucharki za łączną[/quote]
To wole pierwsze miejsce plastiki mam :evil_lol: