Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 saJo napisał(a):Widzialam filmy.....:mdleje: Jakie filmy?? :crazyeye: Jinx Quote
dog_master Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jovanna napisał(a):mam pudelka. ;)...ale jak mowilam foty wrzuce na strone sekcyjna i mozecie sobie je dowoli kopiowac, macie moja zgode na to ;)...zrobie to popoludniu, poniewaz zaraz jak zjem sniadanko lece na wystawe ;)... Ooo, super, dzieki :loveu: Jasne, mi sie nie spieszy :) Marysia_i_gończy napisał(a):Ktoś życzył sobie pudelka? :razz: Dzieki dzieki dzieki :loveu: Cudo :) Języczek na palisadzie jest po prostu słodki :D Marysia_i_gończy napisał(a):I drugi mały czarny pudelek do kolekcji :lol: A tą wypatrywałam, ale nie dojrzałam... ;) Polna napisał(a):Szkoda, ze nie ma Frani ;) Super zdjęcia, szczególnie Kubusia :) Ja mam Cię, ale tylko na rozdaniu nagród... Zerówek w ogóle nie fociłam, nerwów nie miałam :( Quote
saJo Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Jakie filmy?? :crazyeye: Z zawodow, w tym nasz jumping. Skoro jumping byl tak kiepski, to nie wiem czy chce zobaczyc nasz przebieg agility :roll: Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dziękujemy za zawody,bardzo fajnie zorganizowane,fajnie było was wszystkich poznać:-) czekam na więcej fotek:-) Quote
Aussie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Są, są! :multi: Foteczki piękne! W tym moja Chokusia z tą determinacją we wzroku :loveu: Dzięki Marysiu! Szkoda, że Astuszka się nie załapała. Zawody bardzo mi się podobały :-) Dzięki Magda! :loveu: Zacieram łapki na następne foteczki :-) Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Fotki z wczorajszych mistrzostw :D - bylo super! Gratulacje dla wszystkich! Zdjecia chowaja sie do wczesniejszych [niestety ale moj aparat... ekhem...] Filmiki jakies tam mam [ Aussie w tym przebieg Asti] Zaraz dalszy ciag. Quote
Saba Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 I moja Sabcia się załapała :multi: Dzięki wielkie za fotke :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dog_master napisał(a):Dzieki dzieki dzieki :loveu: Cudo :) Języczek na palisadzie jest po prostu słodki :D :lol: :lol: :lol: dog_master napisał(a):A tą wypatrywałam, ale nie dojrzałam... ;) Trzeba było wiedzieć gdzie patrzeć :cool3: dog_master napisał(a):Ja mam Cię, ale tylko na rozdaniu nagród... Zerówek w ogóle nie fociłam, nerwów nie miałam :( Fajnie, czekam aż wstawisz :multi: I małe sprostowanie: nie masz mnie - masz Paulę z Uną, bo to Paula z Uną biegała... Aussie napisał(a):Są, są! :multi: Foteczki piękne! W tym moja Chokusia z tą determinacją we wzroku :loveu: Dzięki Marysiu! Szkoda, że Astuszka się nie załapała. Asticzki nie dość, że nie mam, to nawet nie widziałam jej przebiegów :-( Julix fajne zdjęcia! :loveu: :loveu: Ja się tylko pytam: GDZIE UNA? :evil_lol: Lecę z moimi fotami dalej: Jeszcze jedna Jinx Kenia Misia Błyskawica (i czujny wzrok sędziny) Juki Quote
dog_master Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Fajnie, czekam aż wstawisz :multi: I małe sprostowanie: nie masz mnie - masz Paulę z Uną, bo to Paula z Uną biegała... SZczerze mowiac, to mialo byc do Polnej ;) Ale Unę też mam, tylko, że w bardzo głupim i marnym kadrze... :( [ale to zaraz, jeszcze chwila ;]] Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Julix fajne zdjęcia! :loveu: :loveu: Ja się tylko pytam: GDZIE UNA? :evil_lol: Dzieki ;) A Una ma filmiki, dlatego nie mam jej fotek :D Quote
Aussie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Asticzki nie dość, że nie mam, to nawet nie widziałam jej przebiegów :-( Szkoda :-( A będziesz w Łodzi albo Płocku i Łącku? Bo my tam tez się wybieramy :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dog_master napisał(a):SZczerze mowiac, to mialo byc do Polnej ;) Ale Unę też mam, tylko, że w bardzo głupim i marnym kadrze... :( [ale to zaraz, jeszcze chwila ;]] Ale gapa ze mnie :roflt: :roflt: :roflt: Czekam aż to "zaraz, jeszcze chwila" stanie się ciałem :lol: Julix napisał(a):Dzieki ;) A Una ma filmiki, dlatego nie mam jej fotek :D Oooo, gdzie one? gdzie? :loveu: Aussie napisał(a):Szkoda :-( A będziesz w Łodzi albo Płocku i Łącku? Bo my tam tez się wybieramy :cool3: W Łodzi, w sobotę. Postaram się o Tobie pamiętać, o ile nie będziesz biegła tuż przed/po Unie :) Juki Fiona ? Renfri (jakość marna, ale nie mogłam się powstrzymać :lol:) Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Oooo, gdzie one? gdzie? :loveu: Niestety ale nadal w moim kompie. Youtube cos nawala :( :( Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Z ogonem to chyba Obelix? Timo Sajko, no nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Musiałam sprawdzić, czy ten rysunek jest tam nadal :evil_lol: Pańcia, nie bij! Dałem z siebie wszystko! Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 To nie youtube tylko ja nawalalam ;P Przebieg Pauli i Uny: http://youtube.com/watch?v=R424jYrZuO0 Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Julix napisał(a):Niestety ale nadal w moim kompie. Youtube cos nawala :( :( Wstrętne youtube! :-( Ale czekam :) To jeszcze Czołgista normalnie :lol: Rudi CD Saba Alaska Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Julix napisał(a):To nie youtube tylko ja nawalalam ;P Przebieg Pauli i Uny: http://youtube.com/watch?v=R424jYrZuO0 Hurraa! :multi: :multi: :multi: DZIĘ-KU-JE-MY! :Rose: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 taura1 napisał(a):A Dinuś? Załapał się jeszcze u kogoś? Ja mam cosik z jumpingu. Ale robię chronologicznie :) Funt wyskoczył mi z kadru :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dogo nie chce przyjąć więcej zdjęc do tego postu :crazyeye: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysiu i co mi mówiłaś, że Bandziorka Ci nie wyszły :razz: Dziękuję są śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Nawet sprawia wrażenie jakby pędził :evil_lol: A jeszcze czekam na te końcowe :eviltong: "Wystawianie" i z piłeczką :cool3: Biegi z Uną to czysta przyjemność :loveu: To nie youtube tylko ja nawalalam ;P Przebieg Pauli i Uny: http://youtube.com/watch?v=R424jYrZuO0 Julia dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: To i ja zaczynam wklejać zdjęcia. Jakość niezbyt, ale aparat 2 megapix. i zoom 3x :eviltong: Mimo to zaryzykuję i daję :lol: Quote
Edyta & Regis Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysiu: Zdjęcia jak zawsze rewelacyjne. Oglądanie ich to chyba najprzyjemniejsza część zawodów. Wygrywa z tym jedynie safysfakcja z czystego przebiegu ( ostatnio jakoś mi się nie zdarza, niestety:cool1: ) . Wielkie dzięki za zdjęcia Regisa w pozycji żaby w skoku:grins:. Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Koszmar fotografa, czyli Catty - fruwający czarny kłębek futra ;) Foxterier Asti Plusz I to jest koniec agility open :) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 OT: Paula włączyłabyś komórkę!! :mad: Edyto dziękuję :oops: L JUMPING 0 Border Una :loveu: (grrr, własnemu psu fotki nie umiem zrobić :-() Bandziorek! M JUMOING 0 Kolejny koszmar fotografa - małe, beżowe, i Zdecydowanie Zbyt Szybkie :evil_lol: czyli Oxa CDN później Quote
Recommended Posts