Marysia R. Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Niewielki, młody psiak a tak wiele już przeżył. Prawdopodobnie to kolejna ofiara wakacji. Koczuje pod szkołą, śpi pod gołym niebem. Miejscowi mówią, że jest tam od sierpnia! Nikt nie wie skąd się wziął. Trafiła na niego dziewczyna mojego znajomego, chcą mu pomóc, zwrócili się do mnie o pomoc. Ten psiak nie ma szans przetrwać zimy tam gdzie jest. Dziewczyna znajomego po weekendzie chce przywieźć małego do Warszawy. Znajomy może dać mu BARDZO AWARYJNY DT, maksymalnie na tydzień. Po tym czasie będzie musiał odwieźć go na Paluch. Los tego psa waha się między zimą na ulicy (co jest prawdopodobnie równoznaczne z zamarznięciem) a Paluchem. Błagam o pomoc, może ktoś z Was będzie wstanie dać małemu choć tymczasowe schronienie. A to bohater wątku: Pomóżmy mu!! Edited November 13, 2012 by Marysia O. Quote
Marysia R. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Może ktoś mógłby zrobić wydarzenie na fb? Ja nie mam tam konta. Quote
Nadziejka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Maryniu pisz do iwonamaj :modla::iloveyou:sciskam kciuki za psie serdunko , ja nie widze zdjecia :-(porozsylam kochana Quote
Marysia R. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 ewa gonzales napisał(a):Maryniu pisz do iwonamaj :modla::iloveyou:sciskam kciuki za psie serdunko , ja nie widze zdjecia :-(porozsylam kochana Ewo dziękuję, że jesteś:loveu: Rozsyłanie jest bardzo potrzebne:) Zaraz napiszę do iwonamaj. Quote
mestudio Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zdjęcia nie widać, a w jakiej miejscowości ten psiak koczuje pod szkołą? Quote
Marysia R. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 mestudio napisał(a):Zdjęcia nie widać, a w jakiej miejscowości ten psiak koczuje pod szkołą? Kurcze, ja widzę ale zaraz spróbuję coś z tym zrobić. Psiak jest w Wyszkowie. Quote
Marysia R. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Poprawiłam. Czy teraz widać? Bardzo wam dziękuję, że jesteście. Quote
sambo_os1 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tu jest domek tymczasowy z wolnym miejscem. http://www.dogomania.pl/forum/threads/234222-Oferuj%C4%99-DT-pod-Warszaw%C4%85-ma%C5%82y-lub-%C5%9Bredni-pies Quote
Ziutka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Marysiu "sąsiadko" gdyby było więcej zdjęć to go ogłoszę ;) Quote
mestudio Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jaki fajny, niewielki szkrabik, sympatyczna mordeczka. Powinien szybko domek znaleźć. Quote
Marysia R. Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) [quote name='sambo_os1']Tu jest domek tymczasowy z wolnym miejscem. http://www.dogomania.pl/forum/threads/234222-Oferuję-DT-pod-Warszawą-mały-lub-średni-pies Nie stać mnie na utrzymywanie psa na takim tymczasie.:shake: [quote name='Ziutka']Marysiu "sąsiadko" gdyby było więcej zdjęć to go ogłoszę ;-) Dziękuję:) Niestety nie mam w tej chwili więcej zdjęć, jeśli uda mi się jakieś zdobyć to od razu wstawię. Edited November 3, 2012 by Marysia O. Quote
Ellig Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zapisuje, bidulek.......................... Quote
mari23 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Marysia O. napisał(a):Nie stać mnie na utrzymywanie psa na takim tymczasie.:shake: Dziękuję:) Niestety nie mam w tej chwili więcej zdjęć, jeśli uda mi się jakieś zdobyć to od razu wstawię. może na razie zabrać go na ten "bardzo tymczasowy tymczas", zrobić ładne zdjęcia i ogłoszenia..... w ciągu tygodnia coś wymyślimy...... do mnie trochę daleko :( Quote
iwonamaj Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Mogę zrobić wydarzenie na FB, potrzebny nr tel i mail do kontaktu... Quote
iwonamaj Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zrobiłam wydarzenie, jak będzie nr telefonu i mail do kontaktu to uzupełnię... http://www.facebook.com/events/560755600608013/?context=create Quote
Marysia R. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Dziękuję bardzo za wydarzenie:) Dziękuję też wszystkim za przybycie:) mari23 też myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji. Niestety mam problem bo nie mogę się dodzwonić do znajomego więc nie wiem nawet na czym stoimy:shake: Quote
auraa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 zaglądam do maluszka. Biedaczek, dobrze że nie ma mrozu. Quote
beataczl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='iwonamaj']Zrobiłam wydarzenie, jak będzie nr telefonu i mail do kontaktu to uzupełnię... http://www.facebook.com/events/560755600608013/?context=create udostepniam dalej Quote
Marysia R. Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 beataczl napisał(a):udostepniam dalej Dziękuję:modla: Niestety ze znajomym cały czas nie mogę się skontaktować, od wczoraj jest poza zasięgiem:shake: Quote
Recommended Posts