Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Niewielki, młody psiak a tak wiele już przeżył. Prawdopodobnie to kolejna ofiara wakacji. Koczuje pod szkołą, śpi pod gołym niebem. Miejscowi mówią, że jest tam od sierpnia! Nikt nie wie skąd się wziął. Trafiła na niego dziewczyna mojego znajomego, chcą mu pomóc, zwrócili się do mnie o pomoc. Ten psiak nie ma szans przetrwać zimy tam gdzie jest. Dziewczyna znajomego po weekendzie chce przywieźć małego do Warszawy. Znajomy może dać mu BARDZO AWARYJNY DT, maksymalnie na tydzień. Po tym czasie będzie musiał odwieźć go na Paluch. Los tego psa waha się między zimą na ulicy (co jest prawdopodobnie równoznaczne z zamarznięciem) a Paluchem. Błagam o pomoc, może ktoś z Was będzie wstanie dać małemu choć tymczasowe schronienie.
A to bohater wątku:

Pomóżmy mu!!

Edited by Marysia O.
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Maryniu pisz do iwonamaj :modla::iloveyou:sciskam kciuki za psie serdunko , ja nie widze zdjecia :-(porozsylam kochana

Ewo dziękuję, że jesteś:loveu: Rozsyłanie jest bardzo potrzebne:) Zaraz napiszę do iwonamaj.

Posted

mestudio napisał(a):
Zdjęcia nie widać, a w jakiej miejscowości ten psiak koczuje pod szkołą?

Kurcze, ja widzę ale zaraz spróbuję coś z tym zrobić.
Psiak jest w Wyszkowie.

Posted (edited)

[quote name='sambo_os1']Tu jest domek tymczasowy z wolnym miejscem.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234222-Oferuję-DT-pod-Warszawą-mały-lub-średni-pies
Nie stać mnie na utrzymywanie psa na takim tymczasie.:shake:
[quote name='Ziutka']Marysiu "sąsiadko" gdyby było więcej zdjęć to go ogłoszę ;-)
Dziękuję:) Niestety nie mam w tej chwili więcej zdjęć, jeśli uda mi się jakieś zdobyć to od razu wstawię.

Edited by Marysia O.
Posted

Marysia O. napisał(a):
Nie stać mnie na utrzymywanie psa na takim tymczasie.:shake:

Dziękuję:) Niestety nie mam w tej chwili więcej zdjęć, jeśli uda mi się jakieś zdobyć to od razu wstawię.

może na razie zabrać go na ten "bardzo tymczasowy tymczas", zrobić ładne zdjęcia i ogłoszenia.....
w ciągu tygodnia coś wymyślimy......
do mnie trochę daleko :(

Posted

Dziękuję bardzo za wydarzenie:)
Dziękuję też wszystkim za przybycie:)
mari23 też myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji.
Niestety mam problem bo nie mogę się dodzwonić do znajomego więc nie wiem nawet na czym stoimy:shake: