Moriaaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='tanitka']no to Moriaaa wpadnięta po same uszy:lol: Oj wpadnięta, wpadnięta...a zobaczcie jakie cudo dzisiaj teściom zawiozłam ze schronu....na tymczas niestey tylko..szukamy pilnie domku dla rudzielca. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57027 Quote
malagos Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jamnikowe suczynki szukają domków! To ladniejsza dekoracja domu na Świeta, niż pisanki, zajaczki i taki tak sztucznoty! Quote
Karilka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Oj tak tak! Tylko ja ledwo wykarmiam moje 2 bestie, rodzina sie by nie zgodziła na następna mordusie ale bądź co bądź: kryteria spełniam:evil_lol::multi::diabloti: Quote
saskia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :cool3: A czy Frotka nadal intensywnie szuka domu:lol: czy może już znalazła?:evil_lol: Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 saskia napisał(a)::cool3: A czy Frotka nadal intensywnie szuka domu:lol: czy może już znalazła?:evil_lol: Oj szuka szuka...baaaaardzo intensywnie...na kanapie najlepiej...pod kołderka...tak sobie szuka tego NAJ domku...ale ludzie wybredni sa :evil_lol: Quote
Katcherine Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :diabloti: Dziewczyny dajcie jeszcze Tymczasikowi troche czasu...niech popisza, pomysla...i tak jak Tanitka...w koncu sie sami przed soba przynaja jak jest naprawde :evil_lol: :cool3: Quote
AMIŚKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Moriaaa napisał(a):Oj szuka szuka...baaaaardzo intensywnie...na kanapie najlepiej...pod kołderka...tak sobie szuka tego NAJ domku...ale ludzie wybredni sa :evil_lol: Moriaaa i kogo Wy oszukujecie:cool3: :cool3: Na pewno nie nas:eviltong: ale jak chcesz to dalej pisz -szczoteczka Moriyyyy szuka domeczku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :lol: szuka ,szuka i biedna znależć nie może:razz: taka laska:lol: i szuka domku:razz: nadal?????? Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Amisiu..szuka i szuka, aż dziw bierze, że taka ślicznotka domku nie może znaleźć:eviltong::eviltong::eviltong: Nawet się Pani zgłosiła, bo maleństwo w gazecie widziała..ale jakoś nie fajna ta Pani..taka jakaś obca...nie...to nie domek dla Księżniczki ;) Quote
jarekm Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zapraszam do obejrzenia filmu z pięknością która nadal szuka domu! Może i dobrego, może bardzo dobrego, ale szuka i dopóki nie znajdzie, to szukać nie przestanie. Przynajmniej póki ja żyję... http://www.video.niechcianeizapomniane.org/index.php/2007/04/10/frotka-w-pogoni-za-pilka/ Quote
Kar0la Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Taaaaa. Widziałam zdjęcia w gazecie. Frotka w objęciach Morii (dla tych co nie widzieli Moriaaa z Frotką, Jarek z Gerdą i Lilunia z Łajką) i jeszcze podpis: rodzinne zdjęcie na kanapie. Pięknie razem yglądacie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że kot się nie załapał do zdjęcia. Quote
tanitka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 w moim języku zawodowym jest taki termin "usiłowanie nieudolne" - i tak jakoś mi się skojarzyło;) Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='jarekm']...ale szuka i dopóki nie znajdzie, to szukać nie przestanie. Przynajmniej póki ja żyję... http://www.video.niechcianeizapomniane.org/index.php/2007/04/10/frotka-w-pogoni-za-pilka/ :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
katya Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ja do chętnych na Frocię. Może Dropsa? I miły, i fajny, i szczotka. Quote
jarekm Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tanitka napisał(a):w moim języku zawodowym jest taki termin "usiłowanie nieudolne" - i tak jakoś mi się skojarzyło;) A to jest karalne? Quote
zabcia007 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 szkoda ze piesek jest z Łodzi, jakby to bylo w wawie to bym przygarnela:) a tak to chyba nie ma mozliwosci. sliczny piesek mialam kiedys podobnego, nazywal sie Gucio;> Quote
jarekm Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tanitka napisał(a):niestety tak:shiny: Ale jak mniemam, nie tak surowo jak udolne? Quote
tanitka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ha, można liczyć na nadzwyczjane złagodzenie kary albo na odstapienie od jej wymierzenia:lol: - więc można ryzykować!! Quote
saskia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='jarekm']Zapraszam do obejrzenia filmu z pięknością która nadal szuka domu! Może i dobrego, może bardzo dobrego, ale szuka i dopóki nie znajdzie, to szukać nie przestanie. Przynajmniej póki ja żyję... Jej, to Frotka jest na dożywotnim szukaniu, bida mała:-( :lol: :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='saskia']Jej, to Frotka jest na dożywotnim szukaniu, bida mała:-( :lol: :evil_lol: biedna Frotka skazana na dożywocie tak trzymać!!!!!:eviltong: :eviltong: Quote
dorcia44 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jak ja kocham takie szczoty do butelek,poprostu mniodzio,ale juz tylko popatrzeć moge, jamnisia szorstkowlosa ech....:-( Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 A Froteczka jest u nas...i wciąż domku szuka...nieustająco..cierpliwie....dożywotnio:oops::evil_lol: Hahahahaha ;) Quote
Moriaaa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Froteczka ma padaczkę:( Najprawdopodobniej to właśnie był powód, że to maleństwo już 3 razy wylądowało w schronisku:( Teraz leczy nas cioteczka Bunia i są efekty:) Ataków nie było odkąd przyjmuje leki:) No i chyba mogę już napisać, że niegdy przenigdy nie oddam mojej kochanej szczekaczki:loveu: Quote
Recommended Posts