Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak tak! Tylko ja ledwo wykarmiam moje 2 bestie, rodzina sie by nie zgodziła na następna mordusie ale bądź co bądź: kryteria spełniam:evil_lol::multi::diabloti:

Posted

saskia napisał(a):
:cool3: A czy Frotka nadal intensywnie szuka domu:lol: czy może już znalazła?:evil_lol:

Oj szuka szuka...baaaaardzo intensywnie...na kanapie najlepiej...pod kołderka...tak sobie szuka tego NAJ domku...ale ludzie wybredni sa :evil_lol:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Oj szuka szuka...baaaaardzo intensywnie...na kanapie najlepiej...pod kołderka...tak sobie szuka tego NAJ domku...ale ludzie wybredni sa :evil_lol:

Moriaaa i kogo Wy oszukujecie:cool3: :cool3:
Na pewno nie nas:eviltong:
ale jak chcesz to dalej pisz
-szczoteczka Moriyyyy szuka domeczku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Amisiu..szuka i szuka, aż dziw bierze, że taka ślicznotka domku nie może znaleźć:eviltong::eviltong::eviltong:
Nawet się Pani zgłosiła, bo maleństwo w gazecie widziała..ale jakoś nie fajna ta Pani..taka jakaś obca...nie...to nie domek dla Księżniczki ;)

Posted

Taaaaa. Widziałam zdjęcia w gazecie. Frotka w objęciach Morii (dla tych co nie widzieli Moriaaa z Frotką, Jarek z Gerdą i Lilunia z Łajką) i jeszcze podpis: rodzinne zdjęcie na kanapie. Pięknie razem yglądacie. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że kot się nie załapał do zdjęcia.

Posted

szkoda ze piesek jest z Łodzi, jakby to bylo w wawie to bym przygarnela:) a tak to chyba nie ma mozliwosci. sliczny piesek mialam kiedys podobnego, nazywal sie Gucio;>

Posted

[quote name='jarekm']Zapraszam do obejrzenia filmu z pięknością która nadal szuka domu! Może i dobrego, może bardzo dobrego, ale szuka i dopóki nie znajdzie, to szukać nie przestanie. Przynajmniej póki ja żyję...

Jej, to Frotka jest na dożywotnim szukaniu, bida mała:-( :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='saskia']Jej, to Frotka jest na dożywotnim szukaniu, bida mała:-( :lol: :evil_lol:

biedna Frotka skazana na dożywocie
tak trzymać!!!!!:eviltong: :eviltong:

• 1 month later...
Posted

Froteczka ma padaczkę:(

Najprawdopodobniej to właśnie był powód, że to maleństwo już 3 razy wylądowało w schronisku:(

Teraz leczy nas cioteczka Bunia i są efekty:) Ataków nie było odkąd przyjmuje leki:)

No i chyba mogę już napisać, że niegdy przenigdy nie oddam mojej kochanej szczekaczki:loveu: