Merrick Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ja mam straszny dylemat czy zgłosić. W sumie od paru lat zawszę w Katowicach byłam, ale przeraża mnie brak informacji o panu, który ma nas oceniać :look3: Nie chcę takiej kasy w błoto wyrzucić ;) Stąd moje pytanie czy ktoś może był sędziowany przez pana z Niemiec, który ma sędziować wilczaki ? :razz: Quote
cockermanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 My się pewnie pokażemy...choć sędzia zagadka... Quote
Sukóru Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Czy ktoś z trójmiasta wybiera się na tą wystawę? Potrzebowałabym przetransportować z trójmiasta do Katowic fanty na bazarek (ok. 30kg) Quote
Marchewkowy Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Będę wszystkie trzy dni jak ktoś byłby zainteresowany sesją psiaka z ringu albo po lub wystawieniem psa to proszę o kontakt :) Quote
Amberlly Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 My raczej pojedziemy, wystawimy Ami w babykach. I przy okazji na Mp pójde. Quote
sota36 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 U mnie ost. wystawa w puppy - jade dla Sedziny- jestem zniezmirenie ciekawa, co mi powie o mojej malej Popierdulce:)Dla mnie to wazna wystawa! Bo zastanawiam sie nad klubowka we Wloszech i w Holandii. ps. Martyna - jestes zainteresowana schapendoes i sesja? Tej rasy jeszcze nie focilas:) Quote
musia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Za chwilę koniec stycznia i powoli zbliża się koniec I terminu naszej wystawy. Do 28 .01.2013 można zgłaszać pieski wg cennika I terminu. Liczy się oczywiście data wysłania formularza. A jak zawsze opłaty można uiścić do 14 marca 2013. Czylli zgłaszamy do 28 stycznia , a możemy płacić np w lutym czy w marcu wg cen ze stycznia. Chyba waaarrrtooo !!!!!!!!!!!!!!!! Edited January 24, 2013 by musia Quote
cockermanka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) A ja myślałam,że w tym roku jest inaczej....ale skoro tak, jak zawsze to baaardzo się cieszę! Coś kiepsko zaglądałam na stronę oddziału. [B] Musia[/B], dzięki :Rose::Rose::Rose: Edited January 24, 2013 by cockermanka Quote
Shetanka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Będę w niedzielę najprawdopodobniej. Ale jeśli ktoś szuka handlera na piątek to jestem wolna. Quote
Tascha Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Merrick']Ja mam straszny dylemat czy zgłosić. W sumie od paru lat zawszę w Katowicach byłam, ale przeraża mnie brak informacji o panu, który ma nas oceniać :look3: Nie chcę takiej kasy w błoto wyrzucić ;) Stąd moje pytanie czy ktoś może był sędziowany przez pana z Niemiec, który ma sędziować wilczaki ? :razz:[/QUOTE] nie wiem jak w wilczakach, ale dobki czy pinczery wybiera te mocniejsze, na górnej granicy, z kontaktowym charkterem /info od znajomej Niemki / Quote
Ania&Kasia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jeśli ktoś potrzebuje handlera to proszę o kontakt na PW lub na pocztę, [email][email protected][/email] Będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę, chętnie pomogę ;) Quote
sota36 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 zaplacone:) Jesli ktos by chcial poznacwystawic popierdulke - schapendoes - prosze o kontakt - klasa puppy:)dodam - mala sie bezproblemowo wystawia:) Quote
sota36 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='sota36']zaplacone:) Jesli ktos by chcial poznacwystawic popierdulke - schapendoes - prosze o kontakt - klasa puppy:)dodam - mala sie bezproblemowo wystawia:)[/QUOTE] Dzieki Aniu za maila i za zainteresowanie - odpowiedzialam:) Quote
musia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) 28 styczenia w poniedziałek kończy się I termin przyjmowania zgłoszeń za 130 zł. [SIZE=2]Zgłaszając dzisiaj (I termin) --------- opłaty dokonać można w lutym i do 14 marca. Wielu wystawców prosiło nas , by wprowadzić na wystawę nowe dla Katowic konkurencje. Zgodnie z życzeniem zapraszamy do zgłaszania [TABLE] [TR] [TD]Najlepsza Para [/TD] [TD] [CENTER]30,00 zł[/CENTER] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 213"]Najlepsza Grupa Hodowlana [/TD] [TD="width: 135"] [CENTER]30,00 zł [/CENTER] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/SIZE] Edited January 28, 2013 by musia Quote
Talagia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Do ostatniej chwili miałam wątpliwości w jakim składzie zgłosić swoje stadko i w końcu poszły 3 zgłoszenia ;) Nie do końca wiem jak zgłaszać parę hodowlaną? Jest do tego jakiś formularz? Quote
AbraCadabra Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Podpisuję się pod powyższym ;) Niestety brakło info odnośnie zgłaszania się do konkurencji finałowych :diabloti: Quote
Ravk Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='AbraCadabra']Podpisuję się pod powyższym ;-) Niestety brakło info odnośnie zgłaszania się do konkurencji finałowych :diabloti:[/QUOTE] Fakt, nie podałem takiej informacji na stronie bo... to pierwszy raz je mamy na międzynarodówce ;) Zgłoszenia do konkurencji hodowlanych można wysyłać mailem na [email][email protected][/email] (w temacie podać zgłoszenie do konkurencji .... ), a ja wkrótce postaram się zmontować jakiś w miarę wygodny formularz żeby ułatwić sprawę. Quote
lasoa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jeżeli ktoś chce chętnie porobię zdjęcia w niedziele :) Będę wolna cały dzień, prócz czasu wystawiania chińskich grzywaczy :) Quote
cockermanka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 My zgłoszeni w ilości 4 + 1 :D chyba zwariowałam ... ;) Quote
sota36 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='lasoa']Jeżeli ktoś chce chętnie porobię zdjęcia w niedziele :) Będę wolna cały dzień, prócz czasu wystawiania chińskich grzywaczy :)[/QUOTE] poprosilabym! Quote
lasoa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='sota36']poprosilabym![/QUOTE] To jak już będą numerki to poproszę oraz ring i godzine :) Quote
sota36 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Sedzina - Willemin van DEIJL (NL) owczarki belgijskie, pirenejskie, briard, holenderskie, schapendoes, cao de serra da estrelaNiedziela , numerek - 595:) To my, mysle, ze okolo po 12.00 Quote
cockermanka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [B]sota36[/B], skąd znasz numer startowy skoro zgłoszenia są jeszcze przyjmowane??? Quote
sota36 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='cockermanka'][B]sota36[/B], skąd znasz numer startowy skoro zgłoszenia są jeszcze przyjmowane???[/QUOTE]oj...fakt - to nr zgloszenia:) Quote
Iza i Luna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja się prawdopodobnie wybieram z aparatem w sobotę :D Quote
Recommended Posts